- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Sağol canım işte bi iyi kalpli arkadaşlarımdan biri daha..... senin görüşmeler nasıl gidiyor?Canım benim insallah o ihtiyacların için her zaman bir işin olur❤
Sağol canım o senin kalbinin güzelliğiSağol canım işte bi iyi kalpli arkadaşlarımdan biri daha..... senin görüşmeler nasıl gidiyor?
İzmirde iyi gezmeler şimdiden cnmSağol canım o senin kalbinin güzelliği
Su an için iş bakmıyorum canım Pazartesi izmire gideceğim 2 hafta orda kalacagım dönüşte iş bakmayı düşünüyorum
Tesekkur ederim canım ilk 3-4 gün gezeriz sanırımda sonrasında ablam hastanede olacak bir yere gidemeyizİzmirde iyi gezmeler şimdiden cnm ❤Benim yerime de gez
Bu ara erken yatıyorum canım babamı bekleme derdi kalmadı :))Erken gitmişsin bugün canım.
Günaydın canım ❤Günaydınnnn hayırlı sabahlar rr
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnnn ❤ Sonunda gruba aktif olarak dönebildiminşallah herkes iyidir ve her şey yolundadır.
Günaydın canım ❤Günayyyyddınnnn ❤
Insallah hayırlısı ile güzel bir işin olur canımKızlar bugün 3 te iş görüşmem var ama kalkıp hazırlanasım yokartık görüşmelere gitmek bile zulüm, saatlerce bekle bekle, üstüne tüm günüm gidiyor. İnşallah bu süreç biter yakında.
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar ❤
Çok şükür iyiyiz canım, kv den nasıl olduKızlar günaydınnnn ❤ Sonunda gruba aktif olarak dönebildiminşallah herkes iyidir ve her şey yolundadır.
İnşaallah gönlünce olur canımKızlar bugün 3 te iş görüşmem var ama kalkıp hazırlanasım yokartık görüşmelere gitmek bile zulüm, saatlerce bekle bekle, üstüne tüm günüm gidiyor. İnşallah bu süreç biter yakında.
Hoş geldin canım nasılsın, durumlar nasılGünaydın kızlar ❤
Persembe olması kötü olmus ama dikkat edersin artık :))Bende yarın yeğenimin diş partisine gdecemde tamda zamanı yarın cuma olaydı ne vardı ki sanki
Çok şükür iyiyiz canım, kv den nasıl oldu
Bende kayınvalidem de biraz abarttım yemeği, ne zaman gitsem kilo alıp geliyorumPersembe olması kötü olmus ama dikkat edersin artık :))
İnşallah tadı güzel olur cnmDün poğça yapıcaktım bugüne kaldı bi baktımki 2 bardak unum anca var o bana naparmısır unu yulaf unu ne varsa koydum nuhun poğçası gibi bişey oldu heralde
Günaydın cnm, bende hazırlanıyorum görüşmeye gideceğim.Günaydın arkadaşlar, 11 e kadar uyumuşum. Geçmiş yapıp geliyorum.
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar, 11 e kadar uyumuşum. Geçmiş yapıp geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?