Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kadın travma yaşıyor besbelli. Korktuğu bir şey var. Keşke kabul etse de yardım alsa. Bu hayat böyle geçmez ki. Birilerine bağımlı yaşamak çok kötü. Kendi kendine yetmesini öğrenmesi lazım. Size de çok zarar veriyor. Eşinin hatri içi elinden geleni yap canım. Öyle şımarık gelinler var ki onların eline dusseydi bu anne oğlunun yuvası diye bir şey kalmazdı... Allah razı olsun senden. Umarım feraha çıkarsın sen de sabrinin mükâfatını görürsün canım...

İyiyim abla hamdolsun benim baş agrımın ilacı karanlıkta uyumak uyuyunca geçiyor ilaç aldım yattım tşk ederim ilgin için seni merakta bıraktıgım içinde özür dilerim
Estağfurullah kuzum benim. İnsanız başımıza her şey gelebiliyor. Seve seve merak ederim seni Allah başka dert vermesin. Karanlık odada şifa bul tatlım .

Umarım bu hastalıklı halinden bı an önce kurtulur. Herkese zarar bu hali.

Sanırım hepimiz dökülüyoruz ortalama yine çok kötü sohbete eskisi gibi katılamadım temizlik bitti yarından itibaren yine burda olacağım hafta içi 2 gün davetim var onun haricinde yine burda olucam inş sanırım toparlanmaya ihtiyacımız var hepimiz şapkamızı önümüze koyup düşünmeye ihtiyacımız var yeni gelen arkadaşlar sanırım işi hafife aldınız kilo verip listeye giren kimseyi göremedim az kötek sizi kendinize getirecek eminim ahhh ben sizin kaptanınız olacamki 3 ögün dayak 1 ögün yemek Zipzip- mumla aratırdım

Ya ben hiç yazamadım öfff

+1 kilo ile 108 dim bugün reglde oldum zaten.
Reglin etkisidir canım haftaya daha iyi olacak
Kızlar spor salonu, sonra eve gelip yemek derken giremedim. Şimdi de oğlumla ilgileneyim biraz, bugün pek keyifsiz. Uğramaya çalışırım.
Oğlunla ilgilen canım benim yerimede öp onu
Herkesler iyidir inşallah ❤ öğretmenler günü işleri vardı dışardaydım hep.
Iyiyim canim sen nasılsın ❤
Bu gidisle arayacaklar beni cok az kaldı bir anda gidebilirim :)))
benden örnek alabilirsin hiç takıma girmedim ama hiç çıkamadım da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…