Bu arada kelebek videomu görmüşsün, çok güzeldi dimiŞalgaaaaam
Süt ürünleri seni olumsuz etkiliyor canımEvet canım, onu deneyeceğim. İnşallah iyi gelir. Bu akşam salatamda peynir verdi, şu an şişkinlikten patlayacak gibiyim. Yoğurtla aynı etkiyi yaptı.
Malesef öyle canım, yarın hiç tuketmemeye çalışacağım. Persembelere özellikle yasak olsun bana.Süt ürünleri seni olumsuz etkiliyor canım
Laktozsuz süt ve yogurt bakacaktın canım bulabildin miMalesef öyle canım, yarın hiç tuketmemeye çalışacağım. Persembelere özellikle yasak olsun bana.
Ben de hep bodoslama dalıyorum konularaYaaaaa benimkinin de 22 Kasım doğum günü... sevmiyorum istemiyorum diyor ama yapınca da çok mutlu oluyor...Aklınıza bir şey gelirse bana da söyleyin...
Hosgeldinnnn canımBen de hep bodoslama dalıyorum konulara
Herkese merhabaaa
Uzun aradan sonra bi gireyim diyip direkt senin profile bakıp yazdıklarını okurken eşinin doğumgününü gördüm radarlar çalıştıablaaa benim eşim de 26 kasım ve acil hediye falan planı lazım bana da
O gün kendi anne babamda bizi ziyarete gelecekleri için birlikte olcaz ,bu sene geçiştirmeli bi hediye mi olsa kazak falan
Hoşbulduk tatlım naberHosgeldinnnn canım
İyiyim canım buralardayım yine sen nasılsın sınava calısabiliyor musunHoşbulduk tatlım naber
Canım ben az da olsa sabahları tost yiyince kilo veremiyorum ama senin bünyen farklı olabilir şu benim yapamadığım sporun çok güzel.....19 Kasım menüsü
10.00 kahvaltı
Yarım lavaş ile kaşarlı sucuklu tost.
12.30 öğle
1.5 lahmacun, 100 ml acılı şalgam
15.00 ara
1 muz
18.45 akşam
5 adet küçük boy köfte, bol yeşil salata, 2 lokma ekmek.
19.15 şimdi çay yanında biraz çekirdek yiyeceğim.
Su 2.5 litreye tamamlayacağım
Spor 6500 adım 97 puan
Zipzip- @Negohatun
Ooo bayıldım menüne Elhan hocam... bence gayet güzel afiyet olsun...Sabah 09.00 Sebzeli iki yumurtalı omlet, birkaç çeşit peynir, zeytin, bol yeşillik, erik
12.00 Türk kahvesi
15.00 100 gram döner, yarım lavaş, salata, ayran
20.00 Tarçınlı elma
İki litre su , içmeye devam
Spor Bir saat havuzda aralıklı yüzme
Ben de iyiyim canım sağol, ilk zamanlar gibi yoğun çalışamıyorum, biraz önce de dedimya annemler ziyarete gelecek onun heyecanıyla biraz saldım ama inşallah gelip gitsinler tekrar asılcamİyiyim canım buralardayım yine sen nasılsın sınava calısabiliyor musun
Bakmadım canım ama şart oldu artık.Laktozsuz süt ve yogurt bakacaktın canım bulabildin mi
Genelde tost yemiyorum canım, oğluma yapmıştım, ben hasta olunca benimle paylaşmak istedi geri cevirmedim ben de. Dünkü menüm pek iyi değil zaten.Canım ben az da olsa sabahları tost yiyince kilo veremiyorum ama senin bünyen farklı olabilir şu benim yapamadığım sporun çok güzel.....
Ooo bayıldım menüne Elhan hocam... bence gayet güzel afiyet olsun...
