Bende cok fazla yedin sanmıstımYok yok öyle ziyafete gömülmedim sadece bikaç bisküvi yedim neskafemin yanına o kadar
Yok kuzum öyle masaları ben rüyamda görüyom ancaBende cok fazla yedin sanmıstım
Aa bulgurun etkisinin olmaması cok güzel bende cok seviyorum ama yedikten sonra hemen artılar geliyorYok kuzum öyle masaları ben rüyamda görüyom ancabenim en fazla yiyeceğim şey bulgur pilavıdır bi de onda da kilo veririrm engellemez hiç bi de arada eti karam gurme başka yok
Burda 2.5 lira.geçenlerde stoğu bitirmek için 1 liraya düşürmüşlerdi,dolabı karamla doldurmuştum ama fiyatı yükseldi gene .almıyom o yüzdenAa bulgurun etkisinin olmaması cok güzel bende cok seviyorum ama yedikten sonra hemen artılar geliyor
Karam gurme de güzel oluyor yaaa olsa da yesek
Burda 1.75 e satılıyor ama 1 liraya iyi indirmişler fiyatıBurda 2.5 lira.geçenlerde stoğu bitirmek için 1 liraya düşürmüşlerdi,dolabı karamla doldurmuştum ama fiyatı yükseldi gene .almıyom o yüzden
Şimdi kızlar diycekler mali geldi kaptan karama başladı kadını yoldan çıkardı diye çullanmasınlar banaBurda 1.75 e satılıyor ama 1 liraya iyi indirmişler fiyatı
En son ne zaman yedim ki hatırlayamadım 3-4 ay olmustur cumayı atlattıktan sonra yiyeyim
Yok yok birsey demezler zaten 1 tane yerim sonrası ne zaman yerim bilmiyorumŞimdi kızlar diycekler mali geldi kaptan karama başladı kadını yoldan çıkardı diye çullanmasınlar bana
Kıtır salatası yapıp yedim canım çok sağol.Kıtır salatanı yapabilirsin
Ton balıklı salata olabilir
Tavuklu salata olabilir
Hep salata dedim ama baska ne yapabilirsin bilemedim
Afiyet olsun canımKıtır salatası yapıp yedim canım çok sağol.
Bana kalmadı canım, salata yedimCeviz ve dereotu ile zenginleştir tatlım tabi bitmediyse
Menü yazmaya başlayınca bunu daha az yapacaksın canım emin ol.Zipzip- ben nefsime hakim olamıyorum,sabah güzel başlıyorum ama akşam olunca sapıtıyorum napcam nasıl toparlancam,menü yazmaya bile yüzüm yok
İşi sıkıya alma vakti çoktan geldi canim.Simdiye kadar dönem dönem ceza sistemi uyguladım o zaman daha basaralı oluyoruz
Yaza hep birlikte fit gireceğiz
Kesinlikle canımİşi sıkıya alma vakti çoktan geldi canim.
Ben bugün iyi beslendim bence, şimdi de yürüme bandina çıktım. İnşallah en az 10 bin adım atacağım, bu sabah tartildim artiyim.cok ödem tutmusum galiba.Kesinlikle canım
Dün yediklerin etkilemis olabilir canımBen bugün iyi beslendim bence, şimdi de yürüme bandina çıktım. İnşallah en az 10 bin adım atacağım, bu sabah tartildim artiyim.cok ödem tutmusum galiba.
Birkaç gündür içmiyorum. Spor sonrası içeceğim. Yarında detoks içeceği yapmayı düşünüyorum canım. Birkaç gündür hareketsiz kaldım.Dün yediklerin etkilemis olabilir canım
Yesilcay içiyor musun bir bardak içsen iyi gelebilir
Tamam canım bugün spor sonrası içersin, elmalı olan detoks içeceğini mi yapacaksınBirkaç gündür içmiyorum. Spor sonrası içeceğim. Yarında detoks içeceği yapmayı düşünüyorum canım. Birkaç gündür hareketsiz kaldım.
ŞalgaaaaamBen bugün iyi beslendim bence, şimdi de yürüme bandina çıktım. İnşallah en az 10 bin adım atacağım, bu sabah tartildim artiyim.cok ödem tutmusum galiba.
Evet canım, onu deneyeceğim. İnşallah iyi gelir. Bu akşam salatamda peynir verdi, şu an şişkinlikten patlayacak gibiyim. Yoğurtla aynı etkiyi yaptı.Tamam canım bugün spor sonrası içersin, elmalı olan detoks içeceğini mi yapacaksın
Eminim onun da etkisi olmuştur ama sizler gelmeden önce benim laktoz intoleransim olduğunu farkettik burda, yani büyük olasılıkla öyle olduğunu tahmin ediyoruz. Bu akşam peynir miktarı biraz fazla olunca o da çok şişirdi beni.Şalgaaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?