Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbuldum

Ayy inşallah en kısa sürede :))

Hoşbuldum. Çok iyi kilo vermişsiniz. Tebrik ederim gerçekten. Ben de bir 63 olsam daha da birşey istemiyorum :)

Teşekkür ederim, bı zamanlar ben de 65 altı olayım yeter diyordum, şimdi de 5 li kiloyu göreyim ne kaldı ki surda diyorum. Sabredince oluyormuş

Yok canım benim tartı daha gelmedi başkasında tartıldım bakalım umarım doğrudur eger öyleyse bu ay 7 leri görürüm diye düşünüyorum
Dikkat edersen görürsün mutlaka canım. Vücudun hızlı tepki göstermiş hemen vermeye başlamış bu süper.

Cnm sen çok güzel gidiyordun ama bu 2 gün kaçamak dolu olmuş. Bu hafta telafi edersin, afiyet olsun. Emziren annelerin arada ihtiyacı var bence.

Cnm haşlanmış patates abartmadıkça diyetine çok fazla artı etki etmez ama bol bol su içmelisin, zorla kendini. Ben dışarıda olduğum için su içemediğim günler kilo vermeyi bırak alabiliyorum bile. Aynı menü, aynı yürüyüş ama su olmadan olmuyor. En azından 2 lt su içmeye çalış, çok faydasını göreceksin.

Menum kizlar
Sabah 11
1 kucuk kse menemen
2 kk peynir
1 dilim ekmek

ogle14
1 tabak bulgur
1 tabak yesil fasulye

aksam 19
1 kase corba
1 tabak yesil fasulye
1 dilim ekmek
Su 2 lt
Spor 3000 adim

Menüde sporda çok güzel kuzucum, afiyet olsun

Cnm menüde sporda güzel gözüküyor afiyet olsun

Cnm bence menü ve spor oldukça güzel ama sutu keşke daha çok içseymişsin. Hem böbreklerin hemde kilo vermen için önemli. Gerçi normalde bol su tüketiyorsun, fırsatın olmadı sanırım. Afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…