Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Misafir geleceği zaman niye olağan üstü hal ilan ediyoruz ya

Bennammm sanırım bizim kültürümüz yetiştirilme tarzımız böyle bazı insanlar çok rahat olur aman ne bulursa yesinler der ama benim rüyalarıma girer gelirler giderler uykuda bile rahat yok
Bende öyleyim, eşim sen misafir çağırma ne olur diyor

Canım sıkma canını, Allahın izni ile sıkıntı olmaz umarım. İş hayatı kaygan zemin dediğin gibi ama bu kadar saçma bir durumdan dolayı insanı işten çıkartmakta vicdansızlığın dik alası olur... benzer bir durumu bende ilk iş yerimde yaşamıştım, en zayıf halka olarak beni gördükleri için üstüme kalmıştı...o dönem annemler işsizdi ve kardeşim üniversitedeydi. Yaşadığın stresi çok iyi anlıyorum cnm, lütfen dik dur. Suçluyum psikolojisine girme sakın. Hata sende değil, onlarca işin arasında atladıklarımız illaki oluyor, insanız sonuçta.Rabbim korusun kollasın seni

Sevdiğinin kaybına çok üzüldüm canım. Ölüm hep ani acılar bizim için. Sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Çok teşekkür ederim Elhan ım Ölüm hak, dünya fani ama içimden kopup gitti bir şeyler. Gidene üzüldüğüm kadar kalana ayrı üzüldüm. Allahım kimseyi sevdikleri ile sınamasın.

Yaaaaa benimkinin de 22 Kasım doğum günü... sevmiyorum istemiyorum diyor ama yapınca da çok mutlu oluyor...Aklınıza bir şey gelirse bana da söyleyin...
Eşiminde 29 kasımda ama kutlama yapmayı düşünmüyorum. 2 sene önce rumeli hisarının orda güzel bir yerde kahvaltıya götürdüm, gittiğimiz yerden tutunda trafiğe kadar her şeyden şikayet etti küçük bir pasta bile kafi bence

Yaşıtmışız seninle Bonus Maşallah çocukların bir tanesi lisedeymiş Allah bağışlasın kuzucukları. Benim oğlum 21 aylık, bende istanbul halkalıdayım.

Eşimde yay burcu ama gezme olayı sadece yatak odası ve kanepe arasında oluyor adamla evlendim resmen hayat standardım çakıldı

Yaşıtmışız seninle Bonus ☺ Maşallah çocukların bir tanesi lisedeymiş Allah bağışlasın kuzucukları. Benim oğlum 21 aylık, bende istanbul halkalıdayım.

Çekmecedeyim bende yakın sayılırız :) küçük bebeklilere allah yardım etsin onlar ayrıca zor.
Altından bezi çıkmadıkça bebek benim gözümde :)

Allah hayırlısını nasip etsin evvelini bilmiyorum gittiğin görüşmeler neden olmadı?

Allah hayırlısını nasip etsin evvelini bilmiyorum gittiğin görüşmeler neden olmadı?
Cnm aslında gittiğim yerlerden biri oldu ama beyoğlunda olduğu için ben vazgeçtim. Diğerini yurtdışı seyahatleri olduğu için kabul etme şansım yoktu. Bir taneside hem çalışacağım kişi hemde maaş açısından istemiyordum, onlarda aramadı şimdi bugün gideceğim yer ve geçen hafta gittiğim firmanın 2. Görüşmesi var bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…