Köşeyi dönmeden ensenden yapışırım olmadı müge anlıya çıkar buldururum seni akıllı olReglin etkisidir canım haftaya daha iyi olacak
Oğlunla ilgilen canım benim yerimede öp onu
Iyiyim canim sen nasılsın ❤
Bu gidisle arayacaklar beni cok az kaldı bir anda gidebilirim :)))
Cok uzaklara gidiyorum bulamazsınKöşeyi dönmeden ensenden yapışırım olmadı müge anlıya çıkar buldururum seni akıllı ol
24 saat geçmeden müge ablam bulur seniCok uzaklara gidiyorum bulamazsın
Dogru diyorsun onun baglantıları güclü24 saat geçmeden müge ablam bulur seni
Takip edemedim kaç gündür görsem niye sorim gıı hal hatır edelim dedik
Ayrılma buralardan canım, sonuçta herkesin kötek kullanma hakkı var.Sanırım hepimiz dökülüyoruz ortalama yine çok kötüsohbete eskisi gibi katılamadım temizlik bitti yarından itibaren yine burda olacağım hafta içi 2 gün davetim var onun haricinde yine burda olucam inş sanırım toparlanmaya ihtiyacımız var hepimiz şapkamızı önümüze koyup düşünmeye ihtiyacımız var yeni gelen arkadaşlar sanırım işi hafife aldınız kilo verip listeye giren kimseyi göremedim az kötek sizi kendinize getirecek eminim ahhh ben sizin kaptanınız olacamki 3 ögün dayak 1 ögün yemek Zipzip- mumla aratırdım
Canım veremeyenler kulübü tam destek yanında. Yalnız değilsin kuzum.Kızlar ben malesef sabitim. 2 haftadır kilo veremiyorum hadi hayırlısı. Takıma zarar veriyorum kendimi kötü hissetmeye basladim.
63 kilo
Hayırlı yolculuklar ablacım simdidenYarın sabah Afyon yollarindayim. En son Armutlu' ya termal kaplıcaya gitmiştim çok hafiflemistim. Gittiğimiz yer beş yıldızlı değil ama yorumlar fena değil. Türk hamamı ve kese bulursam bir iki kilo gitti demektir.
Sağ ol canım. Ben de ablanın başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşmasını dilerim şimdiden. Sen de hayırla git gel bebeğim.Hayırlı yolculuklar ablacım simdiden
Tesekkur ederim ablacım güzel dileklerin içinSağ ol canım. Ben de ablanın başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşmasını dilerim şimdiden. Sen de hayırla git gel bebeğim.
ama inanılmaz güzeldi faydası topuğum çok kötü çatlaktı eve bi geldim anadan doğma tertemiz olmuş hiçbişe yokSıcağı ben de cok sevmiyorum ytmzm ama sudaki mineraller uğruna katlanicaz.
Hayırlısıyla git gel canım yenilenme olacaktır sana iyi gelecek eminim....Yarın sabah Afyon yollarindayim. En son Armutlu' ya termal kaplıcaya gitmiştim çok hafiflemistim. Gittiğimiz yer beş yıldızlı değil ama yorumlar fena değil. Türk hamamı ve kese bulursam bir iki kilo gitti demektir.
Başlangıç kilonu umuttum bacı o yüzden sordum 1 kilo artı geldiğini biliyorumKız alıntıladığın mesajda yazıyodu ya ondan dedim 1 kilo artıdayım. Veremedim bu hafta yani.
Hatır için teşekkür ederim incesin ❤
Ben o kötegi çok yediğim için kıyamam kimseye ama zamanı gelincede gözünün yaşına bakmam heee ver Allahım verAyrılma buralardan canım, sonuçta herkesin kötek kullanma hakkı var.
Ayyyuy ablaaaa bizde kaplıcaya gidiyoruz havuz sonrassı hamamdaki kadınları görünce giresim gelmiyo sanki evde kese görmemişler gibi anadan dogma gibi soyunup dökülüyorlar migdem bulanıyor yaaYarın sabah Afyon yollarindayim. En son Armutlu' ya termal kaplıcaya gitmiştim çok hafiflemistim. Gittiğimiz yer beş yıldızlı değil ama yorumlar fena değil. Türk hamamı ve kese bulursam bir iki kilo gitti demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?