Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hippom nişan hayırlı olsun. Çocuğun ve sana da acil şifalar diliyorum.
Saol cnm.. bi düzene sokamadım kendimi.. aslında pazartesiden cumaya çok güzel bir düzenim vardı da sporu tam anlamı ile yapamadım.. ama spor videoları hazırladım yapıcam inş iyileşince..

Dayak varmı dayak ben o görevi üstlenirim çemkirenin ağzına iki yumruk tamamdır

Gece eve 1de geliyorum canım uyuyana kadar 2 oluyo o yüzden de geç kalkıyorum malesef yapabileceğim bişey yok yani
Bu bahane degil benimde o saatlerde yattıgım çok oluyor ama kahvaltı öglene kalmamalı metebolizmayı erkenden çalıştırmak lazım uykuda bende kilo yapıyor 3 aya yakındır gündüz uykusunu terk ettim sabah 7 de benim maraton başlıyor

Cook güzel fikirler canım insallah takımı toparlayacağız el birliği ile
Sabah kahvaltısı gercekten cok önemli son bir haftadır 8-9 arası kahvaltı yapıyorum bana cok iyi geldi
Gecen sene kilo verdipim dönemdede 9 gibi kahvaltı yapardım mutlaka

Karar vermiş olmana çok sevindim canım, bence de kilo yüzünden birçok sağlık problemi yaşıyoruz. İnşallah hepsinden kurtulacağız.

Haklısın cnm.. kaptanıma haber verdim.. çıkar hatta dedim listeden ama saolsun anlayış gösterdi
Çok tatlı bir kaptanımız var zaten maşallah, biraz da onun için daha fazla fazla çaba göstermeliyiz diyorum, senin durumunu ve ona söylediğini bilmiyordum ama canım.

Çok güzel fikir, görev paylaşımı yapabiliriz.

Çok tatlı bir kaptanımız var zaten maşallah, biraz da onun için daha fazla fazla çaba göstermeliyiz diyorum, senin durumunu ve ona söylediğini bilmiyordum ama canım.
Kaptanımızdan habersiz böyle bişey yapar mıyım haklısın cnm ama inan çok yoğun günler geçiriyorum..

Tamam yapalım aşalım beraber yaptım ben 30 dk lesliyle zumba karışık yaptım valla iyi geldi hee
Ya süpersin yapmışsın, dışardan yeni geldim. Sancım var regl geldi
Ben yapamaz demedimki tabiki yapar yeterki istesin gece yemeklerim başladı kendine bunu yapma dedim
Tamam tamam affettim
Dayak varmı dayak ben o görevi üstlenirim çemkirenin ağzına iki yumruk tamamdır
Var olmaz mı sopa işi senle bende, kaptanımız kıyamıyor naif. Senle ben öyle miyiz
Hazırlanıp çıkmam lazım hadi ben kaçtım
Kolay gelsin canım
Fevzi kim kızlar.
Fevzi Özgönül canım Karatay gibi ama farkları da çok. Bir bak istersen
Ben salonda iki saat spor yapıp geldim canım, bugünlük yeter artık
Harikasın sancım başladı benim ya spor kaldı

sonngulen menü yorumlama sende olsun kabul edersen, menü yazmayan olunca acımak yok hem sen hem tüm takım yüklenicez.

Gulumse24 seninle ben kaçamak yapan, sayfaya uğramayanları yandım Allah etme görevindeyiz kabul edersen

Nego Spor puanlarını ben not edicem bundan sonra herkes yaptığı sporun ilk sayfadan bakıp puanını hesaplayıp beni etiketlesin, birinci seçelim.

@malii diyetle ilgili yazılar senden, bulduğunu ekle kabul edersen.

Elhan abla huzur dolu mesajlarınla gönlümüze dokunmanı bekliyorum, kabul edersen.

birmuhendisanne motivasyon içerekli capsler vs sende olsun kabul edersen.

Zipzip- kaptanım sende artık dikkat etmeyip artı gelene, göz göre göre kaçamak yapana, işi savsaklayana acıma lütfen, kibarlığın lüzumu yok ver çoşkuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…