- 8 Mart 2019
- 7.564
- 36.962
- 548
- 40
Operasyonu dün oldu cnm, ablamla, eşimin küçük kardeşi yanındaydılar. Şükür temiz demişler, kemoterapi almayacakmış. Üstümden yük kalktı resmen, o kadar mutlu oldum ki... Rabbim tüm anneleri evlatlarına bağışlasın.İyi yolculuklar canım, kayinvalidene gidecekti iz sanırım. İnşallah her şey güzel geçer, operasyonu kolayca atlatır.
Bu ay kas artırmışım hep yağdan vermişim çok sevindim geçen cuma 89 bu cuma 88.5 eksi 500 regl daha bitmedi belim 89 olmuş 15 gün önce 93 dü 4 cm de belden gitmiş toplamda 14 cm belden incelme olmuşHayırlı cumalar canım ❤
Tebrik ederim canım güzel eksi
Cook sevindim canım cokk merak ettik seni
Amin canımOperasyonu dün oldu cnm, ablamla, eşimin küçük kardeşi yanındaydılar. Şükür temiz demişler, kemoterapi almayacakmış. Üstümden yük kalktı resmen, o kadar mutlu oldum ki... Rabbim tüm anneleri evlatlarına bağışlasın.
Tebrik ederim canımBu ay kas artırmışım hep yağdan vermişim çok sevindim geçen cuma 89 bu cuma 88.5 eksi 500 regl daha bitmedi belim 89 olmuş 15 gün önce 93 dü 4 cm de belden gitmiş toplamda 14 cm belden incelme olmuş
Çok sevindim canım, kendimizle ilgili bir çok şeyi de farkediyoruz bu süreçte. Hızlıca gittiği günleri de göreceğiz inşallah.geçen cuma 96,8 pazartesi 97
güncel 96,7
fark 100 gr bu hafta regl oldum bu bende bir ilk demekki oluyormuş yoksa rahat 1 -2 kilo alırdım tatlı krizlerimden küçük küçük yedim bide yurudum . tartıda cok bişey değıl ama beni mutlu etti
Geçmiş olsun canım. Ekşi gelmişsin tebrik ederim.Geldim kaptanım hastaydım 2 gündür giremedim boğazım enfeksiyonlamış sadece dün spor yaptım
Geçen hafta:65.1
Bu hafta:64.8
Fark:-300 gr
Zipzip-
Çok şükür canım çok sevindim. Allah bı daha yaşatmasin. O korkuyu çok iyi biliyorum,babama hiç beklemediğimiz bir anda omurilik tümörü teşhisi kondu. O kadar acil ameliyata aldılar ki ne olduğunu bile anlamadık. Şükürler olsun iyi huylu çıktı, babam felç yaşamadı ameliyat sonrası. Gelmiş geçmiş olsun.Operasyonu dün oldu cnm, ablamla, eşimin küçük kardeşi yanındaydılar. Şükür temiz demişler, kemoterapi almayacakmış. Üstümden yük kalktı resmen, o kadar mutlu oldum ki... Rabbim tüm anneleri evlatlarına bağışlasın.
Süper rakamlar bunlar canım, çok tebrik ediyorumBu ay kas artırmışım hep yağdan vermişim çok sevindim geçen cuma 89 bu cuma 88.5 eksi 500 regl daha bitmedi belim 89 olmuş 15 gün önce 93 dü 4 cm de belden gitmiş toplamda 14 cm belden incelme olmuş
Kaptanım yine süper kilo vermişsin maşallah. İyi yolculuklar diliyorum sana da. İnşallah keyif için gidiyorsundurBende bu hafta bildirim yapıp listeden cıkıyorum kızlar izmire gideceğim o yüzden dikkat edip tartılma sıkıntım olacak
Gecen cuma 56.1
Bugün 55.0
Fark 1.1
%1.96
Tesekkur ederim canım, daha önce yazmıstım ya ablam operasyon gecirecek onun için gideceğimKaptanım yine süper kilo vermişsin maşallah. İyi yolculuklar diliyorum sana da. İnşallah keyif için gidiyorsundur
Günaydın canım tebrik ederim güzel eksiHerkese günaydın!
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 72.2
Bugün: 71.4
Fark: 800 gram
Yüzde: 1,11
Çok fazla artı değil bencede. Bu hafta artı geldi diye moralini bozup kendini bırakma. Benim sık yaptığım bir hata çünkü bu. Sen yapma :)Geçen Cuma 62,6
Bu Cuma 62,8
Artı 200 gr
Diyet yapmamana rağmen iyi bir sonuç canım tebrikler.Kızlar kilo bildirimini yapayım hemen;
Bu hafta diyet yapamadım desem yeri.
Geçen cuma: 56.7 kg
Bu cuma 56.3 kg
Fark: 400 gr
%:0.70
Tebrik ederim. Aynı miktarda kilo vermişiz.Geçen hafta 68.8
Güncel 68.0
Fark 800
Geçmiş olsun.Geldim kaptanım hastaydım 2 gündür giremedim boğazım enfeksiyonlamış sadece dün spor yaptım
Geçen hafta:65.1
Bu hafta:64.8
Fark:-300 gr
Zipzip-
Çok güzel fark tebrikler.Bende bu hafta bildirim yapıp listeden cıkıyorum kızlar izmire gideceğim o yüzden dikkat edip tartılma sıkıntım olacak
Gecen cuma 56.1
Bugün 55.0
Fark 1.1
%1.96
Haftaya normale dönecek demi bu durum? Sadece bu hafta geçerliGünaydın canım tebrik ederim güzel eksilisteye eksi yansıyacak ama cok büyük etkisi olmayacak
Tesekkur ederim canım❤Çok güzel fark tebrikler.
Sadece bu hafta canım haftaya normal kilo üzerinden hesaplancak, simdi izin kilona göre hesaplıyoruzHaftaya normale dönecek demi bu durum? Sadece bu hafta geçerli
Tşk ederiömm canımmSüper rakamlar bunlar canım, çok tebrik ediyorum
Anladım canım. Haftaya daha güzel kilo veririm inşallah.Sadece bu hafta canım haftaya normal kilo üzerinden hesaplancak, simdi izin kilona göre hesaplıyoruz
Aaa evet hatırladım canım. Bı hafta daha bizlesin öyleyse.Tesekkur ederim canım, daha önce yazmıstım ya ablam operasyon gecirecek onun için gideceğim
25 inde gideceğim de belki haftaya listeden cıkarım haftaya cumada evde olacagım
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.Herkese günaydın!
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 72.2
Bugün: 71.4
Fark: 800 gram
Yüzde: 1,11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?