Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Öncelikle uzun uzun yazdığın için coookkk teşekkür ederim geleyim açıklamalara. Lavaş dediğim marketlerde satılan ince bazlama, orta boy yuvarlak bir şey. Aslında oğluma yapmıştım. Kendime bir şey hazirlamadim, reglimin özellikle ilk iki günü facia benim için. Karın bel ve baş ağrısı, biraz ateş, biraz üşüme, bazen mide bulantısı ve aşırı kanama oluyor. Ben böyle hasta yatınca oğlum yemeğini paylaştı onu geri cevirmedim, zaten kendime bir şey hazırlayacak halim de yoktu, evde kepekli ekmek de bitmişti.

Lahmacun ise oğlum öğlen acıkınca ve ben bişey hazırlayacak halde olmayınca dışardan söyledim, onu da öyle yemiş bulundum.

Akşam yemeğini de eşim yaptı. Neyse ki akşam pek sorunlu bir menü değildi.

Salgamin ödem yapacağını hiç düşünmedim ama çok haklisin. Bugün spor yapamam, sadece okula uğrayıp geldim o adımlar var. Son iki günü çok daha güzel geçireceğim söz veriyorum.

Bı menü yorumladin, ben sana destan yazdım kusura bakma, ama ben bu etkileşimi seviyorum işte ve bana iyi gelecek dikkat etmem için. Seviyorum seni

Yaaaaa benimkinin de 22 Kasım doğum günü... sevmiyorum istemiyorum diyor ama yapınca da çok mutlu oluyor...Aklınıza bir şey gelirse bana da söyleyin...
Aaa ne güzel tesadüf. Bizim çocuk küçük olunca (7 yaş) ve bırakacak kimse olmayınca evdeki plan daha uygun oluyor bize. O kendi kendine oyun oynuyor biz de güzel vakit geçiriyoruz, dışarda olunca sıkılıyor onu oyalamak gerekiyor. Bence benimki de mutlu oluyor kutlayinca sevmiyorum dese bile.
Aklında bir planın var mı.

Evet kıbrıstayım.ilk saatler geri alınmadığı zaman burda da geri almadılar saatleri, baktılar olmuyo herkes isyan ediyo,bi sonraki sene normal düzende devam ettiler.darısı oraya inşallah
Amin canım inşallah. Çok saçma bu saat olayı. Keşke duzeltseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…