Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İstinya park ablamların evin orası çok gitmişimdir

Herkese iyi geceler arkadaşlar, 4-5 gündür o kadar yoğunum ki hiç birşeye fırsat bulamadım. Bir koşuşturmadır gidiyor. Sanırım yarından sonra rahatım. Bu sürede diyete dikkat etmeye çalıştım ama ne durumdayım bilmiyorum.Cuma göreceğiz artık

Kaçıncı yıldönümü olacak tatlım? Çok romantik olmuş geçen yıl Dışarıda olmasa da evde aynı konsepti sen de yakalayabilirsin 11 çeşit olmasa da 6 çeşit bile iş görebilir.
7. Yıla giricez ablacım ben ilk yıl dönümünde yapmıştım tavana balonlar astım altına masa hazırladım masada güller mumlar küçük notlar yemek hazırlamıştım birde ikitane birleşik kalpli pasta yaptırmıştım üzerine ömrüm ömrüne hediyem olsun yazdırdım o gün bu gündür ömrümü yiyor işte

Geçmiş bitti kimsecikler kalmadı sabah ben açmıştım şimdi ben kapatayım herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin bu arada eski komşum geldi geçen cuma diyetisyene başlamış bugün beni gördü ay çok güzel olmuşsun güzelligine güzellik katmışsın nasıl zayflamışsın böyle dedi çok mutlu oldum anlatamam neyse çok konuştuk menümü yazıp kaçayım tekrar hayırlı geceler Allaha emanet olun hoşçakalınnnnn canlar

Akşam spor bana enerji veriyor bi de çok acıktırıyor uyuyamıyorum sonra... benim tercihim ikindi gibi spor akşamı hafif geçirmek acıktıkça soda....ama soda sana yaramıyormuş canım....

Gülümsecim yine de iyi dayanmışsın canım o kadar yemeğin içinde...biraz karbonhidrat kaçmış ama çok da koşturmuşsunuz.... ya sizde gelenek böyle mi yanlış saymadıysam 14 çeşit bana çok fazla geldi. Bence 4 çeşit filan yeter yanlış mıyım? Hem çok da yorulmuşsundur siz ailecek böyle karar alıp çeşit sayısını sınırlasanız güzel olur bence.. bu arada sofranın resmini çektim acıktıkça bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…