Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dahiliyede kan degerlerine bakılmısmıydı orda birsey cıktı mı söyle bakalım gidince ne diyecekler

Spor yaptıgın için kasa dönüsüyor olabilir canım oda artı cıkmana sebep oluyor olabilir,
Yürüme sansın var mı canım bazen yürümek en güzel spor oluyor
Sabahları yuriyebikirim yarım saat kadar gündüzleri eşim evde olacak

Dahiliyede kan degerlerine bakılmısmıydı orda birsey cıktı mı söyle bakalım gidince ne diyecekler
Bir rahatsızlığın iz var mı dendi bizde yok dedik kan değerlerine bakıldı ama hangilerini baktılar bilmiyorim diyetisyen de gördü bişey demedi

Anladım canım o zaman sen yürüyüş yap havalar iyi olursa
Olmadı evde leslie yaparsın
Tamam canım birde şunu düşünüyorum yaklaşık 3-4 aydır toplasan 10 beyaz ekmek yememişimdir hani bunu iyi yönden söylüyorum

Önceden bir öğünde bir ekmek yediğim için

Acaba diyorum vücut bu şekilde yemeyi monoton lastirdi mi ne oldu

Ortalama pek iyi olmamış bu hafta da.

Oda olabilir bir günlük detoks mu yapsan acaba vücudun sasırması için
Ortalama pek iyi olmamış bu hafta da.
Haftaya daha iyi olacak insallah

Sağolun evet sizinle ayni yasta amin inşallah cok zor bi bilseniz özel hayat diyet hiç bisey kalmadi

Yani şimdi kadını tanımıyorum ama abarttı sanırım durumu. Kendine de etrafındaki herkese de hayatı zindan ediyor böyle. Geçmiş olsun canım, umarım çabuk atlatirsiniz bu süreci.
Abartti evet oğulları gelince iyice yapiyo görmen lazım canım bide kalk yatma açılırsın yada bugün iyisin deyince de sinirleniyo hep ahh off ne yapcam modunda her akşam beraberiz bazen sabahtan gidiyorum yanina eltimde geliyo yok ama o bisey i takmış ya kafaya

Allah kolaylık versin sana.Umarım bir an önce iyileşir de sen de rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…