Günaydın canım ❤Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Günaydın canım ❤Günaydınbugün yürüyüşe çıkıcam inş kendimde güç bulursam
Spor yapamadım iki gündürSpor puanı hesaplayıp etiket yapan da yok
E ne olacak böyle zıp zıp, herkes sitem ediyor ama çözüm yok ortada.Spor yapamadım iki gündür
Yazan da yok ki spor puanı yazılsın
Yeni üye bulacagız canım takımın devamlılıgı için,gelmek istemeyenleride listeden cıkartacagımE ne olacak böyle zıp zıp, herkes sitem ediyor ama çözüm yok ortada.
Farkındayım canım nerdeyse kimse senin mesajınaa dönmediEtiket yapıp sayfayla ilgili bilgi veriyoruz, tenezzül edip hiç cevap yazmayanlar var
Bu cuma bunu kesin yap canım, listede olup da arada selam ne haber yazıp kaçanlara da söyle ya devamlılık sağlasınlar ya izne çıksınlar.Yeni üye bulacagız canım takımın devamlılıgı için,gelmek istemeyenleride listeden cıkartacagım
Persembe günü herkesi etiketlicem canım kalmak isteyen kurallara uyacak gercekten motivasyonu cok etkiliyor bu durum sayfaya giresim gelmiyorBu cuma bunu kesin yap canım, listede olup da arada selam ne haber yazıp kaçanlara da söyle ya devamlılık sağlasınlar ya izne çıksınlar.
Motivasyon bırakmıyorlar insanda
Bende aynen canım, yoğun olduğum dönem çok giremedim ama onun harici hep giriyorum, kimse olmayınca kendi kendime mi yazayımPersembe günü herkesi etiketlicem canım kalmak isteyen kurallara uyacak gercekten motivasyonu cok etkiliyor bu durum sayfaya giresim gelmiyor
1 yıldır burdayım ilk defa bu kadar kalabalıkken durgunluk görüyorum
Toparlayacağız insallah canım hadi moralimizi bozmayalımBende aynen canım, yoğun olduğum dönem çok giremedim ama onun harici hep giriyorum, kimse olmayınca kendi kendime mi yazayım
Hem kendi sayfam var aktif olduğum hem başka sohbet sayfası, yine de burayı ihmal etmiyorum, ne diyeyim
Günaydın canım ❤Günaydınnnnn hayırlı sabahlarrrr kızçelerrrrrrrnörüyonuzzz gıııııı
Moralim bozulsada burdayım neydim yüküm ağır yolum uzunnnn çıkın çıkın gelin gariiiiiToparlayacağız insallah canım hadi moralimizi bozmayalım
Bozma moralini canım hedefine ulasacagızMoralim bozulsada burdayım neydim yüküm ağır yolum uzunnnn çıkın çıkın gelin gariiiii
Valla hedefe külitlendim hayalleri bile seneye erteledim nasip olur hamile kalırsam bile tekrar hedefe ulaşmak için burda olucam beni bırakıp gitmeyin bir yereBozma moralini canım hedefine ulasacagız
Buralardayım canım hepValla hedefe külitlendim hayalleri bile seneye erteledim nasip olur hamile kalırsam bile tekrar hedefe ulaşmak için burda olucam beni bırakıp gitmeyin bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?