Zaten bir süredir kimseye kiyamadigimizdan oldu galiba bunlar. Herkes birbirine ver odunu yapsın.Ben o kötegi çok yediğim için kıyamam kimseye ama zamanı gelincede gözünün yaşına bakmam heee ver Allahım ver
Az çok belli olduğunda dur canım, ortalama o kadar kötü ki birinci olsak bile sevindirecek bir rakam değil.Bugun kimse kacinci oldugumuzu merak etmemis
Ben de sana bdv ye girmeme ve ban yememe şartı koyuyorum tatlım. Buralar iyice sessiz kaldı zaten. Gitme bir yerlere.retro_hippo artık sayfaya gelmeyi düşünüyor musun
@Bonus @malii eski topraklarım napıyonuz be yaa, günde en az 10 mesaj yazma şartı koyuyorum size de
Kendime de diyete adapte olma şartı koyuyorum
Tamam canımBen bakmıştım kaptanım yüzdemiz düşük haftaya daha iyi olacağız ben bu hafta iyi çalışacağım spora diyete
Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤Günaydınnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrr
Günaydın canım ❤Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Bu hafta içi düşündüm biraz daha durmaya karar verdimZipzip- ne demek bırakıp gitmek ne demek
Kabul etmem
Sopanı çıkar artık kaptanım, rahat battı bize
Müsadenle bundan sonra aktif olmayan, burayı ciddiye almayanlarla uğraşıcam
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Öyle tabide sonuncumuyuz ne olduk ne yapabiliriz diye soran bile yoktu canımAz çok belli olduğunda dur canım, ortalama o kadar kötü ki birinci olsak bile sevindirecek bir rakam değil.
Ayy cnm benim.. 1 haftadır şehir dışındaydım biliyosun.. bu ara her şey üst üste geldi.. iki gündür baya hastayım bide oğlum hasta.. ona bakamıyorum bile hakkıyla.. büyük oğlanın da okullar tatil 1 hafta evdeyiz bakalım.. dün itibari ile dikkat etmeye başladım ama ilaçlar bakalım nasıl olur?retro_hippo artık sayfaya gelmeyi düşünüyor musun
@Bonus @malii eski topraklarım napıyonuz be yaa, günde en az 10 mesaj yazma şartı koyuyorum size de
Gecmis olsun canımAyy cnm benim.. 1 haftadır şehir dışındaydım biliyosun.. bu ara her şey üst üste geldi.. iki gündür baya hastayım bide oğlum hasta.. ona bakamıyorum bile hakkıyla.. büyük oğlanın da okullar tatil 1 hafta evdeyiz bakalım.. dün itibari ile dikkat etmeye başladım ama ilaçlar bakalım nasıl olur?
Bizde seni özledik canım ❤Zipzip- kaptanım çok özledim ❤
Saol kaptanım anlayışın için de çok teşekkür ederimGecmis olsun canım
Bizde seni özledik canım ❤
Rica ederim canım ama artık aktif olmanı bekliyorumSaol kaptanım anlayışın için de çok teşekkür ederim
İnş kaptanım..Rica ederim canım ama artık aktif olmanı bekliyorum
Canım soyunmadan keselenmek de olmaz ki...Ayyyuy ablaaaa bizde kaplıcaya gidiyoruz havuz sonrassı hamamdaki kadınları görünce giresim gelmiyo sanki evde kese görmemişler gibi anadan dogma gibi soyunup dökülüyorlar migdem bulanıyor yaa
Varlığını hissetmek çok güzel. ❤Günaydınnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrr
"Günaydınlar kralicem" de gelmiş. Efoooooom hoş geldin tatlım.Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Sağ ol bitanem. Hepimize iyi tatiller.Elhan abla iyi tatiller ❤
Huzur gibisi yok...aksiyonsuz günlerimiz olsun. Arada bir tabi... adrenalin sevenler de var di mi kuzumBol bol keyfini çıkar canım, güzelce dinlen gel.
Artıkın aktifim abla inş işler bitti davetler kaldı sadece ama yine buralardayımCanım soyunmadan keselenmek de olmaz ki...gitsin makarnalar .
Varlığını hissetmek çok güzel. ❤
"Günaydınlar kralicem" de gelmiş. Efoooooom hoş geldin tatlım.
Sağ ol bitanem. Hepimize iyi tatiller.
Huzur gibisi yok...aksiyonsuz günlerimiz olsun. Arada bir tabi... adrenalin sevenler de var di mi kuzum
Çok geçmiş olsun canım, bazen gerçekten her şey üst üste gelebiliyor ama burayı da düşünmek zorundayız. Takım arkadaşlarımıza karşı sorumluluğumuz var. İki haftadır bildirim yapmıyorsun. Yapmadığın bu iki hafta ve bildirim yapacağın gelecek hafta da yüzden bölünmesi sebebiyle olumsuz etkilemiş oluyorsun. Böyle konulara hepimizin dikkat etmesi lazım.Ayy cnm benim.. 1 haftadır şehir dışındaydım biliyosun.. bu ara her şey üst üste geldi.. iki gündür baya hastayım bide oğlum hasta.. ona bakamıyorum bile hakkıyla.. büyük oğlanın da okullar tatil 1 hafta evdeyiz bakalım.. dün itibari ile dikkat etmeye başladım ama ilaçlar bakalım nasıl olur?
Polemiğe girmeden dursam sıkıntı yokBen de sana bdv ye girmeme ve ban yememe şartı koyuyorum tatlım. Buralar iyice sessiz kaldı zaten. Gitme bir yerlere.
Bdv siz olmaz ama artık polemik yokk çok uğraşıcam bunun içinTamam canım
Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤
Günaydın canım ❤
Bu hafta içi düşündüm biraz daha durmaya karar verdim
Bencede sopa cıkarma vakti geldi
Müsade senin canım gelmeyenlerle ugrasabilirsin ama sanada ban yemeyi yasaklıyorum bdvden cık gel artık ❤
Günaydın canım ❤
Öyle tabide sonuncumuyuz ne olduk ne yapabiliriz diye soran bile yoktu canım
Geçmiş olsun canım, hayatımız hiç bir zaman tek düze gitmiyor maalesef, o yüzden her şartta koşulda zaman ayırmalıyız.Ayy cnm benim.. 1 haftadır şehir dışındaydım biliyosun.. bu ara her şey üst üste geldi.. iki gündür baya hastayım bide oğlum hasta.. ona bakamıyorum bile hakkıyla.. büyük oğlanın da okullar tatil 1 hafta evdeyiz bakalım.. dün itibari ile dikkat etmeye başladım ama ilaçlar bakalım nasıl olur?
Teşekkür ederimCanım soyunmadan keselenmek de olmaz ki...gitsin makarnalar .
Varlığını hissetmek çok güzel. ❤
"Günaydınlar kralicem" de gelmiş. Efoooooom hoş geldin tatlım.
Sağ ol bitanem. Hepimize iyi tatiller.
Huzur gibisi yok...aksiyonsuz günlerimiz olsun. Arada bir tabi... adrenalin sevenler de var di mi kuzum
Kız dur az önce uyandımretro_hippo artık sayfaya gelmeyi düşünüyor musun
Bahane yok bahane yok ben anlamamDur
Kız dur az önce uyandım
20 mesaj yaz affedeyimNe dedim ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?