Ne guzel tatilini gecirmissin abla en guzeli olmusTatlışım afiyet olsun. Kahvaltıda patates yemeği biraz şaşırttı beni.Olsun hadi yedin ama kepekli ekmek iyi olmamış. Onun yerine peyniri artirabilirsin. Diğerlerine diyecek bir şeyim yok. Peynir gerçekten her öğüne yakışıyor ben de çok seviyorum. Hatta peynirle yasayabilirim. Hele mevsimiyse bir de karpuzla çok güzel kilo verdiriyor. Afiyet olsun bebeğim. Sen şimdi benim tatil sonu kilomu merak ediyorsundur. Hiç iyi değil canım. Kendimi düzene koyup veririm amaZipzip- canım biraz daha zaman isteyeceğim senden. Yemek saatleri istediğim gibi olmadı eşim de müsaade etmedi diyetime yemedigim zaman alınganlık etti. Evde istediğini yapabilirsin ama burada yapma dedi...ben yemedigim zaman keyfi kaciyormus. Hep salata türü yemeye çalışiyordum etle....bahanelerin arkasına saklanmayı hiç sevmem ama ben de aynısını yaptim. Gerçekten çok güzel bir tatil yaptık...gerginlik olmadan her konuda geçsin istedim....Sadece bir hafta istiyorum.....Takimimdan çok özür diliyorum.
Ne özrü canım ya izindesin sen zaten. Eşlerimiz bu konuda birbirine benziyor. Bugün köfte yaptı, beyaz ekmek almıştı. Köfte ekmek şeklinde yiyelim istemiş, ben öyle yiyemem dedim, neyseki sorun etmedi ama bazen üzülüyor, ben de kırmak istemeyip yiyorum.Tatlışım afiyet olsun. Kahvaltıda patates yemeği biraz şaşırttı beni.Olsun hadi yedin ama kepekli ekmek iyi olmamış. Onun yerine peyniri artirabilirsin. Diğerlerine diyecek bir şeyim yok. Peynir gerçekten her öğüne yakışıyor ben de çok seviyorum. Hatta peynirle yasayabilirim. Hele mevsimiyse bir de karpuzla çok güzel kilo verdiriyor. Afiyet olsun bebeğim. Sen şimdi benim tatil sonu kilomu merak ediyorsundur. Hiç iyi değil canım. Kendimi düzene koyup veririm amaZipzip- canım biraz daha zaman isteyeceğim senden. Yemek saatleri istediğim gibi olmadı eşim de müsaade etmedi diyetime yemedigim zaman alınganlık etti. Evde istediğini yapabilirsin ama burada yapma dedi...ben yemedigim zaman keyfi kaciyormus. Hep salata türü yemeye çalışiyordum etle....bahanelerin arkasına saklanmayı hiç sevmem ama ben de aynısını yaptim. Gerçekten çok güzel bir tatil yaptık...gerginlik olmadan her konuda geçsin istedim....Sadece bir hafta istiyorum.....Takimimdan çok özür diliyorum.
Ne özrü canım ya izindesin sen zaten. Eşlerimiz bu konuda birbirine benziyor. Bugün köfte yaptı, beyaz ekmek almıştı. Köfte ekmek şeklinde yiyelim istemiş, ben öyle yiyemem dedim, neyseki sorun etmedi ama bazen üzülüyor, ben de kırmak istemeyip yiyorum.
Çok zıt karakterler. Yay burçları özgürlüğüne çok düşkün oluyor. Renkli, sevecen ılımlı oluyorlar gezmeye bozmaya bayılıyor benli bensiz fark etmiyor. Seninkinin huyu daha güzelmiş ....Mutlu huzurlu yaşları olsun artık....iyi ki dogmuslar .Turşuyu sırf bu yüzden yemiyorum zaten ama şalgam konusunu sen söyleyince aydınlanma yaşadım resmen. Sonuçta o da öyle.
Ben de aynı sürprizi sevgililer gününde yapmıştım daha önce. Bu sefer ki bayağı surprizsiz. Şu haftasonu gidişi cikmasaydi belki sürpriz düşünürdüm ama sıradan bir şeyler yaparım artık.
