Tamam abla,cumaya dönecek misinMerhaba hanımlar. İnternet sıkıntımız var burda. Çocukların dersleri için bağlanıyoruz sadece, ona rağmen bitti ve ekstra para yazıyor. Dün tartıldım yazmaya fırsatım olmadı.
Cuma 62,8
Pazartesi 62,9
Seni de çok seviyorum, beni sevdiginizi de hissediyorum. Evet bugünden itibaren yeni sayfamızı açıyoruz. Bı yere de gitmiyorum. Artık elimden gelenin daha fazlasını yapacağım.Tatlimin bu akşam menüsünü didik didik incelemeye niyet ettim. Bozarsam 61 kere skuat cezası vereceğim kendimi.
Kız yeminle ben de çok seviyorum seni.❤❤❤ Destek olmaya gayret edeceğim kuzum. Bu seferlik bağışla.
Tam da dediğin gibi olsun. Bu cuma gitme ben aşağıdan yukardan sağdan her bir yönden menunu memnun edeceğim.
Bugünden yapacaklarım var canım yarın sabahda erken kalkıp kalanları yapıcam tek başıma evet elticim sarmayı pişirdim kabak tatlım kurabiyem bitti açmayı yogurdum şimdi onu pişiricem kalanlar yarına taze olsun ha bide badem tatlım açmadan sonra onu yapıcamEllerine sağlık canım daha ne olsun. Dünyanın şeyi var burda. Tek başına mı hazirliyorsun hepsini.
Aklıma geldi ama canı çeken olur diye vaz geçmiştim tmm hepsini çekip atıcamYarın hepsinin fotolarını isterim eltim. Kemal Sunal gibi ekrandan ekmek basacam
Dedimya mersinli eltimi sevmiyorum konuşmuyoruz diye sende o ben değilim gerçek eltin demi demiştin kız sende benşm gibi hafıza nanayyKız gerçekten mersinli eltin mi vardı, yoksa benle mi küstün haberim olmadan
Nayırrrr nolamazzzCanım gerçekten hiç hevesim kalmıyor. Tek tek etiket yapıyoruz uyarıyoruz ama yine bizden başka yazan yok. Hem bu canımı sıkıyor hem de kilom eksilmiyor. İnsanlara laf söylerken ben de kilo vermeyerek zarar vermiş oluyorum takıma. O yüzden ben de listede olmamaliyim diye düşünüyorum.
Yeni sayfalar her zaman iyidir.Seni de çok seviyorum, beni sevdiginizi de hissediyorum. Evet bugünden itibaren yeni sayfamızı açıyoruz. Bı yere de gitmiyorum. Artık elimden gelenin daha fazlasını yapacağım.
Ellerine sağlık canım benim,kalben ben de misafirin olayımBugünden yapacaklarım var canım yarın sabahda erken kalkıp kalanları yapıcam tek başıma evet elticim sarmayı pişirdim kabak tatlım kurabiyem bitti açmayı yogurdum şimdi onu pişiricem kalanlar yarına taze olsun ha bide badem tatlım açmadan sonra onu yapıcam
Bana Özel atsan da olur canım. Ben her gün bı sürü o yemeklere bakıp nefsime antrenman yaptırıyorumAklıma geldi ama canı çeken olur diye vaz geçmiştim tmm hepsini çekip atıcam
Sorma yaa benim hafıza iyice gitti canım. Oğlum da yaşlanıyorsun anne diyorDedimya mersinli eltimi sevmiyorum konuşmuyoruz diye sende o ben değilim gerçek eltin demi demiştin kız sende benşm gibi hafıza nanayy
Tamam canım geçti gitti. Çok moralim bozuktu ama toparlanabilirim.Nayırrrr nolamazzz
Teşekkür ederimKoca tarafından canım torpaaaam.
Yeni sayfalar her zaman iyidir.canim bacım. Hayatının her alanında umudun daim olsun.
AaaaaaaBişey olmayacak bence canım, biz sitem ediyoruz biz yazıyoruz. Ben de yazmıyorum artık cuma da ayrılacağım büyük ihtimalle.
En güzeli canımÖyleyse bırakalım ilgilenmeyen kişiler için cabalamayi. Gerekli elemeyi yapıp bizler de enerjimizi kendimiz için harcayalim. Ben her gun menumu yazarım, sürekli buraya gelenlerinkine de yorum yaparım, gerisiyle uğraşmam.
Ohhh beklediğim cevap.....Seni de çok seviyorum, beni sevdiginizi de hissediyorum. Evet bugünden itibaren yeni sayfamızı açıyoruz. Bı yere de gitmiyorum. Artık elimden gelenin daha fazlasını yapacağım.
sagol canım benimAaaaaaahocam burası sensiz olur mu?
Senin de mi misafirlerin yarın geliyor canım. Bu arada sen de yazar mısın menünü rica etsem. Cuma günü eşimin doğum günü. Neler hazırlasam diye düşünüyorum.Temizliğim bitti bende bittim
İkramlıkları hazırlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?