Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ellerine sağlık canım daha ne olsun. Dünyanın şeyi var burda. Tek başına mı hazirliyorsun hepsini.

Kız gerçekten mersinli eltin mi vardı, yoksa benle mi küstün haberim olmadan

Bişey olmayacak bence canım, biz sitem ediyoruz biz yazıyoruz. Ben de yazmıyorum artık cuma da ayrılacağım büyük ihtimalle.
Benim de bütün hevesim kaçtı. Menümü ve sporumu yorumlayanlar olunca ikisine de özen gosteriyordum. Şimdi içimden bile gelmiyor.
Yaa bırakacak mısın canım
Bence yeniden toparlayacağız emin ol zamanında iki kişi kalmıstık takımı yeniden toparladık yine basaracagız
En güzeli temizlik olacak en azından neden yazmıyorlar diye düşünmeyiz

Canım gerçekten hiç hevesim kalmıyor. Tek tek etiket yapıyoruz uyarıyoruz ama yine bizden başka yazan yok. Hem bu canımı sıkıyor hem de kilom eksilmiyor. İnsanlara laf söylerken ben de kilo vermeyerek zarar vermiş oluyorum takıma. O yüzden ben de listede olmamaliyim diye düşünüyorum.

Olsun canım bence liste cok önemli değil rakamlara takılmayalım artıda gelsen caban cok güzel ve inanılmaz kilo verdin devamı da gelecek
Ben de yarım yamalak öyle bir bilgi hatırlıyorum ama emin olamadım canım
dogru hatırladın :))))

Sana da kolay gelsin canım. Ben de oğlumun arkadaşıyla annesini davet edeyim dedim, temizlik ve hazırlık gözümü korkuttu.
Benimde kaçışım yoktu hazır okul tatilken yapayım dedim canım
Ya canım sen diyetine uyuyorsun mesele sadece liste değil ki, kimsede takım sorumluluğu ruhu yok kalmamış.
Niye bırakasın.

Benimde kaçışım yoktu hazır okul tatilken yapayım dedim canım

Ya canım sen diyetine uyuyorsun mesele sadece liste değil ki, kimsede takım sorumluluğu ruhu yok kalmamış.
Niye bırakasın.
Öyleyse bırakalım ilgilenmeyen kişiler için cabalamayi. Gerekli elemeyi yapıp bizler de enerjimizi kendimiz için harcayalim. Ben her gun menumu yazarım, sürekli buraya gelenlerinkine de yorum yaparım, gerisiyle uğraşmam.

Tatlimin bu akşam menüsünü didik didik incelemeye niyet ettim. Bozarsam 61 kere skuat cezası vereceğim kendimi.
Çok sağol canım hep destek oluyorsun çok seviyorum seni.
Kız yeminle ben de çok seviyorum seni. Destek olmaya gayret edeceğim kuzum. Bu seferlik bağışla.
Tam da dediğin gibi olsun. Bu cuma gitme ben aşağıdan yukardan sağdan her bir yönden menunu memnun edeceğim.

Çok sağol canım hep destek oluyorsun çok seviyorum seni.
Bende seni cok seviyorum canım
En mantıklısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…