- 8 Mart 2019

- 7.708

- 38.458

- 548

- 40

Cnm kv ne çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.Kızlar kayinvalidem ağır depresyon geciriyo şuan buraya o yüzden fazla uğrayamıyorum tüm gün onunla beraberiz iylesir gibi olmuştu daha fena oldu şimdi
Yani şimdi kadını tanımıyorum ama abarttı sanırım durumu. Kendine de etrafındaki herkese de hayatı zindan ediyor böyle. Geçmiş olsun canım, umarım çabuk atlatirsiniz bu süreci.Kızlar kayinvalidem ağır depresyon geciriyo şuan buraya o yüzden fazla uğrayamıyorum tüm gün onunla beraberiz iylesir gibi olmuştu daha fena oldu şimdi
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnnnn ❤❤❤
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Günaydın sebnemcimGünaydın
Geçmiş olsun Allah onun da senin de yardımcın olsun canım. Kaç yaşındaydı kv.? Sanki benimle yasitti diye hatırlıyorum...Kızlar kayinvalidem ağır depresyon geciriyo şuan buraya o yüzden fazla uğrayamıyorum tüm gün onunla beraberiz iylesir gibi olmuştu daha fena oldu şimdi
Günaydınnnn
Kızlar günaydınnnnn ❤❤❤
Günaydın canlarGünaydın arkadaşlar
Bir şeylerin birikimi bu bence canım. İç dünyası belli ki çok kötü.Yani şimdi kadını tanımıyorum ama abarttı sanırım durumu. Kendine de etrafındaki herkese de hayatı zindan ediyor böyle. Geçmiş olsun canım, umarım çabuk atlatirsiniz bu süreci.
Geçmiş olsun canım.Kızlar kayinvalidem ağır depresyon geciriyo şuan buraya o yüzden fazla uğrayamıyorum tüm gün onunla beraberiz iylesir gibi olmuştu daha fena oldu şimdi
Günaydın ablacım ❤❤Günaydın canlar
Cok fazla artı değilsin neyseki haftaya daha güzel sonuclar bekliyorumGeçen Cuma 62,6
Bu Cuma 62,8
Artı 200 gr
Kolay gelsin canımBugün ara tatile giriyor çocuklar, ben de iki gündür hazırlık yapıyorum. Öğlen çocukları erken alıp yola çıkacağım. O yüzden gelemedim. Şimdi son işlerimi halledeyim akşama gelirim yine
İnşallah canım, gerçi ben artı beklemiyordumGünaydın ablacım ❤❤
Cok fazla artı değilsin neyseki haftaya daha güzel sonuclar bekliyorum
Teşekkür ederimKolay gelsin canım
Yaa hemen öyle moral bozmak yooookkkGeçen hafta hatırlamıyorum
Bu cuma 60.6
Bu gidisatla liste benim için hayal olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?