Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaa hemen öyle moral bozmak yooookkk ☺ En son 60.2 diye hatırlıyorum senin kilonu, çok az fark var.
Canım göğüslerim taş gibi vücudumda anlasilmaz bir elektrik var. Regl oldum olacağım gibi ama menopozum da ...Morali bozdum inan ki..5' li rakamlar nolur beni bırakmasın...

Geçen hafta hatırlamıyorum
Bu cuma 60.6
Bu gidisatla liste benim için hayal olacak.
Bu kilo ile listeye girebiliyorsun ki
60.7 ile izne ayrılmıssın kontrol ettim
Zipzip- kaptanim , sevgili 6. takim sizlere hem gunaydin demek, hemde bugun yarismada basarilar dilemek istedim. Gununuz cok guzel gecsin.
Günaydın kaptanım
Tesekkur ederiz sizlerede basarılar diliyorum ❤
Kızlar kilo bildirimini yapayım hemen;

Bu hafta diyet yapamadım desem yeri.

Geçen cuma: 56.7 kg
Bu cuma 56.3 kg
Fark: 400 gr
%:0.70
Tebrik ederim canım güzel eksi
Kızlar bugün cildiyeye gitmeyi planlıyordum ama öğleden sonra randevu varmış, bizde o zamana kadar yola çıkacağız. Başka müsait bir zamanda gideceğim kısmetse.
Hayırlı yolculuklar canım

O yüzden tanımıyorum diye çok bişey demedim ama insan kimseyi düşünmüyorsa en azından çocuğunu düşünür, o üzülmesin diye güçlü durur. Neyse ya inşallah Allah kalbine ferahlık versin onun da.

Bugün ara tatile giriyor çocuklar, ben de iki gündür hazırlık yapıyorum. Öğlen çocukları erken alıp yola çıkacağım. O yüzden gelemedim. Şimdi son işlerimi halledeyim akşama gelirim yine
İyi yolculuklar canım, bu hafta pek görüşemedik hakkaten. İyi yolculuklar diliyorum.

Kızlar bugün cildiyeye gitmeyi planlıyordum ama öğleden sonra randevu varmış, bizde o zamana kadar yola çıkacağız. Başka müsait bir zamanda gideceğim kısmetse.
İyi yolculuklar canım, kayinvalidene gidecekti iz sanırım. İnşallah her şey güzel geçer, operasyonu kolayca atlatır.

İyiyim kuzum akşam üzeri işim bitti kaynanama gittim akşam dönüşte başım agrıdı 9 da yattım sabah kalktık diyetisyene gşttim şimdi geldim kahvaltı yapıyorum kuzum
Özledim seni eltim, bu kadar uzun süre gitme. Diyetisyen gorusmen nasıldı. Bugün tartı var unutmadın dimi.

geçen cuma 96,8 pazartesi 97
güncel 96,7
fark 100 gr bu hafta regl oldum bu bende bir ilk demekki oluyormuş yoksa rahat 1 -2 kilo alırdım tatlı krizlerimden küçük küçük yedim bide yurudum . tartıda cok bişey değıl ama beni mutlu etti

Regle göre güzel sonuc o zaman haftaya güzel eksiler bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…