Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi yolculuklar canım, kayinvalidene gidecekti iz sanırım. İnşallah her şey güzel geçer, operasyonu kolayca atlatır.
Operasyonu dün oldu cnm, ablamla, eşimin küçük kardeşi yanındaydılar. Şükür temiz demişler, kemoterapi almayacakmış. Üstümden yük kalktı resmen, o kadar mutlu oldum ki... Rabbim tüm anneleri evlatlarına bağışlasın.

Hayırlı cumalar canım ❤

Tebrik ederim canım güzel eksi

Cook sevindim canım cokk merak ettik seni
Bu ay kas artırmışım hep yağdan vermişim çok sevindim geçen cuma 89 bu cuma 88.5 eksi 500 regl daha bitmedi belim 89 olmuş 15 gün önce 93 dü 4 cm de belden gitmiş toplamda 14 cm belden incelme olmuş

Amin canım cook sevindim canım cook gecmis olsun

Çok sevindim canım, kendimizle ilgili bir çok şeyi de farkediyoruz bu süreçte. Hızlıca gittiği günleri de göreceğiz inşallah.

Çok şükür canım çok sevindim. Allah bı daha yaşatmasin. O korkuyu çok iyi biliyorum,babama hiç beklemediğimiz bir anda omurilik tümörü teşhisi kondu. O kadar acil ameliyata aldılar ki ne olduğunu bile anlamadık. Şükürler olsun iyi huylu çıktı, babam felç yaşamadı ameliyat sonrası. Gelmiş geçmiş olsun.

Bende bu hafta bildirim yapıp listeden cıkıyorum kızlar izmire gideceğim o yüzden dikkat edip tartılma sıkıntım olacak
Gecen cuma 56.1
Bugün 55.0
Fark 1.1
%1.96
Kaptanım yine süper kilo vermişsin maşallah. İyi yolculuklar diliyorum sana da. İnşallah keyif için gidiyorsundur

Kaptanım yine süper kilo vermişsin maşallah. İyi yolculuklar diliyorum sana da. İnşallah keyif için gidiyorsundur
Tesekkur ederim canım, daha önce yazmıstım ya ablam operasyon gecirecek onun için gideceğim
25 inde gideceğim de belki haftaya listeden cıkarım haftaya cumada evde olacagım

Geçen Cuma 62,6
Bu Cuma 62,8
Artı 200 gr
Çok fazla artı değil bencede. Bu hafta artı geldi diye moralini bozup kendini bırakma. Benim sık yaptığım bir hata çünkü bu. Sen yapma :)
Kızlar kilo bildirimini yapayım hemen;

Bu hafta diyet yapamadım desem yeri.

Geçen cuma: 56.7 kg
Bu cuma 56.3 kg
Fark: 400 gr
%:0.70
Diyet yapmamana rağmen iyi bir sonuç canım tebrikler.
Geçen hafta 68.8
Güncel 68.0
Fark 800
Tebrik ederim. Aynı miktarda kilo vermişiz.
Geldim kaptanım hastaydım 2 gündür giremedim boğazım enfeksiyonlamış sadece dün spor yaptım
Geçen hafta:65.1
Bu hafta:64.8
Fark:-300 gr
Zipzip-
Geçmiş olsun.
Bende bu hafta bildirim yapıp listeden cıkıyorum kızlar izmire gideceğim o yüzden dikkat edip tartılma sıkıntım olacak
Gecen cuma 56.1
Bugün 55.0
Fark 1.1
%1.96
Çok güzel fark tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…