Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar 2 gündür çok yoruldum ve kendimi diyet moduna sokamadım bir türlü. Bugün hastanede açlıktan resmen midem kazındı, işim biter bitmez 2 taneye yakın poğaça yedim. İnşallah yarından itibaren toparlarım artık. Son 3 kilo gitmeyecek yoksa...

Moralini bozma canım sürekli hareket halindesin erimiştir onlar yarın daha dikkatli beslenirsin

Anladim canim dogru erken saatte ciksa zor olurdu sizin icin e egleniyorsa zaten sıkınti olmaz

her turlu animasyon izlemisligim var benim ne zaman istersen tavsiye veririm
Şaşkın imparator 1-2bizimkilerin en sevdigidir:)))
Çılgın hırsız 1-2-3
Kung fu panda 1-2-3
Madagaskar serisi
Zotropolis(biraz korkutucu olabilir)
Batman Lego Filmi (bu kesinlikle favorimiz cok komik )
Kırmizi Baslikli Kız 1
İnanilmaz aile
Su an aklima gelenler sadece bunlar canim:))

Afiyet olsun canım menün güzel de bu ara hep sişkinlik yapan yiyecekler yiyorsun sanki persembe gününe dikkat et :)
yaa evde dunden kısir var
Bide komsu mercimek kofte borek pogacadan olusan bi tabak gonderdi evde yalnizdim yememek icin tabagi mutfaga birakip kactim
Yarin oburgun daha dikkat edicem canim:)
ne guzel ailenle vakit gecirmissin canim:)
Ailen erzincandaydi dimi
E bak farkedilmis zayifladigin daha nolsun
kendini ac birakma ama rakibem cantana elma kuruyemis vs koy
2 pogaca olur mu hic yarindan daha dikkat edersin cumaya son 2 gun:))

Eee haklı baban sürekli yemek yapmıssın hazırlamıssın canım eline sağlık yorulmussundur ama onların olması büyük mutluluk senin için
Aynen öyle canım çok mutlu oldum geldikleri için birde ben babama çok düşkünüm oda bana öyle ablamlar bile der öz kızına gitti diye iyiki varlar Allah başımdan eksik etmesin

Evet canım erzincandan geldiler

Ben kendi adima doyumluk yesem o verdigim %2 yi aynen geri hatta fazlasiyla alirim heralde

Gel benide ye o cüsseye nasıl yiyorsun öyle demek yine meto iyi çalışıyor
Bi garibim sanirim misal bugun diyeti bozdum dediysem oyle bi yerim ki kimse inanamaz o kadar yedigime
Hatta bi ara sure tutlarak bu cok yeme yarislari falan oluyodu ya onlara katilsam kazanirim bence deyince ailemde evet kazanabilirsin cidden dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…