Yok canım ama çok şımarıkDiş sıkma var mı kızında?
Sağol canım ❤İyi dersler canım.
Süpersin canım basaracaksın bu seferİlk günüm acıkmakla geçiyorama yıkılmadım ayaktayım
Simdi geldimNerdesiniz
SüpersinYürüyüş de yaptım bugün
Dikkat edersen güzel eksi gelecekTam regl haftası iştah tavan ama pes etmek yok bu sefer
Bonus baska topiklerde takılıyor@Bonus nerdesin
Oda gelmiyor@Kutsal_zebra diyet ne oldu
Hafta sonu yokum demisti ama bugünde gelmedi@nilhan2705 listedesin ama sayfada yoksun
Netim yok demişti yenilenince gelir umarımCanfeb sende listedesin ama sayfada yoksun
Alıstım canım en yogun trafiklerde kullandım bugün daha az hata yaptım bundan sonra da kendi arabamızı kullanacagım unutmak istemiyorum artık
Negom Hayran kaldım motivasyonuna otobüs bekliyorum 20 dakikadır güya 17 dakika önce gelecekti.....Şunun şurasında yatmaya ne kaldı? Devam Negom,dayan negom, diren Negom...İlk günüm acıkmakla geçiyorama yıkılmadım ayaktayım
Tamam canım cumaya kadar verirsin ödemdir belkiDün yatılı misafirim vardı o nedenle giremedim bugün. Ama tartıldım sabah. Yazmak şimdiye nasip oldu.
Cuma: 71.4
Bugün:71.5
Haftasonu da kaçamak yapmadım aslında hiç ama yine de verememişim hatta 100 gram fazla.
Zipzip-
Benim en yakın arkadaşım yakın bir zamanda yaptı bu soyadı değişikliğini. Seninki de bu yaşta maşallah bunu düşünüyorsa büyümüş artık. İnşallah şu baş ağrılarından sebebi her neyse kurtulursunuz canım. Tansiyonu ölçülüyor mu ağrısı olduğunda.Canım Tuğçe ortaokul 1. Sınıfa başladı bu sene biyolojik babayla bagı yok zati kafaya taktığını hiç sanmıyorum babası olarak kabul etmiyor zatın soy adımı degiştiricem diyo bende senin soy adınla aynı olucam onun sou adını taşımak istemiyorum pek bi atarlı
Uzanıyorum canım çok ağrım var. Regl dönemi sıkıntılı geçiyor benimNerdesiniz
Bir dikkat et diş sıkma olabilir gece, o çok ağrı yaparYok canım ama çok şımarık
Ayy otobüs beklemek çok gıcık, dayanıyorum mecburumNegom Hayran kaldım motivasyonuna otobüs bekliyorum 20 dakikadır güya 17 dakika önce gelecekti.....Şunun şurasında yatmaya ne kaldı? Devam Negom,dayan negom, diren Negom...
Geçmiş olsun canım, benim de aynıUzanıyorum canım çok ağrım var. Regl dönemi sıkıntılı geçiyor benim
Bu msjq yanlışlıkla muhteşem dedimUzanıyorum canım çok ağrım var. Regl dönemi sıkıntılı geçiyor benim
İyi aksamlar canım yorma kendini gecmis olsun tekrardan ❤İyi akşamlar arkadaşlar.. hala daha tam iyileşememişim.. bugün yordum biraz kendimi uyuyakalmışım koltukta..
Gecmiş olsun canım ❤Uzanıyorum canım çok ağrım var. Regl dönemi sıkıntılı geçiyor benim
Güzel olmusKızlar adımı değiştim birden bire
Neden, açıklar mısınKızlar adımı değiştim birden bire
Kalsın birqz...Güzel olmus
Böyle kalacak mı
Seni kıskanmış olabilirimNeden, açıklar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?