Haber bekliyoruz yarın başlıyor musun?Hazırlandım çıktım cnm ben ama sanırım azcık geç kaldımevi toplamakla neden uğraştıysam
Çalışıyorum kaptanım yaa kapatma takımı gözünü seveyim bak işleri bıraktım da geldimNe yapayım kac saattir kimse gelmedi
Kolay gelsin canımÇalışıyorum kaptanım yaa kapatma takımı gözünü seveyim bak işleri bıraktım da geldim
Ben de lahana sarması yaptım gelen giden yok diyeNe yapayım kac saattir kimse gelmedi
Eline sağlık canım, bugün yapmasaydın keske yarına şişlik olmasınBen de lahana sarması yaptım gelen giden yok diye
Kolay gelsin canım, ben de istemem takımı kapanmasını ama böyle giderse sonuç o olur. En azından menülere dikkat edilse yorumlar yapılsa güzel olur.Çalışıyorum kaptanım yaa kapatma takımı gözünü seveyim bak işleri bıraktım da geldim
Evdeyim diye yaptım canım ama akşam ben yemiycem, düşündüm onuEline sağlık canım, bugün yapmasaydın keske yarına şişlik olmasın
Tamam canımEvdeyim diye yaptım canım ama akşam ben yemiycem, düşündüm onu
1 deydi cnm ucu ucuna yetiştim, şimdi çıktım görüşmedenGörüşme saat kacta canım insallah yetişirsin
Temizlik işlerim var yazmıştı, onunla mı uğraştı acaba cnm?Gulumse24 bugün hiç gelmedin takıma iyi misin
Saat tam 1 de yetiştim cnmCanım ya üzüldüm üst üste aksilikler yasamissin. İnşallah gecikmezsin ama trafigin nasıl bir bela olduğunu bilip anlayış göstereceklerdir bence. Strese girme sakın.
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım1 deydi cnm ucu ucuna yetiştim, şimdi çıktım görüşmedenson 1 kişi kaldı, haftaya görüşüceğim, şimdilik olumlu görüşmeler.
Dün aksam girmis en son günaydın yazardı normalde insallah önemli birsey yoktur gelirTemizlik işlerim var yazmıştı, onunla mı uğraştı acaba cnm?
Gecmis olsun canım vitamin değerlerin düşmüş olabilir insallah ciddi birsey cıkmazKızlar dün gece saçımı boyadım ve yıkarken saçlarım ellerimde kaldı resmen. Öncesinde de çok dökülüyordu ama bu sefer hasta insanların saçları gibi tutam tutam döküldü... Fırsat bulursam yarın sabah cildiyeye gideceğim kontrol için. O kadar moralim bozuktu ve korkmuştum ki menümü bile yazamadım...inşallah altından ciddi bir sıkıntı çıkmaz
Gece gece annemi görmeliydin cnm, diyetime ve bana baya baya saydırdıHadi bakalım hayırlısı olsun canım
Dün aksam girmis en son günaydın yazardı normalde insallah önemli birsey yoktur gelir
Gecmis olsun canım vitamin değerlerin düşmüş olabilir insallah ciddi birsey cıkmaz
Aslında hedefine cok az kaldı canım duruma göre seni mezun mu etsek yoksa devam edecek misinGece gece annemi görmeliydin cnm, diyetime ve bana baya baya saydırdısen daha diyet yap... diye başlayan cümleler havada uçuştu. Bende vücudun vitaminsin kaldığını düşündüm ama içten içe çok korktum. Teşekkür ederim iyi dileklerin için ❤
1 deydi cnm ucu ucuna yetiştim, şimdi çıktım görüşmedenson 1 kişi kaldı, haftaya görüşüceğim, şimdilik olumlu görüşmeler.
Yetişmene ve olumlu geçmesine çok sevindim canım. Hayırlısıyla olsun inşallah.Saat tam 1 de yetiştim cnm ☺ Biraz koşturdum ve taksi bulunca yetiştim şükür.
Boya yüzünden de olmuş olabilir canım. Bazılarının içeriği kişide alerjik durumlar gösterebiliyor. İnşallah önemli bir şey çıkmaz.Kızlar dün gece saçımı boyadım ve yıkarken saçlarım ellerimde kaldı resmen. Öncesinde de çok dökülüyordu ama bu sefer hasta insanların saçları gibi tutam tutam döküldü... Fırsat bulursam yarın sabah cildiyeye gideceğim kontrol için. O kadar moralim bozuktu ve korkmuştum ki menümü bile yazamadım...inşallah altından ciddi bir sıkıntı çıkmaz
Cnm doktorun dediklerine göre karar vermeyi düşünüyorum. Eğer basit bir sorunsa vitamin desteği alır devam ederim.Aslında hedefine cok az kaldı canım duruma göre seni mezun mu etsek yoksa devam edecek misin
Tamam canım yarın sonucların cıkarsa duruma göre yol izlerizCnm doktorun dediklerine göre karar vermeyi düşünüyorum. Eğer basit bir sorunsa vitamin desteği alır devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?