Ben yeni geldim kuzum geçmiş yapıyorumBugun kimse kacinci oldugumuzu merak etmemis
Tamam canimBen yeni geldim kuzum geçmiş yapıyorum
Kaçıncı olduk diye soramıyorum % mız iyi değildi asıl öğrenmem gereken sen nere gidiyorsun bilet falan alınmış hayırdır inşBugun kimse kacinci oldugumuzu merak etmemis
6. Olmusuz canim gecen haftadan iyi ama bize yakismadiKaçıncı olduk diye soramıyorum % mız iyi değildi asıl öğrenmem gereken sen nere gidiyorsun bilet falan alınmış hayırdır inş
Dün ne yedim hatırlasam menü yazacaktım6. Olmusuz canim gecen haftadan iyi ama bize yakismadi
Izmire gidiyorum canim 25 kasımda 2-3 hafta kalabilirim ablamin yanında olacagim daha once soylemistim
Sagol canim benimDün ne yedim hatırlasam menü yazacaktımkuzum o kadar kafam dalgınki inan hatırlamıyorum senin adına çok sevindim değişiklik olur sende çok sıkılmıştın kuzum hayırlı git gel inş
Valla takım kalabalık ama sanırım listeye giren kimsede yok yeni gelen arkadaşlar ne durumda onuda bilmiyorum baya geride kaldım herşeyden inş bir an önce toparlarız gerçi biz küllerimizden yeniden doğan bit takımız nerde ne zaman ne yapacağımız belli olmaz6. Olmusuz canim gecen haftadan iyi ama bize yakismadi
Izmire gidiyorum canim 25 kasımda 2-3 hafta kalabilirim ablamin yanında olacagim daha once soylemistim
İyi geceler canım Allah rahatlık versin
Listede 11 kisiyiz liste disida 5_6 kisi var ama takim sessiz bu aralar insallah yeniden toparlayacagizValla takım kalabalık ama sanırım listeye giren kimsede yok yeni gelen arkadaşlar ne durumda onuda bilmiyorum baya geride kaldım herşeyden inş bir an önce toparlarız gerçi biz küllerimizden yeniden doğan bit takımız nerde ne zaman ne yapacağımız belli olmaz
Ben bakmıştım kaptanım yüzdemiz düşük haftaya daha iyi olacağız ben bu hafta iyi çalışacağım spora diyeteBugun kimse kacinci oldugumuzu merak etmemis
Teşekkür ederim canımCanım veremeyenler kulübü tam destek yanında. Yalnız değilsin kuzum.Kötü hislerin bize zararı oluyor umut lazım canım. Önümüzdeki hafta daha iyi olacağız inşallah.
Bol bol keyfini çıkar canım, güzelce dinlen gel.Yarın sabah Afyon yollarindayim. En son Armutlu' ya termal kaplıcaya gitmiştim çok hafiflemistim. Gittiğimiz yer beş yıldızlı değil ama yorumlar fena değil. Türk hamamı ve kese bulursam bir iki kilo gitti demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?