Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar yarınki çay daveti menümü yazayım fikir verin bana zeytinyağlı sarma,peynirli ve ıspanaklı kol böreği, açma ,kakaolu kek, fırında zerdeçallı elma dilim patates ,erişte salatası , şehriye salatası, kabak tatlısı , badem tatlısı , gevrekli kurabiye toplam 11 çeşit gelin daveti için yeterlimi sizce

Hem erişte hem şehriye olmasın canım, onun yerine sarımsaklı köfte yapabilirsin, ben öyle yapıcam

Simdiden ellerine sağlık canım yeterli olur canım 11 ceşit yapacaksın daha fazlasına gerek yok
Biliyorum görmesemde gönül gözüyle gördügüm hissettiğim yürekler var burda iyiki varsınız
Sende iyiki varsın canım❤ ❤
Benimde yarın misafirim var dip köşe temizlik yapıcam, hazırlık yapıcam bugün
Kolay gelsin canım

Fellah köfte deniyor yaa ondan. Nette var canım tarifi. Nohut ya da börülce salatası da yapabilirsin
Halam o tarz salataları sevmiyo ya içine yeşillik girdiği için fellah köftesini çok severim ama hiç yapmadım misafir önüne çıkara bilirmiyim bilmiyorum küs olduğum mersinli eltim güzel yapar birgünlügüne barışıp onamı yaptırsam

Yakın olsak yapardım

Persembe günü herkesi etiketlicem canım kalmak isteyen kurallara uyacak gercekten motivasyonu cok etkiliyor bu durum sayfaya giresim gelmiyor
1 yıldır burdayım ilk defa bu kadar kalabalıkken durgunluk görüyorum
Benim de bütün hevesim kaçtı. Menümü ve sporumu yorumlayanlar olunca ikisine de özen gosteriyordum. Şimdi içimden bile gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…