Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

10 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam, artık ergenliğe de erken giriyor çocuklar. Senden sürekli ilgi bekliyor olması, ergenliğe vücudunun hazırlanıyor olması, belki biyolojik babayla ilgili kafaya taktığı ama sana anlatmadığı şeyler, okul stresi hatta ortaokula başlayacaksa onun gerginliği derken psikolojik olarak etkilenmiş olabilir canım.

Saçı ıslak kalmasın diyorlar sen deniz havuz diyon eltim ben banyo yapınca tedirgin oluyorum yine agrırsa diye bugünde geçti şükür
Deniz suyu özellikle çok faydalı canım, sinüslerin boşalmasını sağlıyor. sonrasında hızlıca kurutulur o sorun olmaz. Havuz ne kadar aynı etkiyi yapar bilmiyorum ama onun da faydalı olduğunu söylemişti doktorumuz.

Aynen
Sonradan bile pişman olmadıysan afiyet olsun canım benim . Fazladan yüzersin inş dönünce de sürpriz eksi karşılar seni

Cnm perşembe günü saat 10:00 da tekrardan gideceğim aynı firmaya. Çarşamba saat 15:00 te de başka bir firmayla görüşmem var.
İkinci görüşme için mi çağırdılar canım. Çok şükür görüşme yapabileceğin yerler bulabiliyorsun. İnşallah hayırlısıyla birisi de olacak içlerinden.

Canım dönem dönem geçici yogunluklar tabiki olabilir ama birçok kişi iyice boşladı burayı. Menü yazan bile yok nerdeyse. Yorumlamadan hiç bahsetmiyorum düşün yani.

Oğlunun yadirgamasina üzüldüm canım, neyseki dönmek üzere siniz artik.cocuk da düzenine kavuşmuş olur.

Canım Tuğçe ortaokul 1. Sınıfa başladı bu sene biyolojik babayla bagı yok zati kafaya taktığını hiç sanmıyorum babası olarak kabul etmiyor zatın soy adımı degiştiricem diyo bende senin soy adınla aynı olucam onun sou adını taşımak istemiyorum pek bi atarlı

Diş sıkma var mı kızında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…