Benimki pek sosyal değil canım. Kalabalık hiç sevmez, öyle çok gezeyim tozayimdan hoşlanmaz. Bensiz bir yere nerdeyse asla gitmez, haftasonu tek gitsin diye ikna etmeye çalışıyorum günlerdir. Bugün kabul etti ama son anda hadi sen de gel nolur diyecek biliyorum.
Bı kere kahvaltı hazırlamış ben uyurken ben de diyetimi bozmamak için bazı şeyleri yemedim nasıl üzüldü. Bana sürpriz yaptığı şeyleri ya da hastayken yaptığı ve aldığı seylwri yemezsem bozuluyor valla. Geçenlerde 21 şekersiz gün yaparken hatta 15. Günde falanken çok hastaydım, çok seviyorum diye lahmacun yaptırıp getirmiş gel de yeme. Şekersiz diyetimi bozmustum sırf üzülmesin, böyle şeyleri yapmaktan vazgecmesin diyeAllahım köfte ekmek yemedi diye bozulan enişte ❤
Bı kere kahvaltı hazırlamış ben uyurken ben de diyetimi bozmamak için bazı şeyleri yemedim nasıl üzüldü. Bana sürpriz yaptığı şeyleri ya da hastayken yaptığı ve aldığı seylwri yemezsem bozuluyor valla. Geçenlerde 21 şekersiz gün yaparken hatta 15. Günde falanken çok hastaydım, çok seviyorum diye lahmacun yaptırıp getirmiş gel de yeme. Şekersiz diyetimi bozmustum sırf üzülmesin, böyle şeyleri yapmaktan vazgecmesin diyeayyy bugün çenem düşmüş yine ne çok yazdım. Seviyorum ben huyunu.
Hiç öyle özgürlük falan istemez. Seviyorum ben böyle olmasını. Biz bı de aynı okulda görev yapıyoruz. Bildiğin 24 saat bir aradayız.Çok zıt karakterler. Yay burçları özgürlüğüne çok düşkün oluyor. Renkli, sevecen ılımlı oluyorlar gezmeye bozmaya bayılıyor benli bensiz fark etmiyor. Seninkinin huyu daha güzelmiş ....Mutlu huzurlu yaşları olsun artık....iyi ki dogmuslar .
Hiç öyle özgürlük falan istemez. Seviyorum ben böyle olmasını. Biz bı de aynı okulda görev yapıyoruz. Bildiğin 24 saat bir aradayız.
Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun.Ne guzel tatilini gecirmissin abla en guzeli olmus
Haftaya aliriz listeye senide
Ben de isterim bana ne....sonngulen cnm inst sayfan varsa tarif ve sunum sayfam var.. baya bir akşam yemeği ve gün sofrası var fikir için istersen özelden söylerim
Sağol canımMaşallah diyelim sende anlatma herkese sözüm kk dan dışarı :)
İsterim canım yazsana. Çok bakıyorum ben öyle sayfalara.sonngulen cnm inst sayfan varsa tarif ve sunum sayfam var.. baya bir akşam yemeği ve gün sofrası var fikir için istersen özelden söylerim
Bu arada benim sayfam öyle kendi adımla falan değil. Bir kaç kişiyi takip edebilmek için açtığım bı hesap var ordan takip ederim seni de bilgin olsun.sonngulen cnm inst sayfan varsa tarif ve sunum sayfam var.. baya bir akşam yemeği ve gün sofrası var fikir için istersen özelden söylerim
Afiyet olsun canim birsey olmazAkşam acıktım havuç yedim.. akşamı 15.30da yemiştim bişi ılur mu ki
Sagol ablacim Allah senden de razi olsunÇok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun.
Bence sorun olmaz canım ya. Ben de salatalarda kullanıyorum biraz.Akşam acıktım havuç yedim.. akşamı 15.30da yemiştim bişi ılur mu ki
Ben de isterim o sayfayı....sonngulen cnm inst sayfan varsa tarif ve sunum sayfam var.. baya bir akşam yemeği ve gün sofrası var fikir için istersen özelden söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?