Ellerine sağlık canım daha ne olsun. Dünyanın şeyi var burda. Tek başına mı hazirliyorsun hepsini.Kızlar yarınki çay daveti menümü yazayım fikir verin bana zeytinyağlı sarma,peynirli ve ıspanaklı kol böreği, açma ,kakaolu kek, fırında zerdeçallı elma dilim patates ,erişte salatası , şehriye salatası, kabak tatlısı , badem tatlısı , gevrekli kurabiye toplam 11 çeşit gelin daveti için yeterlimi sizce
Sana da kolay gelsin canım. Ben de oğlumun arkadaşıyla annesini davet edeyim dedim, temizlik ve hazırlık gözümü korkuttu.Benimde yarın misafirim var dip köşe temizlik yapıcam, hazırlık yapıcam bugün
Yarın hepsinin fotolarını isterim eltim. Kemal Sunal gibi ekrandan ekmek basacamBenim temizlik bitti bugünden kurabiye açma kabak tatlısı ve badem tatlısını yapıcam
Kız gerçekten mersinli eltin mi vardı, yoksa benle mi küstün haberim olmadanHalam o tarz salataları sevmiyo ya içine yeşillik girdiği için fellah köftesini çok severim ama hiç yapmadım misafir önüne çıkara bilirmiyim bilmiyorum küs olduğum mersinli eltim güzel yapar birgünlügüne barışıp onamı yaptırsam
Bişey olmayacak bence canım, biz sitem ediyoruz biz yazıyoruz. Ben de yazmıyorum artık cuma da ayrılacağım büyük ihtimalle.
Yaa bırakacak mısın canımBenim de bütün hevesim kaçtı. Menümü ve sporumu yorumlayanlar olunca ikisine de özen gosteriyordum. Şimdi içimden bile gelmiyor.
Daha önce bahsetmişti mersinli eltisi var canımKız gerçekten mersinli eltin mi vardı, yoksa benle mi küstün haberim olmadan
Canım gerçekten hiç hevesim kalmıyor. Tek tek etiket yapıyoruz uyarıyoruz ama yine bizden başka yazan yok. Hem bu canımı sıkıyor hem de kilom eksilmiyor. İnsanlara laf söylerken ben de kilo vermeyerek zarar vermiş oluyorum takıma. O yüzden ben de listede olmamaliyim diye düşünüyorum.Yaa bırakacak mısın canım
Bence yeniden toparlayacağız emin ol zamanında iki kişi kalmıstık takımı yeniden toparladık yine basaracagız
En güzeli temizlik olacak en azından neden yazmıyorlar diye düşünmeyiz
Ben de yarım yamalak öyle bir bilgi hatırlıyorum ama emin olamadım canımDaha önce bahsetmişti mersinli eltisi var canım
Olsun canım bence liste cok önemli değil rakamlara takılmayalım artıda gelsen caban cok güzel ve inanılmaz kilo verdin devamı da gelecekCanım gerçekten hiç hevesim kalmıyor. Tek tek etiket yapıyoruz uyarıyoruz ama yine bizden başka yazan yok. Hem bu canımı sıkıyor hem de kilom eksilmiyor. İnsanlara laf söylerken ben de kilo vermeyerek zarar vermiş oluyorum takıma. O yüzden ben de listede olmamaliyim diye düşünüyorum.
dogru hatırladın :))))Ben de yarım yamalak öyle bir bilgi hatırlıyorum ama emin olamadım canım
Benimde kaçışım yoktu hazır okul tatilken yapayım dedim canımSana da kolay gelsin canım. Ben de oğlumun arkadaşıyla annesini davet edeyim dedim, temizlik ve hazırlık gözümü korkuttu.
Yaa bırakacak mısın canım
Bence yeniden toparlayacağız emin ol zamanında iki kişi kalmıstık takımı yeniden toparladık yine basaracagız
En güzeli temizlik olacak en azından neden yazmıyorlar diye düşünmeyiz
Ya canım sen diyetine uyuyorsun mesele sadece liste değil ki, kimsede takım sorumluluğu ruhu yok kalmamış.Canım gerçekten hiç hevesim kalmıyor. Tek tek etiket yapıyoruz uyarıyoruz ama yine bizden başka yazan yok. Hem bu canımı sıkıyor hem de kilom eksilmiyor. İnsanlara laf söylerken ben de kilo vermeyerek zarar vermiş oluyorum takıma. O yüzden ben de listede olmamaliyim diye düşünüyorum.
Ay öyle birşey mi vardı bana etiket gelmedi amaBu cuma bunu kesin yap canım, listede olup da arada selam ne haber yazıp kaçanlara da söyle ya devamlılık sağlasınlar ya izne çıksınlar.
Motivasyon bırakmıyorlar insanda
Çok sağol canım hep destek oluyorsunOlsun canım bence liste cok önemli değil rakamlara takılmayalım artıda gelsen caban cok güzel ve inanılmaz kilo verdin devamı da gelecek
dogru hatırladın :))))
Öyleyse bırakalım ilgilenmeyen kişiler için cabalamayi. Gerekli elemeyi yapıp bizler de enerjimizi kendimiz için harcayalim. Ben her gun menumu yazarım, sürekli buraya gelenlerinkine de yorum yaparım, gerisiyle uğraşmam.Benimde kaçışım yoktu hazır okul tatilken yapayım dedim canım
Ya canım sen diyetine uyuyorsun mesele sadece liste değil ki, kimsede takım sorumluluğu ruhu yok kalmamış.
Niye bırakasın.
Tatlimin bu akşam menüsünü didik didik incelemeye niyet ettim. Bozarsam 61 kere skuat cezası vereceğim kendimi.Canım gerçekten hiç hevesim kalmıyor. Tek tek etiket yapıyoruz uyarıyoruz ama yine bizden başka yazan yok. Hem bu canımı sıkıyor hem de kilom eksilmiyor. İnsanlara laf söylerken ben de kilo vermeyerek zarar vermiş oluyorum takıma. O yüzden ben de listede olmamaliyim diye düşünüyorum.
Kız yeminle ben de çok seviyorum seni.Çok sağol canım hep destek oluyorsunçok seviyorum seni.
Tam da dediğin gibi olsun. Bu cuma gitme ben aşağıdan yukardan sağdan her bir yönden menunu memnun edeceğim.Öyleyse bırakalım ilgilenmeyen kişiler için cabalamayi. Gerekli elemeyi yapıp bizler de enerjimizi kendimiz için harcayalim. Ben her gun menumu yazarım, sürekli buraya gelenlerinkine de yorum yaparım, gerisiyle uğraşmam.
Bende seni cok seviyorum canımÇok sağol canım hep destek oluyorsunçok seviyorum seni.
En mantıklısı canımÖyleyse bırakalım ilgilenmeyen kişiler için cabalamayi. Gerekli elemeyi yapıp bizler de enerjimizi kendimiz için harcayalim. Ben her gun menumu yazarım, sürekli buraya gelenlerinkine de yorum yaparım, gerisiyle uğraşmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?