Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok canım patates fazla yemedim su içmeye başladım insallah sürekli içmeye çalışacağım

Çok büyük değildi kaptanım

Evet bu hafta çok acıktım ara yaptım çok acıkıyorum emziriyotum sık yemek yemesem sütüm olmuyor

ada81 nerelerdesin rakibem.
Canım dün akşama yemekli misafirim vardı hazırlıklarla uğraştım gelemedim çok yoğun hareketli bir gün geçirdim bugün şöyle bşr evi topşayıp ütü yapıp kızımın ödevlerini yapacağız gelirim gün içerisinde ... madem rakibimiz öyleyse ben kazanmalıyım

Gece gece yine kelle mi ucuruyorsunuz. Sen geldin zıpzıp değişti önceden canın sağolsun bı daha yapma der geçerdi
yok kelle ucurulacak bi durum yoktu neyse ki
Ahh o bebe biskuvisi nasil bi merettir cocuklar kucukken onlardan cok ben yerdim neyse ki buyuduker artik almiyoruz

Ahahahha duşa girdim soğudum şükür ki kahvaltımı da yaptım bakalım bugun 10 bin adım atabilecek miyim
Bende adım saymak istiyorum ama telefonuma yuklediklerim calismiyor onceden vardi sonra ben hafıza dolunca baya birsey sildim şimdi calismiyor yanlış birsey sildim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…