Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bence bu hafta artı sebebin reglin etkisi canım moralini bozma daha öncede takıldıgın rakamlar olmustu yine vermistin
Takımı kapatmayı istemiyorum ama bakıyorum tek mesaj bile yazılmayınca, bildirimler eksik gelince moralim bozuluyor
Kesinlikle kopmayacagımız görüşeceğimiz kişiler var canım

Tartının farklı olması farklı sonucların cıkmasına neden olmustur cuma evinde tartılırsın canım
İyiyim canım evine gecince bol bol konusuruz

Nasıl gidiyor, keyifli mi.
Az önce eşime para verip yoruluyoruz dedim. Yüzme havuzu ardından hamam yukarı çıktığımda pestilim çıkıyor sanırım keyif anlayışı farklı insanlarin. Benimki orman olacak deniz olacak sahilde , patikalar da kuş sesleri eşliğinde uzun yürüyüsler yapacağım.Sonra klasik müzik mum ışığı kahve kitap ... Sizlerle muhabbet...gulumsenin esprileri Elifimin huzur dolu mesajları ...canım sen ayrilirsan çok üzülürüm hatta kimse ayrılmasın ağlarım bak...
Dediğin gibi kimbilir kaç zamanda bir denk gelecek. Afiyet olsun, sen onu dengelerin mutlaka
Dengelerim di mi ...evet evet kaçın kurrasiyiz
Bugün Pazartesi ve bildirimler ortada yok
Canım vallahi tartı yok...şu saatte eczaneye giderim de sağlıklı bir ölçüm olmaz inan...
Ağzından yel alsın.. please...lütfen...nolur...hayiiiiiiiir

Biliyoruz canım durumunu, neyseki cok kalmamış. Kesin tartın bozulmuş, benimki de uyarı veriyor. İlk çıktığımda Lo yazıyor ekranda, sonra tekrar çıkınca düzeliyor. Cumaya kadar tartı konusunu çözersin canım zaten.

Bu arada işle ilgili haber geldi mi, ya da ne zaman gelecek.

Cuma günkü tartı sonucuma göre karar vereceğim canım, dediğim gibi burdan gitmeyeceğim, sadece listeden çıkarım. Ben de sürekli girip kontrol ediyorum ne mesaj var, ne bildirim. Önceden hergün hareketliydik, hele bildirim günleri çok heyecanlı oluyordu. Şimdi aynı havayı bulamıyorum.

Tamam canım duruma göre hareket ederiz
Işte bende o havayı bulamıyorum canım

Tatiller gerçekten yorucu oluyor ya da ben hep çocuklu tatil yapıyorum diye öyle geliyor. O büyüyünce belki dinlendiğim bir tatilim olur. Şu an sen de yorulsan da ruhuna iyi geliyordur bence. Bugün o kadar ağrım var o kadar keyifisizim ki gidip evde tv karşısında battaniye altında elimde telefon ve yalnız olmak en güzel tatıl olabilirdi. Ama okulda sınavlara giriyorum malesef

Ayrılma konusuna cuma karar vericem tartıya göre. Ama üzülmeni hiç istemem çünkü buralarda olmaya devam edeceğim.

Çok üzülüyorum ya böyle baş ağrısı çekmesine. Canım yanlış anlama ama biseyden mutsuz olabilir mi. Psikolojik olarak etkilendiği bir şey var mı.
Sınavları stres yaptı sanırım beklediğinden düşük geldi ama ağrısı 3 aydır var sınavlar yeni olaylar valla içine kapanık bi çocuk degil ama okul dışında mahallede arkadaşı yok oma canı sıkılıyor benden sürekli ilgi bekliyor evde huzursuz bir durum yok gayet iyiyiz biraz banada psikolojik gibi geliyor bilemiyorum

Canım hem mevsim olarak hem de şehir olarak sana uygun değil ama denize götürmek en iyi çare sinüzit için. Yine de kapalı havuz bulabilirsen yüzmek de iyi gelecektir. Doktor tavsiyesiydi.
Saçı ıslak kalmasın diyorlar sen deniz havuz diyon eltim ben banyo yapınca tedirgin oluyorum yine agrırsa diye bugünde geçti şükür

Benim de takımın toparlanacağına inancım yok
Öyle deme ya çok üzülüyorum yine ne varsa eskilerde var sanırım yeniler pek ciddiye almıyor kendileri bilir ama gelmek isteyenlerinde hakkına girmiş oluyorlar yanilerinimi çagırsak acaba bu arada bende çok ihmal ediyorum burayı bu haftayıda bi atlatsam kurtulucam yarın eltimde davet var ordayım bugün temizlik yapıyorum akşama sarma sarıcam çarşamba bendeler cümbür cemaat cuma eltimde günümüz var bu hafta çok sıkıştı herşey davet etsen olmuyor etmesen olmuyor Tuğçe bi taraftan stres topu etti beni

Ne kapatması yaa ben ne olacam herkes istediği kiloya yakın benim daha yolum çok uzun 25 kilo vermem lazım
Ayyy 2 dk iş arası havam degişsin diye bakim dedim iyce moralim bozuldu ortaya bomba bırakmışsınız resmen darma duman oldum
Canım bak sabahtan beri kac kişi takıma gelmedi bile bugün Pazartesi
Kapatmak istemiyorum tabiki canım ama biraz toparlamamız lazım
Moralini bozma hadi bir yolunu buluruz insallah

Cnm perşembe günü saat 10:00 da tekrardan gideceğim aynı firmaya. Çarşamba saat 15:00 te de başka bir firmayla görüşmem var.

Kızlar bu ara takımı ihmal ettim biliyorum ama oğlum çok etkili oldu. İlk geldiğimiz gece kapıdan girer girmez ağlamaya başladı, yabancıladı herkesi. Uyku düzeni çok bozuldu haliyle, gece sürekli uyanıyor ve bana sıkı sıkı sarılıp uyuyor. Tuvalete dahi gidemedim dün sabah, kucağımda onuda götürdüm. İnşallah eve döndüğümüzde bende rahatlarım.

Canım öyle düşünme herkesin dönem dönem yogun oldugu zamanlar oluyor tabiki herkes tüm vaktini buraya harcayamaz ama sen yine elinden geleni yaptın yapıyorsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…