Zipzip- kaptanım buranın linkini ata bilirmisin bi arkadaş gelecekte nasıl gele bilirim diyo
Bunu tıklayınca menü sayfasına giriyo inş bulurCuma Zayıflama Yarışması - 6. Takım
https://www.kadinlarkulubu.com/konu/zipzip-ile-zayiflama-maratonu.1261329/page-37#post-69333625 Bu sayfaya tasindik 🤭 6. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. KURALLAR 1)Günlük menü paylaşımi liste şeklinde su miktarı, spor türü ve süreleri eklenerek paylasilmalidir.. 🔷️ Her...www.kadinlarkulubu.com
Yok canım bende burası acılıyor ve arkadas sabah burdaydı bulur yani merak etmeBunu tıklayınca menü sayfasına giriyo inş bulur
Gözündende kaçmıyo ne zaman geldi yahu
Bu etiket benim niye aklıma gelmedi
Saat 10-11 gibiydi sanırım burdaydıGözündende kaçmıyo ne zaman geldi yahu
Bundan sonra öyle cagırırsın denk gelirseBu etiket benim niye aklıma gelmedi
TmmBundan sonra öyle cagırırsın denk gelirse
İlaçlar iyi gelir umarım, geçmiş olsun canımKızlar günaydın ❤ Erkenden doktora gidip geldim. Sonuçlarım nispeten güzel ama dizimde düşündüğüm gibi kireçlenme ve hastalığa bağlı eklem deformasyonu varmış. Şimdilik ilaçlara devam edip, ağır sporlardan uzak durarak eklemi korumaya çalışacağım. Biraz daha kiloda vermem lazımmışbu motivasyonsuzluğumda beni azda olsa kendime getirdi.
Merhaba sebnemcimMerhaba hanımlartartı gününe hazırmısınız
Ele bişey yok kararına baglı degil malesef yarın listede görüyoruz seniMerhaba sebnemcim
Hazır mıyım bilmiyorum eksi gördüm ama liste konusunda cok kararsızım :)
Gel canım gel yarışalımMerhaba sebnemcim
Hazır mıyım bilmiyorum eksi gördüm ama liste konusunda cok kararsızım :)
Ele bişey yok kararına baglı degil malesef yarın listede görüyoruz seni
Tamam tamam cok istediniz bende yarın listeye giriyorumGel canım gel yarışalım
Burdayım cuma basliycam paylaşmaya diyete hazırlanıyorumCanfeb nerdesin menü de paylasmıyorsun
ben ordaydimGünaydın hayırlı sabahlarrrrrrakşamki balkon konuşmasına kimse gelmedi ayrıca teesüf ederim
ya cokokrem hic hesapta yoktu aslinda bi an bosluguma geldiAfiyet olsun canım, bitter var çokokrem var
iyi ki tursu yememissin burda tecrube konusuyorYaptım yedim canım, hemen şişkinlik yaptı akşam. Birazdan tartıya da bakicam insalalh onda sorun yoktur, turşu yemedim
Afiyet olsun canım, kasıkta kalan coko miktarı da ne fazlaymış öyle
Hazir gibi gibiyim ben ablaMerhaba hanımlartartı gününe hazırmısınız
Uuuu listeye mi giriyosunTamam tamam cok istediniz bende yarın listeye giriyorum
İzin hakkim da yok ya bakalım ne yapacagım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?