Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Etiket yapıp sayfayla ilgili bilgi veriyoruz, tenezzül edip hiç cevap yazmayanlar var

Yeni üye bulacagız canım takımın devamlılıgı için,gelmek istemeyenleride listeden cıkartacagım
Bu cuma bunu kesin yap canım, listede olup da arada selam ne haber yazıp kaçanlara da söyle ya devamlılık sağlasınlar ya izne çıksınlar.
Motivasyon bırakmıyorlar insanda

Bu cuma bunu kesin yap canım, listede olup da arada selam ne haber yazıp kaçanlara da söyle ya devamlılık sağlasınlar ya izne çıksınlar.
Motivasyon bırakmıyorlar insanda
Persembe günü herkesi etiketlicem canım kalmak isteyen kurallara uyacak gercekten motivasyonu cok etkiliyor bu durum sayfaya giresim gelmiyor
1 yıldır burdayım ilk defa bu kadar kalabalıkken durgunluk görüyorum

Persembe günü herkesi etiketlicem canım kalmak isteyen kurallara uyacak gercekten motivasyonu cok etkiliyor bu durum sayfaya giresim gelmiyor
1 yıldır burdayım ilk defa bu kadar kalabalıkken durgunluk görüyorum
Bende aynen canım, yoğun olduğum dönem çok giremedim ama onun harici hep giriyorum, kimse olmayınca kendi kendime mi yazayım
Hem kendi sayfam var aktif olduğum hem başka sohbet sayfası, yine de burayı ihmal etmiyorum, ne diyeyim

Toparlayacağız insallah canım hadi moralimizi bozmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…