Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2. Olmuşum Alvillaa cnm 1. liğini tebrik ediyorum. ❤
teşekkürler canım sabah sabah mutlu oldum
Alvillaa birmuhendisanne ve @Ytmz derecenizi kutlarım kızlar. Diğer arkadaşları da çok tebrik ediyorum.
teşekkürler canım
Bu akşamdan itibaren basliycam canim

Bende ondan kararsizim ama burada buyuk beden guzel elbise yokki
Canım elbiseyi bence internetten alma. Bir iki mağazaya girip farklı modeller dene. Üzerine oturen mi yoksa dökümlüler mi daha iyi duracak bi bakarsin. Bizim durumumuzda şu an internetten almak riskli bence.

Bende ondan kararsizim ama burada buyuk beden guzel elbise yokki
O zaman daha önceki elbiselerine göre karar ver canım. Mesela ben mutlaka belden aşağı genişleyen elbise alırım, çünkü üstüm ince ama basenlerim var.. sen de böyle pay biç internetten almak zorundaysan.

O zaman daha önceki elbiselerine göre karar ver canım. Mesela ben mutlaka belden aşağı genişleyen elbise alırım, çünkü üstüm ince ama basenlerim var.. sen de böyle pay biç internetten almak zorundaysan.
Ozaman bana fikir ver benim midem var bacak kalca basenim yok bel bolgem kalin

Ozaman bana fikir ver benim midem var bacak kalca basenim yok bel bolgem kalin
İlk resimde ortadaki mor renkli elbise, ikinci resimde ise en alt sıradaki soldan birinci ve ikinci elbise (kırmızı ve mavi) uygun olur diye düşündüm. Favorim mavi bu arada.

Eklentiler

• Regarde-Vetements-elegants-pour-femmes-obeses-98-photos-avec-ventre.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 26
  • elma-tipli.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 32
İlk resimde ortadaki mor renkli elbise, ikinci resimde ise en alt sıradaki soldan birinci ve ikinci elbise (kırmızı ve mavi) uygun olur diye düşündüm. Favorim mavi bu arada.
Mavinin önündeki fırfır detayını elbiselerde severim. Senin tarzını pek bilmiyorum ama bunlar bel ve karın cevresini gizleyen modeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…