Elifcim yuzdem 3'e bölünüyor ya takimi altlara cekersem ben de vicdan azabı çekerim. Kızlara kıyamam. Napsam ki kaptanim en doğrusunu bilir.Bu kilo ile listeye girebiliyorsun ki
60.7 ile izne ayrılmıssın kontrol ettim
Günaydın kaptanım
Tesekkur ederiz sizlerede basarılar diliyorum ❤
Tebrik ederim canım güzel eksi
Hayırlı yolculuklar canım
Haftayada 4 e bölünecek ablaElifcim yuzdem 3'e bölünüyor ya takimi altlara cekersem ben de vicdan azabı çekerim. Kızlara kıyamam. Napsam ki kaptanim en doğrusunu bilir.
Bu direncin canı çıksın bıraksın yakamı ..dönüp duruyorum 60'larda ben de tatlım...üç hafta neredeyse bir ay olacak...Aynen ben de haftalarca 61 de kaldım yeni düşmeye başladım öyle bi direnç dönemi oluyor niyeyse 59 lardayım bugün de
Aboooo dört mü...kalsın bitanem ya...sen gir dedigin anda girerim. Ben elimden geleni yapacağım bu sürede söz...Haftayada 4 e bölünecek abla
Ama dersen ki tatil sonrası gireyim haftaya da ekleyebiliriz
Listede olman tatilini olumsuz etkilemezse ekleyim ablaAboooo dört mü...kalsın bitanem ya...sen gir dedigin anda girerim. Ben elimden geleni yapacağım bu sürede söz...
Yavrum çok merak ettik seni. Geçmiş olsun şimdi nasılsın?İyiyim kuzum akşam üzeri işim bitti kaynanama gittim akşam dönüşte başım agrıdı 9 da yattım sabah kalktık diyetisyene gşttim şimdi geldim kahvaltı yapıyorum kuzum
Etkilemez tatilimi ...size bir şey olmasın tek....Listede olman tatilini olumsuz etkilemezse ekleyim abla
Seni bu spor yapamama ve ikramlık hazırlama süreci geriye düşürdü canım ben de zaten korumada mıyım devam mı etsem bilemiyorumBu direncin canı çıksın bıraksın yakamı ..dönüp duruyorum 60'larda ben de tatlım...üç hafta neredeyse bir ay olacak...
Çok şükür tatlım ya.. Allah tüm hastalarımızın yardımcısı olsun. Çok sevindim annen ve senin adına...Operasyonu dün oldu cnm, ablamla, eşimin küçük kardeşi yanındaydılar. Şükür temiz demişler, kemoterapi almayacakmış. Üstümden yük kalktı resmen, o kadar mutlu oldum ki... Rabbim tüm anneleri evlatlarına bağışlasın.
Doğru söze ne denir...bol bol yuzecegim bu mini tatilde...Sen almazsın biliyorum hiç korkma...serçe gibi menülerin var...bizim orda boğazlı değil derler...aynen öylesin...Seni bu spor yapamama ve ikramlık hazırlama süreci geriye düşürdü canım ben de zaten korumada mıyım devam mı etsem bilemiyorum
Yeniden kilo almaktan korkuyorum ben de
Inşallah canım hep beraber eksilelimCanın sağolsun canım, haftaya daha da güzel bir rakam görürsün öyleyse.
Ya ne güzel bende tebrik ederim canımÇok fazla artı değil bencede. Bu hafta artı geldi diye moralini bozup kendini bırakma. Benim sık yaptığım bir hata çünkü bu. Sen yapma :)
Diyet yapmamana rağmen iyi bir sonuç canım tebrikler.
Tebrik ederim. Aynı miktarda kilo vermişiz.
Geçmiş olsun.
Çok güzel fark tebrikler.
Saol canımolsun eksi eksidir tebrikler canım
yapamadığın için mi eksi 400 tebrik ederim canım
harikasın canım tebrikler
olsun canım sonuçta eksi tebrikler
aferim bana yinede
kaptanım süpersiniz tebrikler
Tebrik ederim canjm çok güzel
Maşallah kız darisi basima haftaya 1 kilo eksiyle gelmek istiyorumBende bu hafta bildirim yapıp listeden cıkıyorum kızlar izmire gideceğim o yüzden dikkat edip tartılma sıkıntım olacak
Gecen cuma 56.1
Bugün 55.0
Fark 1.1
%1.96
Hadi bakalim insallah haftaya 1 hatta daha fazla eksiyle gelirsinMaşallah kız darisi basima haftaya 1 kilo eksiyle gelmek istiyorum
Geçmiş olsun eksi de güzelGeldim kaptanım hastaydım 2 gündür giremedim boğazım enfeksiyonlamış sadece dün spor yaptım
Geçen hafta:65.1
Bu hafta:64.8
Fark:-300 gr
Zipzip-
1 i buluyim da fazlası isteyenden gitsin ☺Hadi bakalim insallah haftaya 1 hatta daha fazla eksiyle gelirsin
Ne güzel ya bende olculerime bilmek istiyorumBu ay kas artırmışım hep yağdan vermişim çok sevindim geçen cuma 89 bu cuma 88.5 eksi 500 regl daha bitmedi belim 89 olmuş 15 gün önce 93 dü 4 cm de belden gitmiş toplamda 14 cm belden incelme olmuş
Ölcülerini al canım evde mezura yok muNe güzel ya bende olculerime bilmek istiyorum
Varda alamam ben ya hep aynı yerden ölçmek lazım terzi ölçermi acabaÖlcülerini al canım evde mezura yok mu
Ölcersin canım aslında netten ölcüm yerlerine bak istersenVarda alamam ben ya hep aynı yerden ölçmek lazım terzi ölçermi acaba
Bana da nasip olsun inşallah canım.Aynen ben de haftalarca 61 de kaldım yeni düşmeye başladım öyle bi direnç dönemi oluyor niyeyse 59 lardayım bugün de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?