- 8 Mart 2019
- 7.584
- 37.087
- 548
- 40
Evet cnm, sürekli minibüs + metrobüs + taksi yapmak durumunda kalıyorum. Şimdi metrobüsteyimYaşla alakası yok canım, çok şükür genciz daha. İstanbul çileli trafik konusunda.
Geçmiş olsun cnm, mevsim değişikliği etkilemiş olmasın?Günaydın arkadaşlartam iyileşiyorum derken bugün geri düştüm iyi mi dün 1 saat yürüyüş yaptım sanki o kötü etkiledi ☹
Benim bildiğim yaylara hiç benzemiyor.Sonradan değişti mi hep mi böyleydi? Yaşlılıkta evden hiç çıkmazsa bu kötü işte...Eşimde yay burcu ama gezme olayı sadece yatak odası ve kanepe arasında oluyoradamla evlendim resmen hayat standardım çakıldı
Hayırla sonuçlanır inşallah. Yüksek moralle gir canım enerjini hissetsinler. Sen elinden gelen gayreti gösteriyorsun. Sonuç iyi olur inşallah.Kızlar bugün 3 te iş görüşmem var ama kalkıp hazırlanasım yokartık görüşmelere gitmek bile zulüm, saatlerce bekle bekle, üstüne tüm günüm gidiyor. İnşallah bu süreç biter yakında.
Çok geçmiş olsun canım. Kayınvalide daha iyi hissediyor mu? Son durumu nasıl?Amin canım inşallahcok teşekkür ederim
Saol cnm öyle gözüküyo.. dün hava çok güzeldi.. dışarı yürüyüşe çıktım.. ama farketmeden yüzüm soğuk yemiş resmen. Kurudu hep..Geçmiş olsun cnm, mevsim değişikliği etkilemiş olmasın?
Doktora gitmedin mi canım. Neden bu kadar uzun sürdü ki.Günaydın arkadaşlartam iyileşiyorum derken bugün geri düştüm iyi mi dün 1 saat yürüyüş yaptım sanki o kötü etkiledi ☹
Teşekkür ederim cnm, şimdi görüşme yerine geldim bekliyorum. Eşim hep böyleydi sanırım ya da İstanbul trafiğinden dolayı evde oturmayı tercih ediyor olabilir. Gittiğimiz yerlerde standarttır bizim, değişik bir yere gidelim dediğimde şiddetle karşı çıkar. Oldu da gittik asla memnun olmazBenim bildiğim yaylara hiç benzemiyor.Sonradan değişti mi hep mi böyleydi? Yaşlılıkta evden hiç çıkmazsa bu kötü işte...
Hayırla sonuçlanır inşallah. Yüksek moralle gir canım enerjini hissetsinler. Sen elinden gelen gayreti gösteriyorsun. Sonuç iyi olur inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. Kayınvalide daha iyi hissediyor mu? Son durumu nasıl?
Dikkat etmekte fayda var cnm, bizi bu havalar mahvediyor maalesef.Saol cnm öyle gözüküyo.. dün hava çok güzeldi.. dışarı yürüyüşe çıktım.. ama farketmeden yüzüm soğuk yemiş resmen. Kurudu hep..
Edeceğim kaptanım bn şimdi çarşıya çkkmıştım pasta yapcağim yarın için görüşürüzPersembe olması kötü olmus ama dikkat edersin artık :))
Kolay gelsin cnm sanadaEdeceğim kaptanım bn şimdi çarşıya çkkmıştım pasta yapcağim yarın için görüşürüz
Kolay gelsin canımEdeceğim kaptanım bn şimdi çarşıya çkkmıştım pasta yapcağim yarın için görüşürüz
Biraz daha iyi ilaçlarını kullanıyo sürekli Uyuyo yanina gidip geliyoruz sürekliBenim bildiğim yaylara hiç benzemiyor.Sonradan değişti mi hep mi böyleydi? Yaşlılıkta evden hiç çıkmazsa bu kötü işte...
Hayırla sonuçlanır inşallah. Yüksek moralle gir canım enerjini hissetsinler. Sen elinden gelen gayreti gösteriyorsun. Sonuç iyi olur inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. Kayınvalide daha iyi hissediyor mu? Son durumu nasıl?
Nasılsın canımHu huu
Iyiyim canım kv ilaç kullanıyo sürekli Uyuyo şuan bende gidip geliyorum hergün bakalım inşllah daha iyi olur herkes de kendi yaşamına dönerÇok şükür iyiyiz canım, kv den nasıl oldu
İnşaallah gönlünce olur canım ❤
Hoş geldin canım nasılsın, durumlar nasıl
Iyiyim canım kv ilaç kullanıyo sürekli Uyuyo şuan bende gidip geliyorum hergün bakalım inşllah daha iyi olur herkes de kendi yaşamına döner
İyiyim zipzipim izinliyim bol bol geziyom sen nasılsınNasılsın canım
Kaçıncı yıldönümü olacak tatlım? Çok romantik olmuş geçen yılDogum günlerimiz geçtide 3 aralık evlilik yıl dönümümüz ne yapsam acaba diye düşünüyorum geçen yıl eşim canlı müzik türkü evine götürmüştü masa hazırlatmıştı mumlu güller küçük notlar sonradan pasta gelmişti sizde bana fikir verin azcıkın
Ohhh ne güzel havalarda güzelİyiyim zipzipim izinliyim bol bol geziyom sen nasılsın
He yaa hava çok güzel mis gibiOhhh ne güzel havalarda güzel
Iyiyim bende canım alıaverise gidip geldik ev için yeni oturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?