Nasıl gidiyor, keyifli mi.Yarın öğleye kadar buradayım canım...
Çok üzülüyorum ya böyle baş ağrısı çekmesine. Canım yanlış anlama ama biseyden mutsuz olabilir mi. Psikolojik olarak etkilendiği bir şey var mı.Günaydın hayırlı sabahlar yine baş ağrısıyla Uyandık ne yapacak kızlat nereye götüreyim allah aşkına şaştım kaldım
Cok artı değilsin canım cumaya kadar verirsin+ 400 geldim sabah WC çıkamadım malesef 88.9 cuma 88.5
Ayyy yanlış etiket yapmışım dimi. Kantinde kahvaltı tabağı da hazirliyorlarmis neyse ki ondan yedim canım. Tek sorun beyaz ekmek vardı, bugünlük böyle olsun artık. Regl erken geldi, cumaya etkisi geçmiş olacak inşallah.Gecmis olsun canım nasıl simdii
Tamam canım bu hafta kimsenin mazereti yok
Güzel olmus eline sağlık canım
Minik Duduklu Tencere menü yazmamıssın 2 gündür canım
@malii de ilk sayfaya yazmayı unutmusum malii menünü bekliyorum
Tamam canım
Güzel 59 lu ları koruyorsun
Aslında cuma yazıyordu kilo yazmayınca silmiştim bundan sonra cumada bildirim bekliyorum
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Reglin etkisidir canım
Neyseki bugün cok önemli değil :))
Neler varki kantinde en az kalorili olandan yersin :)))
Afiyet olsun canım neyseki sağlıklı birseyler bulmussun ekmek cok önemli değil benceAyyy yanlış etiket yapmışım dimi. Kantinde kahvaltı tabağı da hazirliyorlarmis neyse ki ondan yedim canım. Tek sorun beyaz ekmek vardı, bugünlük böyle olsun artık. Regl erken geldi, cumaya etkisi geçmiş olacak inşallah.
Dediğin gibi kimbilir kaç zamanda bir denk gelecek. Afiyet olsun, sen onu dengelerin mutlakaElhan ablanin bir beli dogrulamadi dün akşama kadar diyetimi hiç bozmadım ne olduysa kaymaklı ekmek kadayifini görünce oldu...Afyon' da süper yapıyorlar hele manda kaymağı inanılmaz bir şeydi. İtiraf ediyorum yedikten sonra pişman da olmadım yılda kaç kere denk gelecek dedim... Zipzipim beni takımdan atmadığı sürece sanırım inatla sana yetişmeye çalışacağım kuzum. Tartı yok bilmiyorum ne haldeyim gidiyorum gündüz gece
Kaptanımız durdurulamiyordu, maşallah canım.Bende unutmadan bildirimi yapayım
Cuma 55.0
Bugün 54.8
Canım hem mevsim olarak hem de şehir olarak sana uygun değil ama denize götürmek en iyi çare sinüzit için. Yine de kapalı havuz bulabilirsen yüzmek de iyi gelecektir. Doktor tavsiyesiydi.K.b.b. sinüzit dedi canım ama verdiği ilaçlarda iyi gelmedi ne yapmak lazım sendede varsa çaresini nasıl buldun canım
Evde olmak ve düzenli beslenmek iyi geldi canım ❤Kaptanımız durdurulamiyordu, maşallah canım.
Üzme kendini canım, stres oldun kız yuzunden. Ondan bile olabilir.+ 400 geldim sabah WC çıkamadım malesef 88.9 cuma 88.5
Benim de takımın toparlanacağına inancım yokBugün Pazartesi ve bildirimler ortada yok
Bende diyetin d si yok bu ara ondan yazmadımGecmis olsun canım nasıl simdii
Tamam canım bu hafta kimsenin mazereti yok
Güzel olmus eline sağlık canım
Minik Duduklu Tencere menü yazmamıssın 2 gündür canım
@malii de ilk sayfaya yazmayı unutmusum malii menünü bekliyorum
Tamam canım
Güzel 59 lu ları koruyorsun
Aslında cuma yazıyordu kilo yazmayınca silmiştim bundan sonra cumada bildirim bekliyorum
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Reglin etkisidir canım
Neyseki bugün cok önemli değil :))
Neler varki kantinde en az kalorili olandan yersin :)))
Cumaya kadar bekliyorum sonrasında takımı kapatırım canım zaten yogun bir iki hafta beni bekliyor simdide yogunumBenim de takımın toparlanacağına inancım yok
Tamam canımBende diyetin d si yok bu ara ondan yazmadımkendi haline biraktim herşeyi
Ben de artık takımda durmak istemiyorum galiba, hatta cuma günü için ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyordum. Ama bunu takıma zarar verdiğim için yapmak istiyordum, o kadar spor yapıp dikkat etmeme rağmen veremiyorum, kızları zora sokmayayım bari diye düşündüm. Takım kapanır mı kapanmaz mı bilmem ama ben bu yönde ilerliyorum şimdilik.Cumaya kadar bekliyorum sonrasında takımı kapatırım canım zaten yogun bir iki hafta beni bekliyor simdide yogunum
Tamam canım
Yaa öyle deme canım senin kilo vermen cok iyi cok iyi kilo verdin bizimle,ameliyat oldun olmasaydın belki simdi 5 li rakamları görmüştün ama önemli olan sağlık canımBen de artık takımda durmak istemiyorum galiba, hatta cuma günü için ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyordum. Ama bunu takıma zarar verdiğim için yapmak istiyordum, o kadar spor yapıp dikkat etmeme rağmen veremiyorum, kızları zora sokmayayım bari diye düşündüm. Takım kapanır mı kapanmaz mı bilmem ama ben bu yönde ilerliyorum şimdilik.
Ameliyat zamanı veremediğim gibi aldım ama o zamanlar geçti artık. Ameliyatın hiçbir etkisi kalmadı ama 3 haftadır kilo veremiyorum ve artıdayım. Sadece listeyi bırakırım zaten, yoksa yine burada olacağım sizi bırakmıyorum, tabi takım kapanmazsa. Kapanırsa da birbirimizden kopmayacağımız kişiler var zaten. Zayıflamaya da devam edeceğim.Yaa öyle deme canım senin kilo vermen cok iyi cok iyi kilo verdin bizimle,ameliyat oldun olmasaydın belki simdi 5 li rakamları görmüştün ama önemli olan sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?