Hosgeldin canım nasılsın oğlun nasılIyiyim canim ev is minik kusumla ugrasiyorum sen nasilsin
Iyiyiz canim siz nasilsinizHosgeldin canım nasılsın oğlun nasıl
Iyiyim canim yeniden listeye girdim :))Iyiyiz canim siz nasilsiniz
Bimde satılan soyulmuş çiğ badem almıştım geçen gün, inanılmaz güzel bişey. Normalde bademi hiç sevmem. Tok da tutuyor. Beyaz leblebi de yenebilir sanırım. Ben meyve yoğurt falan yiyince daha çok acıkıyorum.Kızlar ben kahvaltımı 10.30 da yapıyorum saat 15.00 a kadar bişey yemiyorum... 15.00 dan sonra olan oluyor ne bulsam yiyorum... saat 17.15 te aksam yemeği yiyorum... 15.00 da ne yesem beni iki saat tutsa bişeylere saldırmasam... yoğurt ve kefir ama bunlar bazen cazip gelmiyor
Benden bı tane dahaKaçtane yesem 6-7 yeterli olur mu ? Meyve beni daha çok acıktırıyor...
Ben de bildiğin gibiyim canım, kaldığım yerden kilo vermeye devam ediyorum. Minik kuşun nasıl büyümüştür birazcık daha. İyice alistiniz mi gündüz ayrılığına.Iyiyim canim ev is minik kusumla ugrasiyorum sen nasilsin
yasasinEvet canım insallah bitiyor yavastan bazı seyleri topluyoruz saka gibi geliyor ama son bir haber bekliyoruz
Bundan sonra 24 saat burdayım
Ben burda kalıcıyım zati daha kimleri mezun ederim kim bilir
ennnn kalici benim bennnnBende kalıcıyım kilo alıp geri geliyorum
kesinlikle canimBurası sayesinde kendimi hiç ama hiç yalnız hissetmiyorum. İyi ki toplanmışız burda.
İyi ki dogmus oglun:) nice yaslari olsunSagol teyzesi aminn
Sagol ablası tşk ederiz 2008 doğumlu bana kalsa 12 görümceme kalsa 11 girdiyasasin
ennnn kalici benim bennnn
kesinlikle canim❤
İyi ki dogmus oglun:) nice yaslari olsun
Kac yasina basti
Yok canım bu beslenme şekli benim yaşamıma hiç uygun değilAra ögün yaparsan akşam üzeri yemeğe saldırmazsın kuzum sabah 8kahvaltı 10 da ara ögün 12 de öğlen yemeği saat 15 de ara ögün 6da aksam yemeği saat 9 ara ögün şeklinde yap o zaman uzun süreli aç kalmadıgın için saldırmazsın
O zaman açlık krizine girmen kaçınılmaz canımYok canım bu beslenme şekli benim yaşamıma hiç uygun değil
Ben var istersenİyi akşamlar hanımlar kimler var
Olar ki neden olmasınBen var istersen
11 e girmis cocukSagol ablası tşk ederiz 2008 doğumlu bana kalsa 12 görümceme kalsa 11 girdi
Cay var icersenBen var istersen
Doğum günü kutlu olsun canim hayırlı uzun güzel ömrü olsun insallah ❤Sagol ablası tşk ederiz 2008 doğumlu bana kalsa 12 görümceme kalsa 11 girdi
Iyi gecelerIyi geceler
Senin adina cok sevindim canim hayırlı olsun herşey gönlünce olsunkızlar coook mutluyum olmadıgım dediğim sey oldu hepinize dualarınız için Tesekkur ederim
Cnm günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?