Patatesli kek hiç duymamistim tuzlu mu canım?Evet canım yarın
Fellah köfte
Kuru biber dolma
Börülce salatası
Brokoli salatası
Kıymalı börek
Patesli kek
Revani
Browni kurabiye
Evet abla, varsa kabak havuç peynir de koyuyorum, bu sefer kavak yerine pırasa koyucam, çok lezzetli oluyorPatatesli kek hiç duymamistim tuzlu mu canım?
Var evet canım amcamda,babamda yanımda gelebilirler bir süre onlarla kullanırımTrafiğe çıkacağın biri var mı? Bi süre onunla çıkmalısın. Bi yere gidilcekse trafiğin daha az yoğun olduğu saatte sen kullanmalısın.
Yani nötrüm iki eltime deMaşallah bir elyitin içinse bu hazıtlık seviyorsun cnm eltini o zmn
Oyy malim yarın eltim gelecekKim iş yaptırıyo sana söyle hemen
Allah ferahlık versin canım sıkma canınıHazırlık yapacaklara kolay gelsinbirmuhendisanne senin de başın sağolsun... benim de işyerinde canım sıkıldı biraz bir hata yapmışım müşteriye para iadesi yapmak zorunda kaldık aslında tam olarak benim suçum da değil ama başkasının yazdığı sayıları iyi kontrol edemediğim için saçma bir şekilde suçluyum...çalışmam da lazım Kızlar dualarınızı beklerim iş hayatı kaygan zemin valla. Kapının önüne konulurum diye tedirginim ....Hayırlısı inşallah.....
Oo lazer demekEve yeni geldim daha.iş çıkışı lazerciye uğradım yarına randevu aldım.trafik de çok anca eve geldim
Yeniden diyete alışmaya çalışıyorum canımAfiyet olsun canım özellikle sabah düzgün şeyler yiyememissin. İş yuzuden çok düzenin olmuyor galiba.
Afiyet olsun canım güzel menü, adımlar da iyi. Suyu az içmişsin.
Afiyet olsun canım, bayağı az yemişsin gibi geldi bana.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım güzel menü, suyu az içmişsin
Senin menü de çok güzelmiş canım afiyet olsun ellerine sağlık. Benim doğum günü planı iptal oldu gibi.
Canım gelince yaparsınızEvet canım çok güzel denk gelmişti ama eşim şehir dışına çıkacak o sabah.
Yaparız be BonusHergün diyorum ki bugün düzgün yemeye devam ediyim sonra işin gücün arasında ne varsa onu koyup yemek kolay geliyo.
Bir arpa yol gidemiyorum tabiki.
Su yine aklıma gelmiyo işten güçten havalar sogudu su hiç içesim gelmiyo yaaAfiyet olsun canım özellikle sabah düzgün şeyler yiyememissin. İş yuzuden çok düzenin olmuyor galiba.
Afiyet olsun canım güzel menü, adımlar da iyi. Suyu az içmişsin.
Afiyet olsun canım, bayağı az yemişsin gibi geldi bana.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım güzel menü, suyu az içmişsin
Şu bol bol dinlenme nasıl bişeyyAmin canım hepimize nasip etsin
Bence gec olmadan kalk yemegini yap sonrasında bol bol dinlenirsin
Allah korusun canım korktuğun olmaz inşallah.Senin gibi yetişmiş elemanı kolay mı gözden çıkarmak ...endişelenme tatlım...Hazırlık yapacaklara kolay gelsinbirmuhendisanne senin de başın sağolsun... benim de işyerinde canım sıkıldı biraz bir hata yapmışım müşteriye para iadesi yapmak zorunda kaldık aslında tam olarak benim suçum da değil ama başkasının yazdığı sayıları iyi kontrol edemediğim için saçma bir şekilde suçluyum...çalışmam da lazım Kızlar dualarınızı beklerim iş hayatı kaygan zemin valla. Kapının önüne konulurum diye tedirginim ....Hayırlısı inşallah.....
Ölçülü yendiği takdirde güzel bir atıştırmalık. Hafta sonları kahvaltısında sıcak sıcak ne güzel gider. Ellerine sağlık güzel bir gün geçirirsiniz inşallah tatlım...Evet abla, varsa kabak havuç peynir de koyuyorum, bu sefer kavak yerine pırasa koyucam, çok lezzetli oluyor
Ne olur ne olmaz ben sana numaramı atayım dursun bi kenarda birbirimizi kaybetmeyelim canım eltimErzurum a bir gün gelirsem gerçekten seni görmeden donmiycem canım
14 yasından beri tek tatilim,bayramım yada herhangi bir aktivitem olmadıgı için su an cok güzel bir duygu canım ama izmir dönüsü iş bakacagım artıkŞu bol bol dinlenme nasıl bişeyy
Krallara layık hazırlık yapsan gene kusur bulurlar boşver akışına bırakYani nötrüm iki eltime demisafir başım üstüne dediğim için hazırlığım tam olsun istiyorum
Oyy malim yarın eltim gelecek
Allah ferahlık versin canım sıkma canını ❤
Oo lazer demek
Yeniden diyete alışmaya çalışıyorum canım
Canım gelince yaparsınız ☺
Yaparız be Bonus
Krallara layık hazırlık yapsan gene kusur bulurlar boşver akışına bırak
Böyle bi tarif karatayda görmüştüm yapmıştım güzel oluyorduEvet abla, varsa kabak havuç peynir de koyuyorum, bu sefer kavak yerine pırasa koyucam, çok lezzetli oluyor
Evet abla, varsa kabak havuç peynir de koyuyorum, bu sefer kavak yerine pırasa koyucam, çok lezzetli oluyor
Banada şöyle bol bol dinlenme şansı verseler ne olur ki14 yasından beri tek tatilim,bayramım yada herhangi bir aktivitem olmadıgı için su an cok güzel bir duygu canım ama izmir dönüsü iş bakacagım artık
Malesef öyle canım, bundan sonra aktif olmayanları da listeden çıkaralım diyoruz.
O günlerde gelir insallah canımBanada şöyle bol bol dinlenme şansı verseler ne olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?