Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla Dinlendim ama hiç kalkasım yoktu akşama kadar yata bilirdim sıcacık yatakla vedalaşmak zor oldu biraz kayınvalidene çok geçmiş olsun canım rabbim kimseye dermansız dert vermesin
Allah razı olsun cnm Amin, rabbim kimseye dermansız dert vermesin inşallah...

Cnm hepsi kilo değildir emin ol. İlk diyetisyene gittiğimde 72.4 kg olarak ölçmüş beni. 2 gün sonra 70.5 dim ki diyet vs yapmadım. Tartıdan önce abartmıştım yemeği.

İyi dersler cnm ❤
Evet canım dün ben de abarttım bir de kaslar çok şişti bence. Bikac güne geçer umarım bu etkiler.

Cook sasırdım valla ne değişik hayatlar var
Olmaz mı cnm, ben artık hayatta hiç bir şeye şaşırmayacağım diyorum sonra böyle şeylere denk gelip gene ağzım açık kalakalıyorum.

Kadınları görsen çok cahil hayatı bilmeyen birileride değiller. Demek ki insanın bazen basireti bağlanıyor... Televizyonlarda bas bas bağırıyorlar ya resmi nikah diye, işte ne kadar önemli görüyoruz...

İsteyenin bir yüzü kara ben de 36 istiyorum altına da yok demem. Bu mesaj silkeledi resmen. İşte bu yüzden banlanmani istemiyorum, sabahları enerjik Gunaydiiiin deyisinle güne merhaba demek harika.

Yaa işe girdim zipzip işten gelince bi de ev işiyle uğraşınca uyuya kalıyorum hep yorgunluktan

Geldi ya çok şükür....odemden korkmuyoruz canım sen de korkma...benim regl hayatım sona erdi sanırım iki ay doldu. Menopozluyum bak dikkat edin bana...huysuz virjinlige adım attim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…