Dahiliyede kan degerlerine bakılmısmıydı orda birsey cıktı mı söyle bakalım gidince ne diyeceklerZıpzıp spor günü 1saat plates oluyor plates hariç 10 ar dk bisiklet yapıyor um 30 dk koşu bandı tempolu koşuyorum
Bende anlamadım acaba bu sefer
Dahiliye ye söylesem mu bu sorunu çünkü diyetisyen laf sokacak biliyorim gitmedi dkhr
Sabahları yuriyebikirim yarım saat kadar gündüzleri eşim evde olacakSpor yaptıgın için kasa dönüsüyor olabilir canım oda artı cıkmana sebep oluyor olabilir,
Yürüme sansın var mı canım bazen yürümek en güzel spor oluyor
Bir rahatsızlığın iz var mı dendi bizde yok dedik kan değerlerine bakıldı ama hangilerini baktılar bilmiyorim diyetisyen de gördü bişey demediDahiliyede kan degerlerine bakılmısmıydı orda birsey cıktı mı söyle bakalım gidince ne diyecekler
Tamam canımSabahları yuriyebikirim yarım saat kadar gündüzleri eşim evde olacak
O zaman birsey yoktur olsalar denirdi diye düşünüyorum ama sen yine sor tekrardanBir rahatsızlığın iz var mı dendi bizde yok dedik kan değerlerine bakıldı ama hangilerini baktılar bilmiyorim diyetisyen de gördü bişey demedi
Suni dusundum eşim evde kizla kalır ben yürürüm o fazla yürümüyor çünkü iş yerinde çok yürüyormuş :))Tamam canım
Eşinide al o zaman birlikte yürüyün
Anladım canım o zaman sen yürüyüş yap havalar iyi olursaSuni dusundum eşim evde kizla kalır ben yürürüm o fazla yürümüyor çünkü iş yerinde çok yürüyormuş :))
Tamam canım birde şunu düşünüyorum yaklaşık 3-4 aydır toplasan 10 beyaz ekmek yememişimdir hani bunu iyi yönden söylüyorumAnladım canım o zaman sen yürüyüş yap havalar iyi olursa
Olmadı evde leslie yaparsın
Çok teşekkür ederim canımİnşallah dua edicem sana Songülcüm
Ortalama pek iyi olmamış bu hafta da.**6.Takım 648.Etap ***
pastel34 (62.6/62.8/+0.2/-%0.32)
birmuhendisanne (56.7/56.3/0.4/%0.71)
Gulumse25 (89.0/88.5/0.5/%0.56)
Alvillaa(69.5///)bildirimsiz izine ayrılmak istiyor 1.izin hakkı
Ytmz(65.1/64.8/0.3/%0.46)
Hippocan(73.7///)2. Kez bildirimde bulunmadı
snglmlk(63.0///)sabit
Zipzip-(56.1/55.0/1.1/%1.96)
Canfeb(68.8/68.0/0.8/%1.16)
Nilhan2705(96.8/96.7/0.1/%0.10)
merryangel(67.5/71.4/+3.9/-%0.11)597.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 51 e bölündü, extrem durum A/2, hedef kilosu 60
6.Takım Ortalaması :%0.410
Free liste
Yonahime (64.9///sabit)638. Etapta 63.7 ile izne ayrıldı
Bir garip yolcuyumm(85.8/)yeni uye,B.t:18.10,B.k:87.4
zeyneppk (71.9)634.etapta 62.5 ile izne ayrıldı
Kanguru_(94.8 )602.etapta 83.0 ile izne ayrildi
ada81(61.8)mezun uye ,
Kutsal_zebra
Bonus (108.1/107/1.1/%1.02)618.etapta 104.2 ile bildirimsiz izne ayrıldı
Elhan (60.6) 645.etapta izne ayrildi
Negohatun() 646.etapta izne ayrıldı
Minik meleklerim( 77) yeni üye,B.t:8.11,B.k:77,H.k:60
Kız sanki kasap dedim terzinin işi işte ölçüKız ne terzisi alemsin sesli güldümbel kemiği ve alt kaburga kemiğinin arasından ölçüm yapıyorsun
Oda olabilir bir günlük detoks mu yapsan acaba vücudun sasırması içinTamam canım birde şunu düşünüyorum yaklaşık 3-4 aydır toplasan 10 beyaz ekmek yememişimdir hani bunu iyi yönden söylüyorum
Önceden bir öğünde bir ekmek yediğim için
Acaba diyorum vücut bu şekilde yemeyi monoton lastirdi mi ne oldu
Haftaya daha iyi olacak insallahOrtalama pek iyi olmamış bu hafta da.
Bir bakayım bana uygun bişey bulayım bari olmayacak bu böyleOda olabilir bir günlük detoks mu yapsan acaba vücudun sasırması için
Haftaya daha iyi olacak insallah
Çok iyi olur teşekkür ederim arada muhabbet edebilirim dimi
Teşekkür ederim ❤Geçmiş olsun canım.
Sağolun evet sizinle ayni yasta amin inşallah cok zor bi bilseniz özel hayat diyet hiç bisey kalmadiGeçmiş olsun Allah onun da senin de yardımcın olsun canım. Kaç yaşındaydı kv.? Sanki benimle yasitti diye hatırlıyorum...
Günaydın canlar
Bir şeylerin birikimi bu bence canım. İç dünyası belli ki çok kötü.
Abartti evet oğulları gelince iyice yapiyo görmen lazım canım bide kalk yatma açılırsın yada bugün iyisin deyince de sinirleniyo hep ahh off ne yapcam modunda her akşam beraberiz bazen sabahtan gidiyorum yanina eltimde geliyo yok ama o bisey i takmış ya kafayaYani şimdi kadını tanımıyorum ama abarttı sanırım durumu. Kendine de etrafındaki herkese de hayatı zindan ediyor böyle. Geçmiş olsun canım, umarım çabuk atlatirsiniz bu süreci.
Allah kolaylık versin sana.Umarım bir an önce iyileşir de sen de rahatlarsın.Abartti evet oğulları gelince iyice yapiyo görmen lazım canım bide kalk yatma açılırsın yada bugün iyisin deyince de sinirleniyo hep ahh off ne yapcam modunda her akşam beraberiz bazen sabahtan gidiyorum yanina eltimde geliyo yok ama o bisey i takmış ya kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?