- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Saol cnm.. bi düzene sokamadım kendimi.. aslında pazartesiden cumaya çok güzel bir düzenim vardı da sporu tam anlamı ile yapamadım.. ama spor videoları hazırladım yapıcam inş iyileşince..Hippom nişan hayırlı olsun. Çocuğun ve sana da acil şifalar diliyorum.
Dayak varmı dayak ben o görevi üstlenirimAynen canım, hepimiz taşın altına elimizi koyucaz ki olsun motivasyon.
Biri motive edici sözler paylaşmaktan sorumlu olsa.
Birisi diyetle ilgili yazılardan.
Birisi düzenli menü takibinden sorumlu olsa.
Hep birlikte başarırız
Bu bahane degil benimde o saatlerde yattıgım çok oluyor ama kahvaltı öglene kalmamalı metebolizmayı erkenden çalıştırmak lazım uykuda bende kilo yapıyor 3 aya yakındır gündüz uykusunu terk ettim sabah 7 de benim maraton başlıyorGece eve 1de geliyorum canım uyuyana kadar 2 oluyo o yüzden de geç kalkıyorum malesef yapabileceğim bişey yok yani
Cook güzel fikirler canım insallah takımı toparlayacağız el birliği ileAynen canım, hepimiz taşın altına elimizi koyucaz ki olsun motivasyon.
Hep birlikte başarırız
Sabah kahvaltısı gercekten cok önemli son bir haftadır 8-9 arası kahvaltı yapıyorum bana cok iyi geldiBu bahane degil benimde o saatlerde yattıgım çok oluyor ama kahvaltı öglene kalmamalı metebolizmayı erkenden çalıştırmak lazım uykuda bende kilo yapıyor 3 aya yakındır gündüz uykusunu terk ettim sabah 7 de benim maraton başlıyor
Görüşürüz canım kolay gelsinHazırlanıp çıkmam lazım hadi ben kaçtım
Sağol zipzipimGörüşürüz canım kolay gelsin
Burdan uzak kalinca öyle oluyor işte, hepimizin acil toparlanması lazım.Napcağımı bilmediğim bi dönemdeyim çok kötü besleniyorum.gece yemelerim başladı gene çıkmazdayım acil toparlanmam lazım
Fevzi kim kızlar.Fevzi mi yasak beraber, bende ipin ucunu kaçırdım iyice
Karar vermiş olmana çok sevindim canım, bence de kilo yüzünden birçok sağlık problemi yaşıyoruz. İnşallah hepsinden kurtulacağız.Kendine çok yazık ediyorsun ben 100 kiloyken Ayağım ağrıyordu 1.5 yıl oturarak namaz kıldım kilo verdim agrım geçti kilo demek sağlık demek az birazda kendimize değer verelim kilo verenlerden zayıf olanlardan neyimiz eksik çok zor degil aslında hepsi bahane bunların olmuyor yapamıyorum diye hiç birşey yok biz kadınlar yeterki isteyelim yapamıycamız hiç birşey yok bak ben tüp bebek düşünüyordum bu sene ondanda vaz geçtim önce kendim için kilo vermem gerek dedim seneye erteledim belkide tek sorunum kilom belki kendiliğinden olacak hiç birşey benim saglıgımdan önemli değil tabi seninde önceliğin sağlığın olsun gözüm üzerinde mali haberin olsun
Çok tatlı bir kaptanımız var zaten maşallah, biraz da onun için daha fazla fazla çaba göstermeliyiz diyorum, senin durumunu ve ona söylediğini bilmiyordum ama canım.Haklısın cnm.. kaptanıma haber verdim.. çıkar hatta dedim listeden ama saolsun anlayış gösterdi
Ben salonda iki saat spor yapıp geldim canım, bugünlük yeter artıkBugün ki hedefim leslie yapmak
Çok güzel fikir, görev paylaşımı yapabiliriz.Aynen canım, hepimiz taşın altına elimizi koyucaz ki olsun motivasyon.
Hep birlikte başarırız
Eli sopalı seniDayak varmı dayak ben o görevi üstlenirimçemkirenin ağzına iki yumruk tamamdır
Canım benim
Kaptanımızdan habersiz böyle bişey yapar mıyımÇok tatlı bir kaptanımız var zaten maşallah, biraz da onun için daha fazla fazla çaba göstermeliyiz diyorum, senin durumunu ve ona söylediğini bilmiyordum ama canım.
Ya süpersin yapmışsın, dışardan yeni geldim. Sancım var regl geldiTamam yapalım aşalım beraberyaptım ben 30 dk lesliyle zumba karışık yaptım valla iyi geldi hee
Tamam tamam affettimBen yapamaz demedimkitabiki yapar yeterki istesin gece yemeklerim başladı kendine bunu yapma dedim
Var olmaz mı sopa işi senle bende, kaptanımız kıyamıyor naif. Senle ben öyle miyizDayak varmı dayak ben o görevi üstlenirimçemkirenin ağzına iki yumruk tamamdır
Kolay gelsin canımHazırlanıp çıkmam lazım hadi ben kaçtım
Fevzi Özgönül canım Karatay gibi ama farkları da çok. Bir bak istersenFevzi kim kızlar.
HarikasınBen salonda iki saat spor yapıp geldim canım, bugünlük yeter artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?