Erken gitmişsin bugün canım.Iyi geceler
Ben de isterim bana ne....
İsterim canım yazsana. Çok bakıyorum ben öyle sayfalara.
Bu arada benim sayfam öyle kendi adımla falan değil. Bir kaç kişiyi takip edebilmek için açtığım bı hesap var ordan takip ederim seni de bilgin olsun.
Ben de isterim o sayfayı....
Dm den bilgi verilmiştirİyi geceler gidenlere ve kalanlara....Yarın okul var benim de...seminere devam . Hippooooo özelden unutma sayfanı....yarın bakicam bak....
Dogum günlerimiz geçtide 3 aralık evlilik yıl dönümümüz ne yapsam acaba diye düşünüyorum geçen yıl eşim canlı müzik türkü evine götürmüştü masa hazırlatmıştı mumlu güller küçük notlar sonradan pasta gelmişti sizde bana fikir verin azcıkınYaaaaa benimkinin de 22 Kasım doğum günü... sevmiyorum istemiyorum diyor ama yapınca da çok mutlu oluyor...Aklınıza bir şey gelirse bana da söyleyin...
Kız yok ne patatesi pırasalıydı ona benzettimDiyette uygun değil pek abla içinde un var ama misafirler için çok uygun
Sağol ablacım
Doğru dedin yine
Oooo ne yapmam ki onu sor daha kolay
Niue yapmayalım ya, hafta da 1 kilo gitmesinde 500 gitsin 300 gitsin ama gitsinya düşünsene bu yaz seni görüp de bu kim diye soracak insanların surat ifadesini
Karatay ve patates mi
Hım denemek lazım
İçinden geldiği gibi yaparsın o zaman canım
Alçonun kadın vetsiyonuydun sen demi bak kendini unutturmuşsun banaBeni de alın size ilaçlı gazoz ikram ederim
Ahh ahh ben her gün cebren ve hile ile kaldırılıyorum çocuklar tarafından bu saatte
Çocukların bu saatte ne işi var ayakta yahu bende bizimkileri zorla kaldırıyorum saat 10 dan önce kalkmazlarAhh ahh ben her gün cebren ve hile ile kaldırılıyorum çocuklar tarafından bu saatte
Offf deme bana bunu demeÇocukların bunsaatte ne işi var ayakta yahu bende bizimkileri zorla kaldırıyorum saat 10 dan önce kalkmazlar
Hepsine tatil günleri akşamı uyku ilacı ver sen kaldırana kadar uyanmasınlar çocuklarında bi ayar dügmesi olsada ayarlasakOfff deme bana bunu demedün sabah eşime sitem ettim milyonuncu kere herkes çocuğunu zor uyandırır sabah, ben şu duyguyu bir yaşayamadım diye
Gir mutfağa kalan ikramlıkları hazırla5 de kalktım daha hiç bir iş yapamadım uykumdanda oldum yatakta sıcacık beni bekliyo ne iş yapsam acaba
Mutfaktayım benim oturma odasına geçtigim nerde görülmüşGir mutfağa kalan ikramlıkları hazırla
Güzel olur canım, eğer dondurucun varsa aklında olsun, pişir ilk sıcağı çıkınca hemen dondurucuya kaldır, misafir geleceği zaman fırında çözdür, taze gibi oluyorNego börekleri pişirdikten sonra açmaları tepsiyle tekrar fırına atsam ısınması için nasıl olur acaba dünden yaptığım belli olmasın sıcak olsun biraz
Dondurucum var ama atmadım sadece taze dursun diye fırını kapatınca sıcagıyla ısıtmak istedim bundan sonra dedigin gibi yaparım tşk ederim hadi işimeze bakalım öglene kadar yatıyolar adıda diyetteyizGüzel olur canım, eğer dondurucun varsa aklında olsun, pişir ilk sıcağı çıkınca hemen dondurucuya kaldır, misafir geleceği zaman fırında çözdür, taze gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?