Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim elti adayimda enteresan zaten dusun piknik organize ettim cagirdim kayin peder istemiyordu ayni isyerindeyiz gorunce gormemezlikten falan geliyor valla herkesin keyfi bilir canim Allah mutlu mesut etsin
İşte bak elti mood on havalara girmiş bile elti kısmının ağzına bal akitsan eline altın sıkıştıran gene yaranamazsin sal ipini gitsin

İşte bak elti mood on havalara girmiş bile elti kısmının ağzına bal akitsan eline altın sıkıştıran gene yaranamazsin sal ipini gitsin
Keyfi bilir valla canim aramizda 10 yas var onla ugrasacak yasimi coktan gectim insan olursa severiz yoksada tak sepeti koluna herkes kendi yoluna

Ayy gercektenmi nasil.bir model alsam acaba ya bana bir fikir verin bari

Cnm hangi model daha iyi olur açıkçası çok fikrim yok ama göğüs kısmı bu elbise gibi olanlardan uzak durmanı tavsiye ederim. Açılmasın diye iğneyle tutturunca daha felaket oluyor o kısım.

Sabah kahvaltısı ndaki iki dilim ne kızartması

Canım elbiseyi bence internetten alma. Bir iki mağazaya girip farklı modeller dene. Üzerine oturen mi yoksa dökümlüler mi daha iyi duracak bi bakarsin. Bizim durumumuzda şu an internetten almak riskli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…