Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

retro_hippo artık sayfaya gelmeyi düşünüyor musun

@Bonus @malii eski topraklarım napıyonuz be yaa, günde en az 10 mesaj yazma şartı koyuyorum size de

Kendime de diyete adapte olma şartı koyuyorum
Ben de sana bdv ye girmeme ve ban yememe şartı koyuyorum tatlım. Buralar iyice sessiz kaldı zaten. Gitme bir yerlere.

Ben bakmıştım kaptanım yüzdemiz düşük haftaya daha iyi olacağız ben bu hafta iyi çalışacağım spora diyete
Tamam canım
Günaydınnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrr
Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Günaydın canım ❤
Zipzip- ne demek bırakıp gitmek ne demek
Kabul etmem
Sopanı çıkar artık kaptanım, rahat battı bize
Müsadenle bundan sonra aktif olmayan, burayı ciddiye almayanlarla uğraşıcam
Bu hafta içi düşündüm biraz daha durmaya karar verdim
Bencede sopa cıkarma vakti geldi
Müsade senin canım gelmeyenlerle ugrasabilirsin ama sanada ban yemeyi yasaklıyorum bdvden cık gel artık ❤
Günaydın arkadaşlar
Günaydın canım ❤
Az çok belli olduğunda dur canım, ortalama o kadar kötü ki birinci olsak bile sevindirecek bir rakam değil.
Öyle tabide sonuncumuyuz ne olduk ne yapabiliriz diye soran bile yoktu canım

retro_hippo artık sayfaya gelmeyi düşünüyor musun

@Bonus @malii eski topraklarım napıyonuz be yaa, günde en az 10 mesaj yazma şartı koyuyorum size de

Kendime de diyete adapte olma şartı koyuyorum
Ayy cnm benim.. 1 haftadır şehir dışındaydım biliyosun.. bu ara her şey üst üste geldi.. iki gündür baya hastayım bide oğlum hasta.. ona bakamıyorum bile hakkıyla.. büyük oğlanın da okullar tatil 1 hafta evdeyiz bakalım.. dün itibari ile dikkat etmeye başladım ama ilaçlar bakalım nasıl olur?

Gecmis olsun canım

Zipzip- kaptanım çok özledim ❤
Bizde seni özledik canım ❤

Ayyyuy ablaaaa bizde kaplıcaya gidiyoruz havuz sonrassı hamamdaki kadınları görünce giresim gelmiyo sanki evde kese görmemişler gibi anadan dogma gibi soyunup dökülüyorlar migdem bulanıyor yaa
Canım soyunmadan keselenmek de olmaz ki... gitsin makarnalar .
Günaydınnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrr
Varlığını hissetmek çok güzel. ❤
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
"Günaydınlar kralicem" de gelmiş. Efoooooom hoş geldin tatlım.
Elhan abla iyi tatiller ❤
Sağ ol bitanem. Hepimize iyi tatiller.
Bol bol keyfini çıkar canım, güzelce dinlen gel.
Huzur gibisi yok...aksiyonsuz günlerimiz olsun. Arada bir tabi... adrenalin sevenler de var di mi kuzum

Artıkın aktifim abla inş işler bitti davetler kaldı sadece ama yine buralardayım

Çok geçmiş olsun canım, bazen gerçekten her şey üst üste gelebiliyor ama burayı da düşünmek zorundayız. Takım arkadaşlarımıza karşı sorumluluğumuz var. İki haftadır bildirim yapmıyorsun. Yapmadığın bu iki hafta ve bildirim yapacağın gelecek hafta da yüzden bölünmesi sebebiyle olumsuz etkilemiş oluyorsun. Böyle konulara hepimizin dikkat etmesi lazım.

Ben de sana bdv ye girmeme ve ban yememe şartı koyuyorum tatlım. Buralar iyice sessiz kaldı zaten. Gitme bir yerlere.
Polemiğe girmeden dursam sıkıntı yok
Bdv siz olmaz ama artık polemik yokk çok uğraşıcam bunun için
Geçmiş olsun canım, hayatımız hiç bir zaman tek düze gitmiyor maalesef, o yüzden her şartta koşulda zaman ayırmalıyız.
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…