Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne guzel tatilini gecirmissin abla en guzeli olmus
Haftaya aliriz listeye senide

Ne özrü canım ya izindesin sen zaten. Eşlerimiz bu konuda birbirine benziyor. Bugün köfte yaptı, beyaz ekmek almıştı. Köfte ekmek şeklinde yiyelim istemiş, ben öyle yiyemem dedim, neyseki sorun etmedi ama bazen üzülüyor, ben de kırmak istemeyip yiyorum.

Allahım köfte ekmek yemedi diye bozulan enişte ❤

Çok zıt karakterler. Yay burçları özgürlüğüne çok düşkün oluyor. Renkli, sevecen ılımlı oluyorlar gezmeye bozmaya bayılıyor benli bensiz fark etmiyor. Seninkinin huyu daha güzelmiş ....Mutlu huzurlu yaşları olsun artık....iyi ki dogmuslar .

Allahım köfte ekmek yemedi diye bozulan enişte ❤
Bı kere kahvaltı hazırlamış ben uyurken ben de diyetimi bozmamak için bazı şeyleri yemedim nasıl üzüldü. Bana sürpriz yaptığı şeyleri ya da hastayken yaptığı ve aldığı seylwri yemezsem bozuluyor valla. Geçenlerde 21 şekersiz gün yaparken hatta 15. Günde falanken çok hastaydım, çok seviyorum diye lahmacun yaptırıp getirmiş gel de yeme. Şekersiz diyetimi bozmustum sırf üzülmesin, böyle şeyleri yapmaktan vazgecmesin diye ayyy bugün çenem düşmüş yine ne çok yazdım. Seviyorum ben huyunu.

Bende burdan sevdim o huyu

Hiç öyle özgürlük falan istemez. Seviyorum ben böyle olmasını. Biz bı de aynı okulda görev yapıyoruz. Bildiğin 24 saat bir aradayız.

sonngulen cnm inst sayfan varsa tarif ve sunum sayfam var.. baya bir akşam yemeği ve gün sofrası var fikir için istersen özelden söylerim
Bu arada benim sayfam öyle kendi adımla falan değil. Bir kaç kişiyi takip edebilmek için açtığım bı hesap var ordan takip ederim seni de bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…