Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın hayırlı sabahlar yine baş ağrısıyla Uyandık ne yapacak kızlat nereye götüreyim allah aşkına şaştım kaldım
Çok üzülüyorum ya böyle baş ağrısı çekmesine. Canım yanlış anlama ama biseyden mutsuz olabilir mi. Psikolojik olarak etkilendiği bir şey var mı.

Ayyy yanlış etiket yapmışım dimi. Kantinde kahvaltı tabağı da hazirliyorlarmis neyse ki ondan yedim canım. Tek sorun beyaz ekmek vardı, bugünlük böyle olsun artık. Regl erken geldi, cumaya etkisi geçmiş olacak inşallah.

Afiyet olsun canım neyseki sağlıklı birseyler bulmussun ekmek cok önemli değil bence
Cumaya etkisi gecer eksileri görürsün canım ❤

Dediğin gibi kimbilir kaç zamanda bir denk gelecek. Afiyet olsun, sen onu dengelerin mutlaka

K.b.b. sinüzit dedi canım ama verdiği ilaçlarda iyi gelmedi ne yapmak lazım sendede varsa çaresini nasıl buldun canım
Canım hem mevsim olarak hem de şehir olarak sana uygun değil ama denize götürmek en iyi çare sinüzit için. Yine de kapalı havuz bulabilirsen yüzmek de iyi gelecektir. Doktor tavsiyesiydi.

Bende diyetin d si yok bu ara ondan yazmadım kendi haline biraktim herşeyi

Cumaya kadar bekliyorum sonrasında takımı kapatırım canım zaten yogun bir iki hafta beni bekliyor simdide yogunum

Tamam canım
Ben de artık takımda durmak istemiyorum galiba, hatta cuma günü için ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyordum. Ama bunu takıma zarar verdiğim için yapmak istiyordum, o kadar spor yapıp dikkat etmeme rağmen veremiyorum, kızları zora sokmayayım bari diye düşündüm. Takım kapanır mı kapanmaz mı bilmem ama ben bu yönde ilerliyorum şimdilik.

Yaa öyle deme canım senin kilo vermen cok iyi cok iyi kilo verdin bizimle,ameliyat oldun olmasaydın belki simdi 5 li rakamları görmüştün ama önemli olan sağlık canım

Yaa öyle deme canım senin kilo vermen cok iyi cok iyi kilo verdin bizimle,ameliyat oldun olmasaydın belki simdi 5 li rakamları görmüştün ama önemli olan sağlık canım
Ameliyat zamanı veremediğim gibi aldım ama o zamanlar geçti artık. Ameliyatın hiçbir etkisi kalmadı ama 3 haftadır kilo veremiyorum ve artıdayım. Sadece listeyi bırakırım zaten, yoksa yine burada olacağım sizi bırakmıyorum, tabi takım kapanmazsa. Kapanırsa da birbirimizden kopmayacağımız kişiler var zaten. Zayıflamaya da devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…