Evet canım yine sizle oluruum gelirim aradaAaa evet hatırladım canım. Bı hafta daha bizlesin öyleyse.
Kendini kötü hissetme canım haftaya güzel eksiler gelecek arada durma olabilir moralini bozma sakınKızlar ben malesef sabitim. 2 haftadır kilo veremiyorum hadi hayırlısı. Takıma zarar veriyorum kendimi kötü hissetmeye basladim.
63 kilo
olsun eksi eksidir tebrikler canımGeçen Cuma 62,6
Bu Cuma 62,8
Artı 200 gr
yapamadığın için mi eksi 400 tebrik ederim canımKızlar kilo bildirimini yapayım hemen;
Bu hafta diyet yapamadım desem yeri.
Geçen cuma: 56.7 kg
Bu cuma 56.3 kg
Fark: 400 gr
%:0.70
harikasın canım tebriklerGeçen hafta 68.8
Güncel 68.0
Fark 800
olsun canım sonuçta eksi tebriklergeçen cuma 96,8 pazartesi 97
güncel 96,7
fark 100 gr bu hafta regl oldum bu bende bir ilk demekki oluyormuş yoksa rahat 1 -2 kilo alırdım tatlı krizlerimden küçük küçük yedim bide yurudum . tartıda cok bişey değıl ama beni mutlu etti
aferim bana yinedeGeldim kaptanım hastaydım 2 gündür giremedim boğazım enfeksiyonlamış sadece dün spor yaptım
Geçen hafta:65.1
Bu hafta:64.8
Fark:-300 gr
Zipzip-
kaptanım süpersiniz tebriklerBende bu hafta bildirim yapıp listeden cıkıyorum kızlar izmire gideceğim o yüzden dikkat edip tartılma sıkıntım olacak
Gecen cuma 56.1
Bugün 55.0
Fark 1.1
%1.96
Tebrik ederim canjm çok güzelHerkese günaydın!
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 72.2
Bugün: 71.4
Fark: 800 gram
Yüzde: 1,11
Tesekkur ederim canım ❤kaptanım süpersiniz tebrikler
Fazla spor yapınca veremiyordum yine öyle mi oldu acaba. Yürüyüşe de çıkamıyorum eskisi gibi. Bı çözüm bulmam lazım.Kendini kötü hissetme canım haftaya güzel eksiler gelecek arada durma olabilir moralini bozma sakın
Evde yürüyüş bandını kullan olmazsa canımFazla spor yapınca veremiyordum yine öyle mi oldu acaba. Yürüyüşe de çıkamıyorum eskisi gibi. Bı çözüm bulmam lazım.
Teşekkür ederim canım :)Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Öyle düşünme. Böyle sabit olunca birden düşebiliyor. Nasıl oluyor anlamadım ama öyle oluyor :)Kızlar ben malesef sabitim. 2 haftadır kilo veremiyorum hadi hayırlısı. Takıma zarar veriyorum kendimi kötü hissetmeye basladim.
63 kilo
Bnmde sabit kaldığım zamanlar oluyorFazla spor yapınca veremiyordum yine öyle mi oldu acaba. Yürüyüşe de çıkamıyorum eskisi gibi. Bı çözüm bulmam lazım.
Öyle yapayım bakalım.Evde yürüyüş bandını kullan olmazsa canım
İnşallah öyle olur canımTeşekkür ederim canım :)
Öyle düşünme. Böyle sabit olunca birden düşebiliyor. Nasıl oluyor anlamadım ama öyle oluyor :)
İnsanın canını sıkıyor dimi.Bnmde sabit kaldığım zamanlar oluyor
Günaydın canım ❤Günaydın
Tabiki@malii sana özel mesaj atamıyorum müsait oldugunda yazabilir misin bana
Aynen ben de haftalarca 61 de kaldım yeni düşmeye başladım öyle bi direnç dönemi oluyor niyeyse 59 lardayım bugün deTeşekkür ederim canım :)
Öyle düşünme. Böyle sabit olunca birden düşebiliyor. Nasıl oluyor anlamadım ama öyle oluyor :)
Ne güzelAynen ben de haftalarca 61 de kaldım yeni düşmeye başladım öyle bi direnç dönemi oluyor niyeyse 59 lardayım bugün de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?