Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Napcağımı bilmediğim bi dönemdeyim çok kötü besleniyorum.gece yemelerim başladı gene çıkmazdayım acil toparlanmam lazım
Kendine çok yazık ediyorsun ben 100 kiloyken Ayağım ağrıyordu 1.5 yıl oturarak namaz kıldım kilo verdim agrım geçti kilo demek sağlık demek az birazda kendimize değer verelim kilo verenlerden zayıf olanlardan neyimiz eksik çok zor degil aslında hepsi bahane bunların olmuyor yapamıyorum diye hiç birşey yok biz kadınlar yeterki isteyelim yapamıycamız hiç birşey yok bak ben tüp bebek düşünüyordum bu sene ondanda vaz geçtim önce kendim için kilo vermem gerek dedim seneye erteledim belkide tek sorunum kilom belki kendiliğinden olacak hiç birşey benim saglıgımdan önemli değil tabi seninde önceliğin sağlığın olsun gözüm üzerinde mali haberin olsun

Haklısın cnm.. kaptanıma haber verdim.. çıkar hatta dedim listeden ama saolsun anlayış gösterdi

Bacı buralara pek gelemedim senim neyin var hayırdır inş kız ben senden çok umutluydum
Canım hesapta olmayan şeyler çıktı.. 1 hafta kız kardeşimin nişanı için şehir dışına çıktım.. bide hastalıklar falan bi yakamızı bırakmadı.. bende başlarken umutluydum hala umutluyum inş.. şu anda da hem ben hem oğlum hasta.. ama bunları bahane etmicem inş son hız devam

Geçmiş olsun ikinizede canım sorunlar hayatımızda hep var ve varolacaktır malesef Allahım başka sıkıntılar vermesin yine yeniden toparlayalım takımı ve kendimizi biz bu degiliz yalnız değiliz

Yapalım efom ya bu sabah 100ü gördüm tut elimden kurtar beni
Tamam beraber yaparız yine daha önce yaptık beraber
Nego şimdi bi zumba yapim ben bi yarım saatle başliyim en azından ardından da güzel bi kahvaltı yapim di mi
Vay süper bende leslie yapayım bugün o zaman
Kız mali 40 kilo verdi 40. Yine yapar o.

Tesekkur ederim canım
Puanları da yeniden düzenleriz
Spor yarısması yaparız o zaman daha cok spor yapılıyor
Aynen canım, hepimiz taşın altına elimizi koyucaz ki olsun motivasyon.
Biri motive edici sözler paylaşmaktan sorumlu olsa.
Birisi diyetle ilgili yazılardan.
Birisi düzenli menü takibinden sorumlu olsa.
Hep birlikte başarırız

Hippom nişan hayırlı olsun. Çocuğun ve sana da acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…