- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
İnşallah canım hepimiz almayalım.. sen de az yiyorsun hep.Bana en iyi gelen akşam yemeğini erken kesmek bi kere daha paylaşayım belki birinin işine yarar....Doğru söze ne denir...bol bol yuzecegim bu mini tatilde...Sen almazsın biliyorum hiç korkma...serçe gibi menülerin var...bizim orda boğazlı değil derler...aynen öylesin...
İnşallah dua edicem sana SongülcümBana da nasip olsun inşallah canım.
Ölcersin canım aslında netten ölcüm yerlerine bak istersen
Terzide ölcer sanırım yada sağlık ocagında ölcebilirler diye düşünüyorum
Yaparsın kendin canım ya. Bir defa olcunce hep aynı yere alışırsın.Varda alamam ben ya hep aynı yerden ölçmek lazım terzi ölçermi acaba
İnşallah hepimiz 1 kilo eksiyle geliriz çok güzel olurHadi bakalim insallah haftaya 1 hatta daha fazla eksiyle gelirsin
Diyetisyeni varsa aslında gidip ölcüm yaptırabilirsinOlcturemezsem ölçermi canim
İyiyim abla hamdolsun benim baş agrımın ilacı karanlıkta uyumak uyuyunca geçiyor ilaç aldım yattım tşk ederim ilgin için seni merakta bıraktıgım içinde özür dilerimYavrum çok merak ettik seni. Geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Aa ben de mi yapcam bildirim
Tamam canım haftaya lazım olacak o yüzden cuma bildirimleri önemliAa ben de mi yapcam bildirimlistede değilim diye şeyetmedim ben çok özür 99.8im zipzipim
Kız ne terzisi alemsin sesli güldümVarda alamam ben ya hep aynı yerden ölçmek lazım terzi ölçermi acaba
Benim diyete başladığım kilo hey gidi günler gide geri gelmeyeAa ben de mi yapcam bildirimlistede değilim diye şeyetmedim ben çok özür 99.8im zipzipim
Sebebini kendin söylüyorsun Diyeyisyen menüsüne uygun davransan verirdin bende uymadıgımm zaman kilo veremiyorum aç kalmamda yanıma kar kalıyoBen diğer tarafa yazdım kiloyu
Zıpzıp bende hiç icraat yok 77 hala ://
Bugün sinir olup inadına yedim kahvaltida
Biseyler yolunda değil ama ne anlamadım hala bu hafta hiç fazla yemedim hatta diyetisyen in verdiklerini eksik bile yedim yani anlamıyorum ne oluyor bana
Spora devam ediyor musun,wc durumun nasıl, su ne kadar içiyorsunBen diğer tarafa yazdım kiloyu
Zıpzıp bende hiç icraat yok 77 hala ://
Bugün sinir olup inadına yedim kahvaltida
Biseyler yolunda değil ama ne anlamadım hala bu hafta hiç fazla yemedim hatta diyetisyen in verdiklerini eksik bile yedim yani anlamıyorum ne oluyor bana
Şu iciyorim en az 2-2.5 yazmış doktor ama ben spora gittiğim gün 3-3.5 buluyor zaten normalde en az 2 litre içiyorumSpora devam ediyor musun,wc durumun nasıl, su ne kadar içiyorsun
Spor yaptıgın için kasa dönüsüyor olabilir canım oda artı cıkmana sebep oluyor olabilir,Şu iciyorim en az 2-2.5 yazmış doktor ama ben spora gittiğim gün 3-3.5 buluyor zaten normalde en az 2 litre içiyorum
Spora devam eksiksiz gidiyorum
Spor günleri en az 1.5 saat spor yapıyor um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?