Misafir geleceği zaman niye olağan üstü hal ilan ediyoruz yaDondurucum var ama atmadım sadece taze dursun diye fırını kapatınca sıcagıyla ısıtmak istedim bundan sonra dedigin gibi yaparım tşk ederim hadi işimeze bakalım öglene kadar yatıyolar adıda diyetteyizay çok fenayım iyiki bugün erken kalktım sankim madalya verecekler misafirler
BennammmMisafir geleceği zaman niye olağan üstü hal ilan ediyoruz ya
Bende öyleyim, eşim sen misafir çağırma ne olur diyorBennammmsanırım bizim kültürümüz yetiştirilme tarzımız böyle bazı insanlar çok rahat olur aman ne bulursa yesinler der ama benim rüyalarıma girer gelirler giderler uykuda bile rahat yok
Abbowww eşimde öyle sen misafir çağırma temizlik yapma eve ayak bastırmıyorsun diyoBende öyleyim, eşim sen misafir çağırma ne olur diyor
Canım sıkma canını, Allahın izni ile sıkıntı olmaz umarım. İş hayatı kaygan zemin dediğin gibi ama bu kadar saçma bir durumdan dolayı insanı işten çıkartmakta vicdansızlığın dik alası olur... benzer bir durumu bende ilk iş yerimde yaşamıştım, en zayıf halka olarak beni gördükleri için üstüme kalmıştı...o dönem annemler işsizdi ve kardeşim üniversitedeydi. Yaşadığın stresi çok iyi anlıyorum cnm, lütfen dik dur. Suçluyum psikolojisine girme sakın. Hata sende değil, onlarca işin arasında atladıklarımız illaki oluyor, insanız sonuçta.Rabbim korusun kollasın seniHazırlık yapacaklara kolay gelsinbirmuhendisanne senin de başın sağolsun... benim de işyerinde canım sıkıldı biraz bir hata yapmışım müşteriye para iadesi yapmak zorunda kaldık aslında tam olarak benim suçum da değil ama başkasının yazdığı sayıları iyi kontrol edemediğim için saçma bir şekilde suçluyum...çalışmam da lazım Kızlar dualarınızı beklerim iş hayatı kaygan zemin valla. Kapının önüne konulurum diye tedirginim ....Hayırlısı inşallah.....
Çok teşekkür ederimSevdiğinin kaybına çok üzüldüm canım. Ölüm hep ani acılar bizim için. Sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Eşiminde 29 kasımda ama kutlama yapmayı düşünmüyorum. 2 sene önce rumeli hisarının orda güzel bir yerde kahvaltıya götürdüm, gittiğimiz yerden tutunda trafiğe kadar her şeyden şikayet ettiYaaaaa benimkinin de 22 Kasım doğum günü... sevmiyorum istemiyorum diyor ama yapınca da çok mutlu oluyor...Aklınıza bir şey gelirse bana da söyleyin...
Yaşıtmışız seninleTabi yemeğim hazır olunca onu yerim en azından önce kendi yemeğimi koyucam inş çoluk çocuk herşeyi yer ben yiyemem.
Yok ne kusuru muhabbet sekteye uğradımı aklımızdan çıkıyor tabi.
34 yaşındayım evliyim istanbuldayım.
3 çocuğum var biri lisede diğerleri ilkokul ana okulu.
108 kiloyum çok uzun zamandır 90 kilo üstündeydim son senelerde de 100 üstündeyim malesef.
Verdim aldım tabiki bende. Öyle yani :)
Eşimde yay burcu ama gezme olayı sadece yatak odası ve kanepe arasında oluyorÇok zıt karakterler. Yay burçları özgürlüğüne çok düşkün oluyor. Renkli, sevecen ılımlı oluyorlar gezmeye bozmaya bayılıyor benli bensiz fark etmiyor. Seninkinin huyu daha güzelmiş ....Mutlu huzurlu yaşları olsun artık....iyi ki dogmuslar .
Yaşıtmışız seninleBonus ☺ Maşallah çocukların bir tanesi lisedeymiş Allah bağışlasın kuzucukları. Benim oğlum 21 aylık, bende istanbul halkalıdayım.
Evet hala süt kuzusu benim oğlanÇekmecedeyim bende yakın sayılırız :) küçük bebeklilere allah yardım etsin onlar ayrıca zor.
Altından bezi çıkmadıkça bebek benim gözümde :)
Kızlar bugün 3 te iş görüşmem var ama kalkıp hazırlanasım yokartık görüşmelere gitmek bile zulüm, saatlerce bekle bekle, üstüne tüm günüm gidiyor. İnşallah bu süreç biter yakında.
Hayırlısı olsun canimKızlar bugün 3 te iş görüşmem var ama kalkıp hazırlanasım yokartık görüşmelere gitmek bile zulüm, saatlerce bekle bekle, üstüne tüm günüm gidiyor. İnşallah bu süreç biter yakında.
Cnm aslında gittiğim yerlerden biri oldu ama beyoğlunda olduğu için ben vazgeçtim. Diğerini yurtdışı seyahatleri olduğu için kabul etme şansım yoktu. Bir taneside hem çalışacağım kişi hemde maaş açısından istemiyordum, onlarda aramadıAllah hayırlısını nasip etsin evvelini bilmiyorum gittiğin görüşmeler neden olmadı?
Allah razı olsun cnmHayırlısı olsun canim
Amin canım inşallahAllah razı olsun cnm ❤ Bu arada kayınvaliden rahatsızlanmış, çok üzüldüm... inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?