Bazen gerçekten öylesi daha kolay geliyor ama yanlış yapıyoruz işte. Önce yemeği halletmek lazım aslında. Böylece yoldan cikmayiz belki.Hergün diyorum ki bugün düzgün yemeye devam ediyim sonra işin gücün arasında ne varsa onu koyup yemek kolay geliyo.
Bir arpa yol gidemiyorum tabiki.
Bonuscum sen kendini tanıtmıştın ama ben karmaşada aklımda tutamadım. Yaş kaç, evli misin çocuk var mı çalışıyor musun, kaç kilosun. Zahmet olmazsa ufak bir anlatır mısın canım kusuruma bakma nolur.İnşallah böyle kalmak istemiyorum ama gerekli çabayı düzgün gösteremiyorum da.
Sen neler yapıyosun bittimiydi derslerin?
Bizde saat sizden bi saat gerideYemeğin geç vakte kalmış canım eve geç gelince.
Ev civarlarında en azından kullanmaya devam et canım,zamanla cesaretin de artar.Zayıfladıgında kendini daha iyi hissedeceksin
Dün son dersimi aldım canım ama tek basina trafige cıkabilir miyim bilmiyorum kullanmaya devam edeceğim dersler bosa gitmesin
Eğer benim bildiğim gibiyse çok güzel. Börek gibi bir tadı oluyor. Oğlum küçükken çok yapardım, içine bir sürü sebze de konulabiliyor.Patatesli kek hiç duymamistim tuzlu mu canım?
Dert değil yapmasak da canım. Eşim sevmiyor doğum günü kutlamayı. Yine de bı akşam güzel yemekler yapar mum ufleriz diye düşünüyorum. Ya da kahvaltıya gideriz bı sabah.Yani nötrüm iki eltime demisafir başım üstüne dediğim için hazırlığım tam olsun istiyorum
Oyy malim yarın eltim gelecek
Allah ferahlık versin canım sıkma canını ❤
Oo lazer demek
Yeniden diyete alışmaya çalışıyorum canım
Canım gelince yaparsınız ☺
Yaparız be Bonus
Öyle yapacagım canım yarın kullanmayı düşünüyorımEv civarlarında en azından kullanmaya devam et canım,zamanla cesaretin de artar.
Ne yalan söyleyeyim benim de icesim gelmiyor. Yarım litrelik 2 şişeyi dolduruyorum. Öğleye kadar 2 şişe, öğle ile akşam arası 2 şişe, yatana kadar da 2 şişe bitecek diye pay ettim gün içine. Yoksa kendi başıma 1 litre ancak içerim.Su yine aklıma gelmiyo işten güçten havalar sogudu su hiç içesim gelmiyo yaa
Evlilere yok öyle bişey canım, arama boşunaŞu bol bol dinlenme nasıl bişeyy
Tost mucize bir tok tutucu besin ama doğru ekmeği yakalayınca anca işimizi görüyor. Lavaş dediğin bazlama gibi bir şey mi canım...bildiğimiz lavaş çok ince gözleme gibi bir şey olmuştur. Neyse uzatmaya çalıştıkça batmayim19 Kasım menüsü
10.00 kahvaltı
Yarım lavaş ile kaşarlı sucuklu tost.
12.30 öğle
1.5 lahmacun, 100 ml acılı şalgam
15.00 ara
1 muz
18.45 akşam
5 adet küçük boy köfte, bol yeşil salata, 2 lokma ekmek.
19.15 şimdi çay yanında biraz çekirdek yiyeceğim.
Su 2.5 litreye tamamlayacağım
Spor 6500 adım 97 puan
Zipzip- Nego
Kaybetmeyelim canım. Erzurum'da iki görümcem var ikisiyle de hiç görüşmüyorum, oraya gelirsem sen daha yakınsın bana onlardan sağolasın.Ne olur ne olmaz ben sana numaramı atayım dursun bi kenarda birbirimizi kaybetmeyelim canım eltim
Malesef öyle canım, bundan sonra aktif olmayanları da listeden çıkaralım diyoruz.
Aaa hiç bilmiyordum valla canım. Kıbrıs'taydin dimi. Bizle aynıdır sanıyordumBizde saat sizden bi saat geride
Yaaaaa benimkinin de 22 Kasım doğum günü... sevmiyorum istemiyorum diyor ama yapınca da çok mutlu oluyor...Aklınıza bir şey gelirse bana da söyleyin...Dert değil yapmasak da canım. Eşim sevmiyor doğum günü kutlamayı. Yine de bı akşam güzel yemekler yapar mum ufleriz diye düşünüyorum. Ya da kahvaltıya gideriz bı sabah.
Diyette uygun değil pek abla içinde un var ama misafirler için çok uygunAllah korusun canım korktuğun olmaz inşallah.Senin gibi yetişmiş elemanı kolay mı gözden çıkarmak ...endişelenme tatlım...
Ölçülü yendiği takdirde güzel bir atıştırmalık. Hafta sonları kahvaltısında sıcak sıcak ne güzel gider. Ellerine sağlık güzel bir gün geçirirsiniz inşallah tatlım...
Doğru dedin yineKrallara layık hazırlık yapsan gene kusur bulurlar boşver akışına bırak
Oooo ne yapmam ki onu sor daha kolayBiz gitsek ne yapar acaba :)
Niue yapmayalım ya, hafta da 1 kilo gitmesinde 500 gitsin 300 gitsin ama gitsin
Karatay ve patates miBöyle bi tarif karatayda görmüştüm yapmıştım güzel oluyordu
Hım denemek lazımPırasa mısır unuyla çok gizel oluyor
İçinden geldiği gibi yaparsın o zaman canımDert değil yapmasak da canım. Eşim sevmiyor doğum günü kutlamayı. Yine de bı akşam güzel yemekler yapar mum ufleriz diye düşünüyorum. Ya da kahvaltıya gideriz bı sabah.
Evet kıbrıstayım.ilk saatler geri alınmadığı zaman burda da geri almadılar saatleri, baktılar olmuyo herkes isyan ediyo,bi sonraki sene normal düzende devam ettiler.darısı oraya inşallahAaa hiç bilmiyordum valla canım. Kıbrıs'taydin dimi. Bizle aynıdır sanıyordum
Tamam canım o zaman yeniden düzenleriz yeni sayfa acalımZipzip- canım perşembe liste işini falan halledince özel mesaj grubuna da el atsan, takıma hiç uğramayanlar var grupta, yeni grup kursan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?