İyi geceler canım.Iyi geceler
İstinya park ablamların evin orası çok gitmişimdirEvet cnm, sürekli minibüs + metrobüs + taksi yapmak durumunda kalıyorum. Şimdi metrobüsteyim ☺ Gideceğim yer istinye parka yakınmış, fırsat bulursam girip bakacağım. Oldukça pahalı bir yermiş, merak ediyorum neden o kadar popüler
7. Yıla giricez ablacım ben ilk yıl dönümünde yapmıştım tavana balonlar astım altına masa hazırladım masada güller mumlar küçük notlar yemek hazırlamıştım birde ikitane birleşik kalpli pasta yaptırmıştım üzerine ömrüm ömrüne hediyem olsun yazdırdım o gün bu gündür ömrümü yiyor işteKaçıncı yıldönümü olacak tatlım? Çok romantik olmuş geçen yılDışarıda olmasa da evde aynı konsepti sen de yakalayabilirsin 11 çeşit olmasa da 6 çeşit bile iş görebilir.
Ne kelebeği ne videosuBu arada kelebek videomu görmüşsün, çok güzeldi dimi
Akşam spor bana enerji veriyor bi de çok acıktırıyor uyuyamıyorum sonra... benim tercihim ikindi gibi spor akşamı hafif geçirmek acıktıkça soda....ama soda sana yaramıyormuş canım....Sağol canım benim yorumun için. Regl döneminde olduğum için tatlı ihtiyacını o ikiliyle karşılıyorum ama az yiyorum canım. Soda açken midemi bulandırıyor, sürekli su içip bastırıyorum. Sporumu da akşam 8den sonra yaptım, tüm yediklerimi erittim, şu an midem kazinip duruyor canım. İnşallah cumaya artidan kurtulmuş olurum. Yarın da çok dikkat edeceğim inşallah.
Gülümsecim yine de iyi dayanmışsın canım o kadar yemeğin içinde...biraz karbonhidrat kaçmış ama çok da koşturmuşsunuz.... ya sizde gelenek böyle mi yanlış saymadıysam 14 çeşit bana çok fazla geldi. Bence 4 çeşit filan yeter yanlış mıyım? Hem çok da yorulmuşsundur siz ailecek böyle karar alıp çeşit sayısını sınırlasanız güzel olur bence.. bu arada sofranın resmini çektim acıktıkça bakıyorumSabah kahvaltım saat 05.45
2 kaşık tulum peyniri
2 çatal tahin helvası
1 dilim ekmek
Akşam yemeği saat 16.00
1 tahta kaşık erişte salatası
1 tahta kaşık şehriye salatası
4 elma dilim patates
6 tane serçe parmak kadar zeytinyağlı sarma
Ara ögün saat 21.00
Yarım mandalina
1.5 litre su
Spor yok
Tamam canımHerkese iyi geceler arkadaşlar, 4-5 gündür o kadar yoğunum ki hiç birşeye fırsat bulamadım. Bir koşuşturmadır gidiyor. Sanırım yarından sonra rahatım. Bu sürede diyete dikkat etmeye çalıştım ama ne durumdayım bilmiyorum.Cuma göreceğiz artık
Günaydın kaptanım, günaydın arkadaşlar.....Gunaydinn
Günaydın canımGünaydın kaptanım, günaydın arkadaşlar.....
Günaydın canımGüüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
Zaman kalmayınca istinye parka giremedim cnm ama prada, gucci vs sattıkları için orda baya fakir kalırmışım zatenİstinya park ablamların evin orası çok gitmişimdir
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnnn ❤❤❤ Ben minibüsteyim yine, görüşmeye gidiyorum.
İnşallah cnm ☺ olmazsa bir süre iş aramayacağım. Yaza doğru bakarım artık.Günaydın canım ❤
Hadi bugün güzel haberle gelirsin insallah canım hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?