Cok uzaksın yoksa gelirdim :))Toplaşıp bugün bana yardıma gelin ne olurki birlikte eğlenerek yiyemeyecegimiz şeyler hazırlayalımayyyyy resmen eziyetttttt kendimeee
BiliyorumCok uzaksın yoksa gelirdim :))
Hem erişte hem şehriye olmasın canım, onun yerine sarımsaklı köfte yapabilirsin, ben öyle yapıcamKızlar yarınki çay daveti menümü yazayım fikir verin bana zeytinyağlı sarma,peynirli ve ıspanaklı kol böreği, açma ,kakaolu kek, fırında zerdeçallı elma dilim patates ,erişte salatası , şehriye salatası, kabak tatlısı , badem tatlısı , gevrekli kurabiye toplam 11 çeşit gelin daveti için yeterlimi sizce
Erişte salatası kırmızı pancar ve yoğurtla oluyor bacı biri yoğurtlu yaniHem erişte hem şehriye olmasın canım, onun yerine sarımsaklı köfte yapabilirsin, ben öyle yapıcam
İkisi de makarna türü ya ondan dedimErişte salatası kırmızı pancar ve yoğurtla oluyor bacı biri yoğurtlu yani
Benim temizlik bitti bugünden kurabiye açma kabak tatlısı ve badem tatlısını yapıcamBenimde yarın misafirim var dip köşe temizlik yapıcam, hazırlık yapıcam bugün
Sarımsaklı köfte nasıl yada başka ne yapa bilirim ama salata çeşidi olsunİkisi de makarna türü ya ondan dedim
Fellah köfte deniyor yaa ondan. Nette var canım tarifi. Nohut ya da börülce salatası da yapabilirsinSarımsaklı köfte nasıl yada başka ne yapa bilirim ama salata çeşidi olsun
Simdiden ellerine sağlık canım yeterli olur canım 11 ceşit yapacaksın daha fazlasına gerek yokKızlar yarınki çay daveti menümü yazayım fikir verin bana zeytinyağlı sarma,peynirli ve ıspanaklı kol böreği, açma ,kakaolu kek, fırında zerdeçallı elma dilim patates ,erişte salatası , şehriye salatası, kabak tatlısı , badem tatlısı , gevrekli kurabiye toplam 11 çeşit gelin daveti için yeterlimi sizce
Sende iyiki varsın canım❤ ❤Biliyorumgörmesemde gönül gözüyle gördügüm hissettiğim yürekler var burda iyiki varsınız
Kolay gelsin canımBenimde yarın misafirim var dip köşe temizlik yapıcam, hazırlık yapıcam bugün
Halam o tarz salataları sevmiyo ya içine yeşillik girdiği için fellah köftesini çok severim ama hiç yapmadım misafir önüne çıkara bilirmiyim bilmiyorum küs olduğum mersinli eltim güzel yapar birgünlügüne barışıp onamı yaptırsamFellah köfte deniyor yaa ondan. Nette var canım tarifi. Nohut ya da börülce salatası da yapabilirsin
Negoo aklımı çeldiSimdiden ellerine sağlık canım yeterli olur canım 11 ceşit yapacaksın daha fazlasına gerek yok
Sende iyiki varsın canım❤ ❤
Kolay gelsin canım
O zaman salatayı farklı yaparsın yine 11 çeşit yeter :)))Negoo aklımı çeldimenü tmm degil
Çaktırmadan beni yine onları yapayım nego durmasınO zaman salatayı farklı yaparsın yine 11 çeşit yeter :)))
Yakın olsak yapardımHalam o tarz salataları sevmiyo ya içine yeşillik girdiği için fellah köftesini çok severim ama hiç yapmadım misafir önüne çıkara bilirmiyim bilmiyorum küs olduğum mersinli eltim güzel yapar birgünlügüne barışıp onamı yaptırsam
Ayyyyyyy canımmmm tşk ederim düşğnmen yeter kalk kız kalkkkk kimseden fayda yok işler bizi beklerYakın olsak yapardım
Spor puanı hesaplayıp etiket yapan da yok
Spor yapamadım iki gündür
Yazan da yok ki spor puanı yazılsın
Bişey olmayacak bence canım, biz sitem ediyoruz biz yazıyoruz. Ben de yazmıyorum artık cuma da ayrılacağım büyük ihtimalle.E ne olacak böyle zıp zıp, herkes sitem ediyor ama çözüm yok ortada.
Benim de bütün hevesim kaçtı. Menümü ve sporumu yorumlayanlar olunca ikisine de özen gosteriyordum. Şimdi içimden bile gelmiyor.Persembe günü herkesi etiketlicem canım kalmak isteyen kurallara uyacak gercekten motivasyonu cok etkiliyor bu durum sayfaya giresim gelmiyor
1 yıldır burdayım ilk defa bu kadar kalabalıkken durgunluk görüyorum
Günaydın canım. Azıcık uyudum yeni uyandım. Oğlumla evdeyiz bugün.Günaydınnnnn hayırlı sabahlarrrr kızçelerrrrrrrnörüyonuzzz gıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?