Bazen ben de yapıyorum ama günlük menü paylaşınca unutmuyorum zaten. Ertesi güne bırakırsam kafa karışıyor ama. Suyu not alıyorum çünkü almazsam içmiyorum.19 Kasım’da menüsünü yazan iki kişi gördüm onları yorumladım başka yazan var mıydı ki? Kızlar ben her yediğimi cep telefonumun Notlar kısmına yazıyorum, kesip kopyalayıp yapıştırıyorum.....Çok pratik oluyor, unutmadan yazıyorum, tavsiye edeyim dedim.....
Simdiden gözün aydın canım annenler gelsin gitsin calısmaya devam edersinBen de iyiyim canım sağol, ilk zamanlar gibi yoğun çalışamıyorum, biraz önce de dedimya annemler ziyarete gelecek onun heyecanıyla biraz saldım ama inşallah gelip gitsinler tekrar asılcam
Afiyet olsun canım, bana fıstık tuzlu olduğu için fazla geldi.19 Kasım
1 tabak patates yemeği peynir zeytin 1 dilim kepekli ekmek
Saat 12 1 çay bardağı tuzlu fıstık
Saat 16 bir kase yeşil mercimek 1.5 kk peynir
Saat 21: bir avuç fındık peynir
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel olmuş.Sabah 09.00 Sebzeli iki yumurtalı omlet, birkaç çeşit peynir, zeytin, bol yeşillik, erik
12.00 Türk kahvesi
15.00 100 gram döner, yarım lavaş, salata, ayran
20.00 Tarçınlı elma
İki litre su , içmeye devam
Spor Bir saat havuzda aralıklı yüzme
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş. Akşam iş dönüşlerin geç olunca yemek de geç oluyor, sanırım yapacak bişey yok buna.20 Kasım
Sabah 1 elma, birkaç yer fıstığı, bir küçük çikolata ( iş yeri ikram)
Saat 12.30 bi kase bol yoğurtlu sebzeli az makarnalı salata ()
Akşam 18:İki köfte 1 kk peynir
Akşam 20.45 işten dönüş 2 mandalina bir fırında tavuk baget
Bu menünü beğendim canım sporun da daha fazla bugün. Fındık- kuru üzüm ikilisini de makul ölçülerde yemişsindir diye tahmin ediyorum yarın da devam edersen inş cumaya şeytanın bacağını kırarsın. Açlık hissi geldiğinde tadını beğeniyorsan soğuk sodayı bi kez daha tavsiye edeyim iştah kesiyor.....20 Kasım menüsü
13.00 kahvaltı (11de uyandım ancak bu saatte yapabildim)
3 kaşık patatesli yumurta (patates orta boydan küçüktü, 3 yumurta vardı, 1/3 ünü ben yedim, çoğunu oğlum yedi), 1 küçük dilim beyaz peynir, 1 küçük dilim tulum peyniri, yarım salatalık, 3 çeri, 6 siyah zeytin, şekersiz çay.
18.30 akşam
Kıtır salatası (5 çeri, 1 salatalık, 2 büyük dilim peynir, biber, yeşil zeytin, altınbaşak bisküvi, yağ limon), çay.
19.00 çay ve kuru üzüm fındık
Su 3 litre
Spor 10.000 adım 150 puan
Zipzip- @Negohatun
Sağol canım benim yorumun için. Regl döneminde olduğum için tatlı ihtiyacını o ikiliyle karşılıyorum ama az yiyorum canım. Soda açken midemi bulandırıyor, sürekli su içip bastırıyorum. Sporumu da akşam 8den sonra yaptım, tüm yediklerimi erittim, şu an midem kazinip duruyor canım. İnşallah cumaya artidan kurtulmuş olurum. Yarın da çok dikkat edeceğim inşallah.Bu menünü beğendim canım sporun da daha fazla bugün. Fındık- kuru üzüm ikilisini de makul ölçülerde yemişsindir diye tahmin ediyorum yarın da devam edersen inş cumaya şeytanın bacağını kırarsın. Açlık hissi geldiğinde tadını beğeniyorsan soğuk sodayı bi kez daha tavsiye edeyim iştah kesiyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?