Aaa nasıl söz öyle her zaman yazabilirsin ki canım ❤Çok iyi olur teşekkür ederim arada muhabbet edebilirim dimicok-da uzak kalmak istemiyorum
Teşekkür ederim inşallahAllah kolaylık versin sana.Umarım bir an önce iyileşir de sen de rahatlarsın.
Kadın travma yaşıyor besbelli. Korktuğu bir şey var. Keşke kabul etse de yardım alsa. Bu hayat böyle geçmez ki. Birilerine bağımlı yaşamak çok kötü. Kendi kendine yetmesini öğrenmesi lazım. Size de çok zarar veriyor. Eşinin hatri içi elinden geleni yap canım. Öyle şımarık gelinler var ki onların eline dusseydi bu anne oğlunun yuvası diye bir şey kalmazdı... Allah razı olsun senden. Umarım feraha çıkarsın sen de sabrinin mükâfatını görürsün canım...Abartti evet oğulları gelince iyice yapiyo görmen lazım canım bide kalk yatma açılırsın yada bugün iyisin deyince de sinirleniyo hep ahh off ne yapcam modunda her akşam beraberiz bazen sabahtan gidiyorum yanina eltimde geliyo yok ama o bisey i takmış ya kafaya
Ben kg almışımTamam canım haftaya lazım olacak o yüzden cuma bildirimleri önemli
Estağfurullah kuzum benim. İnsanız başımıza her şey gelebiliyor. Seve seve merak ederim seniİyiyim abla hamdolsun benim baş agrımın ilacı karanlıkta uyumak uyuyunca geçiyor ilaç aldım yattım tşk ederim ilgin için seni merakta bıraktıgım içinde özür dilerim
Tamam canım bu hafta dikkat edersinBen kg almışım
Umarım bu hastalıklı halinden bı an önce kurtulur. Herkese zarar bu hali.Abartti evet oğulları gelince iyice yapiyo görmen lazım canım bide kalk yatma açılırsın yada bugün iyisin deyince de sinirleniyo hep ahh off ne yapcam modunda her akşam beraberiz bazen sabahtan gidiyorum yanina eltimde geliyo yok ama o bisey i takmış ya kafaya
Kızzz nasıl gidiyo diyet kaç kilo verdin bakım kaç gündğr yokum marah ettimYa ben hiç yazamadım öfff
+1 kilo ile 108 dim bugün reglde oldum zaten.
Kızzz nasıl gidiyo diyet kaç kilo verdin bakım kaç gündğr yokum marah ettim
Tamam canım bu hafta dikkat edersin
[/QUOTE
benden örnek alabilirsin hiç takıma girmedim ama hiç çıkamadım da....Aaa nasıl söz öyle her zaman yazabilirsin ki canım ❤
Reglin etkisidir canım haftaya daha iyi olacakYa ben hiç yazamadım öfff
+1 kilo ile 108 dim bugün reglde oldum zaten.
Oğlunla ilgilen canım benim yerimede öp onuKızlar spor salonu, sonra eve gelip yemek derken giremedim. Şimdi de oğlumla ilgileneyim biraz, bugün pek keyifsiz. Uğramaya çalışırım.
Iyiyim canim sen nasılsın ❤Herkesler iyidir inşallah ❤ öğretmenler günü işleri vardı dışardaydım hep.
Bu gidisle arayacaklar beni cok az kaldı bir anda gidebilirim :)))Sanırım hepimiz dökülüyoruz ortalama yine çok kötüsohbete eskisi gibi katılamadım temizlik bitti yarından itibaren yine burda olacağım hafta içi 2 gün davetim var onun haricinde yine burda olucam inş sanırım toparlanmaya ihtiyacımız var hepimiz şapkamızı önümüze koyup düşünmeye ihtiyacımız var yeni gelen arkadaşlar sanırım işi hafife aldınız kilo verip listeye giren kimseyi göremedim az kötek sizi kendinize getirecek eminim ahhh ben sizin kaptanınız olacamki 3 ögün dayak 1 ögün yemek Zipzip- mumla aratırdım
benden örnek alabilirsin hiç takıma girmedim ama hiç çıkamadım da....
Takip edemedim kaç gündür görsem niye sorim gıı hal hatır edelim dedikBacı sen okumadın mı artı olduğumu
çok fena hemdeİnsanın canını sıkıyor dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?