Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de isterim bana ne....
İsterim canım yazsana. Çok bakıyorum ben öyle sayfalara.
Bu arada benim sayfam öyle kendi adımla falan değil. Bir kaç kişiyi takip edebilmek için açtığım bı hesap var ordan takip ederim seni de bilgin olsun.
Ben de isterim o sayfayı....
İyi geceler gidenlere ve kalanlara.... Yarın okul var benim de...seminere devam . Hippooooo özelden unutma sayfanı....yarın bakicam bak....
Dm den bilgi verilmiştir

Yaaaaa benimkinin de 22 Kasım doğum günü... sevmiyorum istemiyorum diyor ama yapınca da çok mutlu oluyor...Aklınıza bir şey gelirse bana da söyleyin...
Dogum günlerimiz geçtide 3 aralık evlilik yıl dönümümüz ne yapsam acaba diye düşünüyorum geçen yıl eşim canlı müzik türkü evine götürmüştü masa hazırlatmıştı mumlu güller küçük notlar sonradan pasta gelmişti sizde bana fikir verin azcıkın

Kız yok ne patatesi pırasalıydı ona benzettim

Çocukların bunsaatte ne işi var ayakta yahu bende bizimkileri zorla kaldırıyorum saat 10 dan önce kalkmazlar
Offf deme bana bunu deme dün sabah eşime sitem ettim milyonuncu kere herkes çocuğunu zor uyandırır sabah, ben şu duyguyu bir yaşayamadım diye

Offf deme bana bunu deme dün sabah eşime sitem ettim milyonuncu kere herkes çocuğunu zor uyandırır sabah, ben şu duyguyu bir yaşayamadım diye
Hepsine tatil günleri akşamı uyku ilacı ver sen kaldırana kadar uyanmasınlar çocuklarında bi ayar dügmesi olsada ayarlasak

Nego börekleri pişirdikten sonra açmaları tepsiyle tekrar fırına atsam ısınması için nasıl olur acaba dünden yaptığım belli olmasın sıcak olsun biraz
Güzel olur canım, eğer dondurucun varsa aklında olsun, pişir ilk sıcağı çıkınca hemen dondurucuya kaldır, misafir geleceği zaman fırında çözdür, taze gibi oluyor

Güzel olur canım, eğer dondurucun varsa aklında olsun, pişir ilk sıcağı çıkınca hemen dondurucuya kaldır, misafir geleceği zaman fırında çözdür, taze gibi oluyor
Dondurucum var ama atmadım sadece taze dursun diye fırını kapatınca sıcagıyla ısıtmak istedim bundan sonra dedigin gibi yaparım tşk ederim hadi işimeze bakalım öglene kadar yatıyolar adıda diyetteyiz ay çok fenayım iyiki bugün erken kalktım sankim madalya verecekler misafirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…