Ben de şimdi temizliğe başlıyorum canım. Akşama gelirim artık.Temizlik yapıyorum elticim kaç gündür ev elden çıktı gidiyor 2 de işim biter gelirim
Kolay gelsin canımTemizlik yapıyorum elticim kaç gündür ev elden çıktı gidiyor 2 de işim biter gelirim
Kolay gelsin canımBen de şimdi temizliğe başlıyorum canım. Akşama gelirim artık.
Gitti canım pisikiyatrise gitti ilaç kullanıyo şuan bakalım pek durucak gibi görünmüyo ama yine gelir benceGünaydın canım son durumlar nedir valide gittimi evine
Elbisenin modeli güzelmis boyun Da uzun bence güzel olacaktırKizlar nasillsiniz :) fikrinize ihtiyacim var kardesimin nisani var suan kotta 44 beden giyyorum oyle cok likrali degil sizce bu elbise bana nasil olur
Melisita Kadın Siyah Denis Elbise y01342eb Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Melisita Kadın Siyah Denis Elbise y01342eb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Arada kacamaklar olacaktır canım yeniden devam et diyeti bırakmak yokZipzip- kaptanım ben 9.gün akşam üstü diyetimi bozmuş bulunuyorum.
Bozdum diye bırakmıycam tabi ama becerememe duygusu moralimi çok bozuyor.
Tamam canımYazdım canim
Hayırlı olsun canım yazmayan herkesi etiketlemiştimKaptanım bugün bizim nişan vardı.. şimdi oturdum desem..
Tamam canımYazacak menü sadece dünkü menüydü onuda yazayım diğer günler sadece atıştırma yaptım listeme uymadım ara ögün yapmadım çok az az yedim dünü yazayım
Tamam canımBu akşamdan itibaren basliycam canim
Valla anlamadım ne olduk böyle,Yine kimseler yok
İyi aksamlar canım ❤İyi akşamlar ❤
Yoğun bi gündü. Sınavı istediğim puanla olmasada geçtim. Ah ters zamanıma geldi yoksa yapardım daha iyisini.
2 hafta sonra direksiyona başlıycakmışım.
Yine sakinleşir yarın yeniden güzel bir baslangıc yapmalısınZipzip- bırakmadım ama dün bozmak bugün bocalattı beni. Aynen devam etmem lazım midem sakinleşmişti ne güzel.
İyi aksamlar canım ❤
Sevindim sınavı gecmene bende ucu ucuna gecmiştim sayfa acmadan gidince
Benim dersler bitince baslayacaksın demek ki gerci kac gün gidecem bilmiyorum :)
Yine sakinleşir yarın yeniden güzel bir baslangıc yapmalısın
Cok Azmıs ders saati ben 10 saat ders alacagım eşinle calısırsın artıkHaftada iki gün en fazla 3 günmüş dersler. 45 dk dan 90 dk ediyor 2 ders alıcakmışım.
Eşimle yine çalışırım haftasonu.
Cok Azmıs ders saati ben 10 saat ders alacagım eşinle calısırsın artık
Menün güzelmiş aslındaEkmeksiz mercimek çorbası ve hamsi buğulama yedim salatayla.
Sıvı kuralına uymadığım için şişkinim şu an. Ne kadar önemliymiş.
Bende toplam 90 dakika sandım iyi miYok toplam 14 saat her çıktığımda 90 dk dediler bugün. Matematik her yerde
Sürekli gelip bakıyorum ben de. Hadi kızlar toplanın tekrar.Valla anlamadım ne olduk böyle,
Listede 10 kişi,liste dısı 7-8 kişi var ama yazan yok
Önemli olan geçmiş olman zaten canım. İnşallah derslerin çok güzel geçer.İyi akşamlar ❤
Yoğun bi gündü. Sınavı istediğim puanla olmasada geçtim. Ah ters zamanıma geldi yoksa yapardım daha iyisini.
2 hafta sonra direksiyona başlıycakmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?