Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen çoluk çocuk herkes perişan oluyo sabah karanlıkta, bi de ayılamıyo insan güneşi görene kadar
Hele İstanbul'da yaşayanlar için çok daha büyük eziyet. Minicik yavrular karanlıkta okula gidiyorlar, biz küçük yerde yaşıyoruz trafik sorunu cekmedigimiz için sabahın köründe yollara düşmüyoruz ama onlara çok üzülüyorum.

Bazen gerçekten öylesi daha kolay geliyor ama yanlış yapıyoruz işte. Önce yemeği halletmek lazım aslında. Böylece yoldan cikmayiz belki.

Tabi yemeğim hazır olunca onu yerim en azından önce kendi yemeğimi koyucam inş çoluk çocuk herşeyi yer ben yiyemem.

Yok ne kusuru muhabbet sekteye uğradımı aklımızdan çıkıyor tabi.
34 yaşındayım evliyim istanbuldayım.
3 çocuğum var biri lisede diğerleri ilkokul ana okulu.
108 kiloyum çok uzun zamandır 90 kilo üstündeydim son senelerde de 100 üstündeyim malesef.

Verdim aldım tabiki bende. Öyle yani :)

Yaz kız enerjin yettiği sürece sorun yok ben romanını bile seve seve okurum. Dedim sana bugün menünü yorumlayacagim diye... Sözüm söz kuzum ...kusurunu öperim ben senin ne kusuru lafı bile olmaz.Unutmusum bugünkü keyifsizliğini o halde kim olsa lahmacunu yerdi yani...ama buçuğu yemeyeydin keşke...bak bir daha böyle olursa içini salata doldur ye acayip doyurucu oluyor Şalgam, turşu türevleri şu dönemde bizim için tehlikeli.

Hala bir planım yok doğum günü için İçli köfteyi çok seviyor onu yapıp üzerine mum diker ufletirim en basiti...evin değişik köşelerine kağıt yapıştırıp yonlendirmistim bir defasında, en son güzel duygu dolu bir mesajla karşılaşmıştı onu yaptığım için yapamam.hatta asansörden çıkar çıkmaz dış kapının yanından başlamıştı ...sana fikir olsun diye yazıyorum...demek yay burcu karisiyiz ... tehlikeli bir burç benimki aşırı sosyal....seninki nasıl..
Çok sevdiğim araba sarkilarimdandir malicim teşekkür ederim canım. Bonusa hediye ama ben de sahiplendim.
Bir arkadaşım ile ilgili canım, sağol ❤
Amaaaaan boş ver imocisi at bebeğim hiç üzülme....keyfini kaçırmaya deger mi zor ve cevabını verdi sonra....

Son düzenleme:
Maşallah canım erken yaşta anne olmuşsun. Allah bağışlasın evlatlarını. Bence gündüz diğer işlerden önce yemeğini yapıp kenara koy öyleyse. İnşallah burda tekrar ikili rakamlara düşeceksin canım.

19 Kasım

1 tabak patates yemeği peynir zeytin 1 dilim kepekli ekmek

Saat 12 1 çay bardağı tuzlu fıstık

Saat 16 bir kase yeşil mercimek 1.5 kk peynir

Saat 21: bir avuç fındık peynir
Tatlışım afiyet olsun. Kahvaltıda patates yemeği biraz şaşırttı beni.Olsun hadi yedin ama kepekli ekmek iyi olmamış. Onun yerine peyniri artirabilirsin. Diğerlerine diyecek bir şeyim yok. Peynir gerçekten her öğüne yakışıyor ben de çok seviyorum. Hatta peynirle yasayabilirim. Hele mevsimiyse bir de karpuzla çok güzel kilo verdiriyor. Afiyet olsun bebeğim. Sen şimdi benim tatil sonu kilomu merak ediyorsundur. Hiç iyi değil canım. Kendimi düzene koyup veririm ama Zipzip- canım biraz daha zaman isteyeceğim senden. Yemek saatleri istediğim gibi olmadı eşim de müsaade etmedi diyetime yemedigim zaman alınganlık etti. Evde istediğini yapabilirsin ama burada yapma dedi...ben yemedigim zaman keyfi kaciyormus. Hep salata türü yemeye çalışiyordum etle....bahanelerin arkasına saklanmayı hiç sevmem ama ben de aynısını yaptim. Gerçekten çok güzel bir tatil yaptık...gerginlik olmadan her konuda geçsin istedim....Sadece bir hafta istiyorum.....Takimimdan çok özür diliyorum.

Turşuyu sırf bu yüzden yemiyorum zaten ama şalgam konusunu sen söyleyince aydınlanma yaşadım resmen. Sonuçta o da öyle.

Ben de aynı sürprizi sevgililer gününde yapmıştım daha önce. Bu sefer ki bayağı surprizsiz. Şu haftasonu gidişi cikmasaydi belki sürpriz düşünürdüm ama sıradan bir şeyler yaparım artık.

Benimki pek sosyal değil canım. Kalabalık hiç sevmez, öyle çok gezeyim tozayimdan hoşlanmaz. Bensiz bir yere nerdeyse asla gitmez, haftasonu tek gitsin diye ikna etmeye çalışıyorum günlerdir. Bugün kabul etti ama son anda hadi sen de gel nolur diyecek biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…