Ne oldu bilmiyorum ama hayırlı olsun kaptanımValla uzun zamandır kendimi bu kadar mutlu hissetmemistim canım tesekkur ederim iyiki varsınız hepinizde
Bi kalıcıda ben bilmem kaç senedir buralardayım hala buradayımBen burda kalıcıyım zati daha kimleri mezun ederim kim bilir
Tesekkur ederim canımNe oldu bilmiyorum ama hayırlı olsun kaptanım
Aminnn elticim tşk ederiz yengesiOğlunun doğumgünü kutlu olsun canım, nice güzel yılları olsun.
Sagol teyzesi aminnGulumse24 cnm oğlunun doğum günü kutlu olsun, Allah hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin ❤❤❤
Yalnız kalmıycam deseneBi kalıcıda ben bilmem kaç senedir buralardayım hala buradayım
Doğum günü kutlu olsun canım nice güzel yaşları olsun inşallahAminnn elticim tşk ederiz yengesi
Yogurdun yanında ciğ badem fındık yesen belki meyvede olaiblir canımKızlar ben kahvaltımı 10.30 da yapıyorum saat 15.00 a kadar bişey yemiyorum... 15.00 dan sonra olan oluyor ne bulsam yiyorum... saat 17.15 te aksam yemeği yiyorum... 15.00 da ne yesem beni iki saat tutsa bişeylere saldırmasam... yoğurt ve kefir ama bunlar bazen cazip gelmiyor
Kaçtane yesem 6-7 yeterli olur mu ? Meyve beni daha çok acıktırıyor...Yogurdun yanında ciğ badem fındık yesen belki meyvede olaiblir canım
6-7 cok az değil mi bana bir an cok az geldiKaçtane yesem 6-7 yeterli olur mu ? Meyve beni daha çok acıktırıyor...
Banada az geliyor6-7 cok az değil mi bana bir an cok az geldi
Merak edip google baktım 15 tane yenilebilir diyor canımBanada az geliyorkaç yesem ?
Sagol canım tşk ederimDoğum günü kutlu olsun canım nice güzel yaşları olsun inşallah
Bende ele diyom ama yok malesefBari emeklilik maaşı bağlasalar
Ara ögün yaparsan akşam üzeri yemeğe saldırmazsın kuzum sabah 8kahvaltı 10 da ara ögün 12 de öğlen yemeği saat 15 de ara ögün 6da aksam yemeği saat 9 ara ögün şeklinde yap o zaman uzun süreli aç kalmadıgın için saldırmazsınKızlar ben kahvaltımı 10.30 da yapıyorum saat 15.00 a kadar bişey yemiyorum... 15.00 dan sonra olan oluyor ne bulsam yiyorum... saat 17.15 te aksam yemeği yiyorum... 15.00 da ne yesem beni iki saat tutsa bişeylere saldırmasam... yoğurt ve kefir ama bunlar bazen cazip gelmiyor
Iyiyim canim ev is minik kusumla ugrasiyorum sen nasilsin@enerji_kusagi
@Saricivcivcikcik
@Prensesimin Annesiyim
Nerelerdesiniz kızla hiç gorunmuyorsunuz artık.
Ortilerimbasbelasiyim ve @Kirmizi pabuc sizler nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?