- 8 Mart 2019
- 7.759
- 38.863
- 548
- 40
Moralini bozma canım sürekli hareket halindesin erimiştir onlar yarın daha dikkatli beslenirsinKızlar 2 gündür çok yoruldum ve kendimi diyet moduna sokamadım bir türlü. Bugün hastanede açlıktan resmen midem kazındı, işim biter bitmez 2 taneye yakın poğaça yedim. İnşallah yarından itibaren toparlarım artık. Son 3 kilo gitmeyecek yoksa...
Anladim canim dogru erken saatte ciksa zor olurdu sizin icin e egleniyorsa zaten sıkınti olmazEvet 2 ye gidiyor Özel okul canım. Sabah 9 akşam 5. Kahvaltı saati öğle yemeği falan derken çok yoğun geçmiyor, arada da çok eğlenceli dersleri oluyor, yüzme ata binme gibi. Bizim mesai saatlerine uygun oluyor böylece, diğer türlü ona bakacak kimsemiz yok.
Şu an canavarlar universitesini izliyoruz. Bunun ilk filmi sevimli canavarlar. 2 ayrı film yani. Animasyon önerilerine açığım, biz de sık sık yapıyoruz oğlumla.
yaa evde dunden kısir varAfiyet olsun canım menün güzel de bu ara hep sişkinlik yapan yiyecekler yiyorsun sanki persembe gününe dikkat et :)
ne guzel ailenle vakit gecirmissin canim:)Babam diyoki kızım sen mutfaktan çıkmıyosunki oturalim dedim akşam yemeginide yiyelim çıkıcam öğlen geldiler kahvaltı hazırladım sabah namazından sonra uyumamışlar ayakta uyuyolar sonrada markete gittim ama ben 45 dk yürüyüş yaptım bugün yazmayı unuttuk marketten geldim yemek hazırladım tepsi kadayıp yaptım saat 7 de oturma odasına geçtim şükür şimdi çay faslı var eşim okuldan geliyo
kendini ac birakma ama rakibem cantana elma kuruyemis vs koyKızlar 2 gündür çok yoruldum ve kendimi diyet moduna sokamadım bir türlü. Bugün hastanede açlıktan resmen midem kazındı, işim biter bitmez 2 taneye yakın poğaça yedim. İnşallah yarından itibaren toparlarım artık. Son 3 kilo gitmeyecek yoksa...
Cekistirme tamam geldim
Baktım gelmemisin tutup getireyim dedimCekistirme tamam geldim
Duş aldım geldim 71.3 kiloyum şuan 1 kilosu yediklerimdir tabiBaktım gelmemisin tutup getireyim dedim
Hosgeldinnnn canım ❤
HosbuldukkBaktım gelmemisin tutup getireyim dedim
Hosgeldinnnn canım ❤
Sabah tartılıp söylersin canım da zaten cuma günü önemli olanDuş aldım geldim 71.3 kiloyum şuan 1 kilosu yediklerimdir tabi
Formu doldurcakmiyim yine ☺Sabah tartılıp söylersin canım da zaten cuma günü önemli olan
Aynen öyle canım çok mutlu oldum geldikleri için birde ben babama çok düşkünüm oda bana öyle ablamlar bile der öz kızına gitti diyeEee haklı baban sürekli yemek yapmıssın hazırlamıssın canım eline sağlık yorulmussundur ama onların olması büyük mutluluk senin için
Evet canım erzincandan geldileryaa evde dunden kısir var
Bide komsu mercimek kofte borek pogacadan olusan bi tabak gonderdi evde yalnizdim yememek icin tabagi mutfaga birakip kactim
Yarin oburgun daha dikkat edicem canim:)
ne guzel ailenle vakit gecirmissin canim:)
Ailen erzincandaydi dimi
E bak farkedilmis zayifladigin daha nolsun
kendini ac birakma ama rakibem cantana elma kuruyemis vs koy
2 pogaca olur mu hic yarindan daha dikkat edersin cumaya son 2 gun:))
Yaaa iyiye gidiyordu işte insanoğlu kuş misali bir varmışım bir yokmuşum....Elhan abla ablasını kaybetti canım
Ben kendi adima doyumluk yesem o verdigim %2 yi aynen geri hatta fazlasiyla alirim heraldeZipzip- kaptanım cuma günü %2 le gelsem cuma tartı sonrası kaçamak yapa bilirmiyim annem çok güzel el böreği getirmiş çok canım çekti burnumda tütüyor resmen tadımlık değilde doyumluk yemek istiyorum valla çok özlemiştim
Çok güzel moral verdin gııı sağol vallaBen kendi adima doyumluk yesem o verdigim %2 yi aynen geri hatta fazlasiyla alirim heralde
Bilmiyorum artikÇok güzel moral verdin gııı sağol valla
Gel benide yeBilmiyorum artikbenim doyumluk anlayisim oyle
Seninki oyle degildir belki
Bi garibim sanirim misal bugun diyeti bozdum dediysem oyle bi yerim ki kimse inanamaz o kadar yedigimeGel benide yeo cüsseye nasıl yiyorsun öyle demek yine meto iyi çalışıyor
Benimli kaçamak değil de sanırım yetersiz.Kaçamaklar düzenimizi bozup daha çok acıktırıyor malesef canım.
Amaaan bugün bittim. Kuz mıylandı bitmedi. 23:30’da yattı, yarın naapıcak bilmem.Bugün dersler hiç bitmiyordu.... Çok yoruldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?