Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaşla alakası yok canım, çok şükür genciz daha. İstanbul çileli trafik konusunda.
Evet cnm, sürekli minibüs + metrobüs + taksi yapmak durumunda kalıyorum. Şimdi metrobüsteyim Gideceğim yer istinye parka yakınmış, fırsat bulursam girip bakacağım. Oldukça pahalı bir yermiş, merak ediyorum neden o kadar popüler

Eşimde yay burcu ama gezme olayı sadece yatak odası ve kanepe arasında oluyor adamla evlendim resmen hayat standardım çakıldı
Benim bildiğim yaylara hiç benzemiyor.Sonradan değişti mi hep mi böyleydi? Yaşlılıkta evden hiç çıkmazsa bu kötü işte...
Hayırla sonuçlanır inşallah. Yüksek moralle gir canım enerjini hissetsinler. Sen elinden gelen gayreti gösteriyorsun. Sonuç iyi olur inşallah.
Amin canım inşallah cok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım. Kayınvalide daha iyi hissediyor mu? Son durumu nasıl?

Teşekkür ederim cnm, şimdi görüşme yerine geldim bekliyorum. Eşim hep böyleydi sanırım ya da İstanbul trafiğinden dolayı evde oturmayı tercih ediyor olabilir. Gittiğimiz yerlerde standarttır bizim, değişik bir yere gidelim dediğimde şiddetle karşı çıkar. Oldu da gittik asla memnun olmaz

Saol cnm öyle gözüküyo.. dün hava çok güzeldi.. dışarı yürüyüşe çıktım.. ama farketmeden yüzüm soğuk yemiş resmen. Kurudu hep..
Dikkat etmekte fayda var cnm, bizi bu havalar mahvediyor maalesef. güzel diye aldanıyoruz ama alttan alta soğuk iliklere kadar işliyor.

Biraz daha iyi ilaçlarını kullanıyo sürekli Uyuyo yanina gidip geliyoruz sürekli

Çok şükür iyiyiz canım, kv den nasıl oldu

İnşaallah gönlünce olur canım ❤

Hoş geldin canım nasılsın, durumlar nasıl
Iyiyim canım kv ilaç kullanıyo sürekli Uyuyo şuan bende gidip geliyorum hergün bakalım inşllah daha iyi olur herkes de kendi yaşamına döner

Iyiyim canım kv ilaç kullanıyo sürekli Uyuyo şuan bende gidip geliyorum hergün bakalım inşllah daha iyi olur herkes de kendi yaşamına döner

Cnm sürekli uyuması normal mi? Bende bir dönem antidepresan kullanmıştım, inanılmaz enerjik yapıyordu beni.

Kaçıncı yıldönümü olacak tatlım? Çok romantik olmuş geçen yıl Dışarıda olmasa da evde aynı konsepti sen de yakalayabilirsin 11 çeşit olmasa da 6 çeşit bile iş görebilir.

Ben de yemek yapmakla uğraşıyorum canlar. Pazı yaptım, üzerine sarımsaklı yoğurt olacak. Yanına hep makarna yapardim, oğlum için yine yapacağım ama ben ne yesem diye düşünüyorum. Pazı da çok az, tek başına yesem 2 kaşık anca kalır bana. Var mı bı öneriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…