Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ama şey ben hiç kaçamak yapmıyorum annemi davet etmişti sadece sabah kahvaltısı yaptım birde saat 4 de yedim günü kapattım çaktırma arada kaynarım demiştim işe yaramadı sanırım
Cuma günleri kücük kacamaklara izin var biliyorsun ama cok oldugu için yarın 30 dakika yürüyüş, yada 30 dakika eliptik sec birini
Evet canim ama cocuklara bakacak birini ariyorum esim bakici istemiyo anneme soyledim oda ara ara yegenime bakiyo eger ona bakmayi birakirsa benimkilete bakcak caliscam insallah
Hadi hayırlısı insallah olur calısırsın canım
Senin uşaklara ben baksam cezamı çekmiş olarmıyım Acep
Olamazsın sekerim cezalar yapılacak

Youlost16 uzun zamandır spor yapmıyosan jilian fazla gelir.
Antrenmanlı olmak lazım onun için.

Başlangıç kardiyo öneririm lesliden sıkıldıysan. Low impact kardiyo olanlardan yapabilirsin.

Leslinin farklı videolarına ok.ru sitesinden bak bide.

Çok hareketli olmasın diyosan plates yap.

Ama yarın misafirim geliyo yemeğe çok işim var cezam pazara kalsa olurmu

Hemen bakıyorum canım

Reflü falan varmı zepra? Yada çay su vs içip başladıysan geri mi geldi acep diyeceğim ama yatarak değil ayakta yapıyosan ne alaka olacak
Karısık yaptım balım midem ağzımda cok kötü oldum bıraktım senin dediğine başladım ama devam edemedim

Herkeze iyi akşamlar
Berabere kalmisiz canım bende tebrik ederim
Amaaaaa bidahakine gecicem seni
Çok teşekkür ederim kizlar bugün bi arkadaşa oturmaya gittik bayadır görmüyodum beni görün ce inanamadı cok zayıflamışsın dedi daha verme yeter falan dedi ama Yook daha vercem dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…