Tamam ben sana hatırlatırım artık hergün yazarsınYa unutuyorum ben kaptanım ya arada
Tamam kuzum yazarımTamam ben sana hatırlatırım artık hergün yazarsın
Afiyet olsun canım ama su börekleri, sarmaları azaltsan süper olacak o kadar adım atmıssın bosa gitmesinBen yine kötü bi beslenmeyle karşınızdayım
sabah yok
öğlen 6 7 sarma
6 küp patates haşlaması
2 börek küçük ama
Öğlen gene davetliydim
bi kase kısır
Küçük iki börek
Bi küçük kurabiye
Akşam
dışardaydım
2 hot shot
1 tenders yedim
1 kase çorba
2 parça tavuk
su 2 lt
yürüyüş 18 bin
Kopyalarsın canım sıkıntı olmazYanlış yere yazmışım ya
Cumaya kadar etkisi gitmis olur 55 li rakamları görürsün canımKızlar ben regl oldumtek sevindiğim nokta cumaya kadar artı etkisi geçmiş olur. Sabah tartıldığımda tuvalete çıkmamış halde 56.6 kg idim. Pazartesi bakalım ne kadar etkisi olacak reglin.
Dünkü mu bugun ku mu birde nereye yazacağım@pastel34
@Ytmz
@Canfeb
@hippocan
@Bonus
Youlost16
@merryangel
Minik Duduklu Tencere
@Alvillaa
@Gulumse25
@nilhan2705
Menüler neden yazılmıyor kızlar
Dünkü mu bugun ku mu birde nereye yazacağım
Elbise çok güzel bedeni bulabilirsin çok güzel :))Kizlar nasillsiniz :) fikrinize ihtiyacim var kardesimin nisani var suan kotta 44 beden giyyorum oyle cok likrali degil sizce bu elbise bana nasil olur
Melisita Kadın Siyah Denis Elbise y01342eb Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Melisita Kadın Siyah Denis Elbise y01342eb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Yok ya iyi bence ben takiyla felan suslerim onu ☺ sonucta nisan dugun falan degilbasbelasiyim nisan demişsin şimdi dikkat ettim de biraz daha sık bişey mi baksan biraz sade Nisan için çünkü :/
Evet var 50 bedene kadar hemde :) ama oldugumdan daha kilolu gosterirmi onu bilemedimElbise çok güzel bedeni bulabilirsin çok güzel :))
Evde olacaksa iyi ama salonda olacaksa bence daha sıkirtili olmalı görümcesin sonuçtaYok ya iyi bence ben takiyla felan suslerim onu ☺ sonucta nisan dugun falan degil
BaldizimEvde olacaksa iyi ama salonda olacaksa bence daha sıkirtili olmalı görümcesin sonuçta
Ben daha zayif görünmenin yolunu buldim bol salaş şeyler daha kilolu gösteriyor üstüne göre olunca daha fit gözüküyor insanEvet var 50 bedene kadar hemde :) ama oldugumdan daha kilolu gosterirmi onu bilemedim
He ben görümce oldum ya herkesin erkek kardeşi var gibi geliyorBaldizimkiz kafama sim dokerim olmadi
Bende suan inceldim ama acikcasi cok uzun suredir elbise giymiyorum nasil olur bilemedim bu arada salas giyinmeyi hic sevmiyorum ya zaten buyuk beden aliyoruzBen daha zayif görünmenin yolunu buldim bol salaş şeyler daha kilolu gösteriyor üstüne göre olunca daha fit gözüküyor insan
Normalde 46 giyiyorum genelde
En son aldiogmm beden 48 di
Geçen zayiflauacagim diye 44 aldım içine girince sevindim
Nisanda giydim herkes kaç kilo verdin dedi halbuki 2 kilo falan gitti ama çok sikilasmisim meğerse
Hic gorumce olamiycam ama balsi ve elti olucamHe ben görümce oldum ya herkesin erkek kardeşi var gibi geliyor
Elbise guzel ona lafım yok canım elbise hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?