Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaaaa benimkinin de 22 Kasım doğum günü... sevmiyorum istemiyorum diyor ama yapınca da çok mutlu oluyor...Aklınıza bir şey gelirse bana da söyleyin...
Ben de hep bodoslama dalıyorum konulara
Herkese merhabaaa

Uzun aradan sonra bi gireyim diyip direkt senin profile bakıp yazdıklarını okurken eşinin doğumgününü gördüm radarlar çalıştı ablaaa benim eşim de 26 kasım ve acil hediye falan planı lazım bana da
O gün kendi anne babamda bizi ziyarete gelecekleri için birlikte olcaz ,bu sene geçiştirmeli bi hediye mi olsa kazak falan

Hosgeldinnnn canım

Canım ben az da olsa sabahları tost yiyince kilo veremiyorum ama senin bünyen farklı olabilir şu benim yapamadığım sporun çok güzel.....
Ooo bayıldım menüne Elhan hocam... bence gayet güzel afiyet olsun...

19 Kasım’da menüsünü yazan iki kişi gördüm onları yorumladım başka yazan var mıydı ki? Kızlar ben her yediğimi cep telefonumun Notlar kısmına yazıyorum, kesip kopyalayıp yapıştırıyorum.....Çok pratik oluyor, unutmadan yazıyorum, tavsiye edeyim dedim.....

Canım ben az da olsa sabahları tost yiyince kilo veremiyorum ama senin bünyen farklı olabilir şu benim yapamadığım sporun çok güzel.....

Ooo bayıldım menüne Elhan hocam... bence gayet güzel afiyet olsun...
Genelde tost yemiyorum canım, oğluma yapmıştım, ben hasta olunca benimle paylaşmak istedi geri cevirmedim ben de. Dünkü menüm pek iyi değil zaten.

Bazen ben de yapıyorum ama günlük menü paylaşınca unutmuyorum zaten. Ertesi güne bırakırsam kafa karışıyor ama. Suyu not alıyorum çünkü almazsam içmiyorum.

19 Kasım

1 tabak patates yemeği peynir zeytin 1 dilim kepekli ekmek

Saat 12 1 çay bardağı tuzlu fıstık

Saat 16 bir kase yeşil mercimek 1.5 kk peynir

Saat 21: bir avuç fındık peynir
Afiyet olsun canım, bana fıstık tuzlu olduğu için fazla geldi.
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel olmuş.
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş. Akşam iş dönüşlerin geç olunca yemek de geç oluyor, sanırım yapacak bişey yok buna.

Bu menünü beğendim canım sporun da daha fazla bugün. Fındık- kuru üzüm ikilisini de makul ölçülerde yemişsindir diye tahmin ediyorum yarın da devam edersen inş cumaya şeytanın bacağını kırarsın. Açlık hissi geldiğinde tadını beğeniyorsan soğuk sodayı bi kez daha tavsiye edeyim iştah kesiyor.....

Sağol canım benim yorumun için. Regl döneminde olduğum için tatlı ihtiyacını o ikiliyle karşılıyorum ama az yiyorum canım. Soda açken midemi bulandırıyor, sürekli su içip bastırıyorum. Sporumu da akşam 8den sonra yaptım, tüm yediklerimi erittim, şu an midem kazinip duruyor canım. İnşallah cumaya artidan kurtulmuş olurum. Yarın da çok dikkat edeceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…