10 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam, artık ergenliğe de erken giriyor çocuklar. Senden sürekli ilgi bekliyor olması, ergenliğe vücudunun hazırlanıyor olması, belki biyolojik babayla ilgili kafaya taktığı ama sana anlatmadığı şeyler, okul stresi hatta ortaokula başlayacaksa onun gerginliği derken psikolojik olarak etkilenmiş olabilir canım.Sınavları stres yaptı sanırım beklediğinden düşük geldi ama ağrısı 3 aydır var sınavlar yeni olaylar valla içine kapanık bi çocuk degil ama okul dışında mahallede arkadaşı yok oma canı sıkılıyor benden sürekli ilgi bekliyor evde huzursuz bir durum yok gayet iyiyiz biraz banada psikolojik gibi geliyor bilemiyorum
Deniz suyu özellikle çok faydalı canım, sinüslerin boşalmasını sağlıyor. sonrasında hızlıca kurutulur o sorun olmaz. Havuz ne kadar aynı etkiyi yapar bilmiyorum ama onun da faydalı olduğunu söylemişti doktorumuz.Saçı ıslak kalmasın diyorlar sen deniz havuz diyon eltim ben banyo yapınca tedirgin oluyorum yine agrırsa diye bugünde geçti şükür
Sonradan bile pişman olmadıysan afiyet olsun canım benimElhan ablanin bir beli dogrulamadi dün akşama kadar diyetimi hiç bozmadım ne olduysa kaymaklı ekmek kadayifini görünce oldu...Afyon' da süper yapıyorlar hele manda kaymağı inanılmaz bir şeydi. İtiraf ediyorum yedikten sonra pişman da olmadım yılda kaç kere denk gelecek dedim... Zipzipim beni takımdan atmadığı sürece sanırım inatla sana yetişmeye çalışacağım kuzum. Tartı yok bilmiyorum ne haldeyim gidiyorum gündüz gece
Benim de var daha ama birbirimizden kopmadan devam ederiz öyle olursa. Yine de inşallah kapanmaz canım.Ne kapatması yaa ben ne olacam herkes istediği kiloya yakın benim daha yolum çok uzun 25 kilo vermem lazım
İkinci görüşme için mi çağırdılar canım. Çok şükür görüşme yapabileceğin yerler bulabiliyorsun. İnşallah hayırlısıyla birisi de olacak içlerinden.Cnm perşembe günü saat 10:00 da tekrardan gideceğim aynı firmaya. Çarşamba saat 15:00 te de başka bir firmayla görüşmem var.
Canım dönem dönem geçici yogunluklar tabiki olabilir ama birçok kişi iyice boşladı burayı. Menü yazan bile yok nerdeyse. Yorumlamadan hiç bahsetmiyorum düşün yani.Kızlar bu ara takımı ihmal ettim biliyorum ama oğlum çok etkili oldu. İlk geldiğimiz gece kapıdan girer girmez ağlamaya başladı, yabancıladı herkesi. Uyku düzeni çok bozuldu haliyle, gece sürekli uyanıyor ve bana sıkı sıkı sarılıp uyuyor. Tuvalete dahi gidemedim dün sabah, kucağımda onuda götürdüm. İnşallah eve döndüğümüzde bende rahatlarım.
Oğlunun yadirgamasina üzüldüm canım, neyseki dönmek üzere siniz artik.cocuk da düzenine kavuşmuş olur.Kızlar bu ara takımı ihmal ettim biliyorum ama oğlum çok etkili oldu. İlk geldiğimiz gece kapıdan girer girmez ağlamaya başladı, yabancıladı herkesi. Uyku düzeni çok bozuldu haliyle, gece sürekli uyanıyor ve bana sıkı sıkı sarılıp uyuyor. Tuvalete dahi gidemedim dün sabah, kucağımda onuda götürdüm. İnşallah eve döndüğümüzde bende rahatlarım.
İyi dersler canım.Son direksiyon dersine gidiyorum aksama görüşürüz kızlar
Canım Tuğçe ortaokul 1. Sınıfa başladı bu sene biyolojik babayla bagı yok zati kafaya taktığını hiç sanmıyorum babası olarak kabul etmiyor zatın soy adımı degiştiricem diyo bende senin soy adınla aynı olucam onun sou adını taşımak istemiyorum pek bi atarlı10 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam, artık ergenliğe de erken giriyor çocuklar. Senden sürekli ilgi bekliyor olması, ergenliğe vücudunun hazırlanıyor olması, belki biyolojik babayla ilgili kafaya taktığı ama sana anlatmadığı şeyler, okul stresi hatta ortaokula başlayacaksa onun gerginliği derken psikolojik olarak etkilenmiş olabilir canım.
Diş sıkma var mı kızında?Sınavları stres yaptı sanırım beklediğinden düşük geldi ama ağrısı 3 aydır var sınavlar yeni olaylar valla içine kapanık bi çocuk degil ama okul dışında mahallede arkadaşı yok oma canı sıkılıyor benden sürekli ilgi bekliyor evde huzursuz bir durum yok gayet iyiyiz biraz banada psikolojik gibi geliyor bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?