Oo burda da mı yan oda varZipzip- canım perşembe liste işini falan halledince özel mesaj grubuna da el atsan, takıma hiç uğramayanlar var grupta, yeni grup kursan
Evet evet, fotoğraf atılıyor öncesi sonrası. Sende takımdasın artıkOo burda da mı yan oda varaçık saçık oturum mu yapacuuh
Beni de alın size ilaçlı gazoz ikram ederimTamam canım o zaman yeniden düzenleriz yeni sayfa acalım
Olmaz mı hatta cok paylasımlar yaptık yeni gruba senide eklerim :))Oo burda da mı yan oda varaçık saçık oturum mu yapacuuh
Tamam alın ben de foto atarum en bıngılındanOlmaz mı hatta cok paylasımlar yaptık yeni gruba senide eklerim :))
Beni de alın size ilaçlı gazoz ikram ederim
İyi düşün kaptanımOlmaz mı hatta cok paylasımlar yaptık yeni gruba senide eklerim :))
Öncelikle uzun uzun yazdığın için coookkk teşekkür ederimTost mucize bir tok tutucu besin ama doğru ekmeği yakalayınca anca işimizi görüyor. Lavaş dediğin bazlama gibi bir şey mi canım...bildiğimiz lavaş çok ince gözleme gibi bir şey olmuştur. Neyse uzatmaya çalıştıkça batmayim
Tatlım sabah karbonhidrat olayını cozemezken bir de karşıma birbucuk lahmacun çıktı apisip kaldım...Karatay ablam yiyin bir şey olmaz diyor ama ben yediğim gün almasam bile veremiyorum da haberin olsun...Hele şalgam suyu acayip ödem yapıyor... vallahi denedim yoksa söylemem canım...
Akşama gelince çok güzel...iki lokna ekmek inşallah ihanet etmez...
Kanımca bugünkü menun öldürmez de kaldirmaz da...Su ve spor yüzümü kara çıkarır diye ümit ediyorum...umudum onlarda... Tamamı için afiyet olsun bitanem. Sağlık sıhhat getirsin hayatına...
Taş koyma kız işimeİyi düşün kaptanım
Sen bakma ona aşırı domestostan böyle konuşuyo zipzipimAz önce alalım diyordun olmadı ki simdi
Aaa ne güzel tesadüf. Bizim çocuk küçük olunca (7 yaş) ve bırakacak kimse olmayınca evdeki plan daha uygun oluyor bize. O kendi kendine oyun oynuyor biz de güzel vakit geçiriyoruz, dışarda olunca sıkılıyor onu oyalamak gerekiyor. Bence benimki de mutlu oluyor kutlayinca sevmiyorum dese bile.Yaaaaa benimkinin de 22 Kasım doğum günü... sevmiyorum istemiyorum diyor ama yapınca da çok mutlu oluyor...Aklınıza bir şey gelirse bana da söyleyin...
Baksana niyeti bozmuşAz önce alalım diyordun olmadı ki simdi
Amin canım inşallah. Çok saçma bu saat olayı. Keşke duzeltselerEvet kıbrıstayım.ilk saatler geri alınmadığı zaman burda da geri almadılar saatleri, baktılar olmuyo herkes isyan ediyo,bi sonraki sene normal düzende devam ettiler.darısı oraya inşallah
Aynen çoluk çocuk herkes perişan oluyo sabah karanlıkta, bi de ayılamıyo insan güneşi görene kadarAmin canım inşallah. Çok saçma bu saat olayı. Keşke duzeltseler
Ama ama ekleyemiyorum seniSen bakma ona aşırı domestostan böyle konuşuyo zipzipim
Hiç oldu mu yani niyeti bozmuş falanNe şaşırdın öyle mali
Ayarlarım mı kapalı acaba du bakimAma ama ekleyemiyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?