Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaçıncı olduk diye soramıyorum % mız iyi değildi asıl öğrenmem gereken sen nere gidiyorsun bilet falan alınmış hayırdır inş
6. Olmusuz canim gecen haftadan iyi ama bize yakismadi
Izmire gidiyorum canim 25 kasımda 2-3 hafta kalabilirim ablamin yanında olacagim daha once soylemistim

Izmire gidiyorum canim 25 kasımda 2-3 hafta kalabilirim ablamin yanında olacagim daha once soylemistim
Dün ne yedim hatırlasam menü yazacaktım kuzum o kadar kafam dalgınki inan hatırlamıyorum senin adına çok sevindim değişiklik olur sende çok sıkılmıştın kuzum hayırlı git gel inş

Valla takım kalabalık ama sanırım listeye giren kimsede yok yeni gelen arkadaşlar ne durumda onuda bilmiyorum baya geride kaldım herşeyden inş bir an önce toparlarız gerçi biz küllerimizden yeniden doğan bit takımız nerde ne zaman ne yapacağımız belli olmaz

Listede 11 kisiyiz liste disida 5_6 kisi var ama takim sessiz bu aralar insallah yeniden toparlayacagiz

Canım veremeyenler kulübü tam destek yanında. Yalnız değilsin kuzum. Kötü hislerin bize zararı oluyor umut lazım canım. Önümüzdeki hafta daha iyi olacağız inşallah.
Teşekkür ederim canım umudumuzu gelecek hafta için diri tutacağız yapacak başka bişey yok.

Bol bol keyfini çıkar canım, güzelce dinlen gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…