Kıtır salatanı yapabilirsinBen de yemek yapmakla uğraşıyorum canlar. Pazı yaptım, üzerine sarımsaklı yoğurt olacak. Yanına hep makarna yapardim, oğlum için yine yapacağım ama ben ne yesem diye düşünüyorum. Pazı da çok az, tek başına yesem 2 kaşık anca kalır bana. Var mı bı öneriniz
Çorba olur canımBen de yemek yapmakla uğraşıyorum canlar. Pazı yaptım, üzerine sarımsaklı yoğurt olacak. Yanına hep makarna yapardim, oğlum için yine yapacağım ama ben ne yesem diye düşünüyorum. Pazı da çok az, tek başına yesem 2 kaşık anca kalır bana. Var mı bı öneriniz
Geçmiş olsun canımGünaydın arkadaşlartam iyileşiyorum derken bugün geri düştüm iyi mi dün 1 saat yürüyüş yaptım sanki o kötü etkiledi ☹
şu an gözümün önünde sucuklu tost uçuşuyor benimBen de yemek yapmakla uğraşıyorum canlar. Pazı yaptım, üzerine sarımsaklı yoğurt olacak. Yanına hep makarna yapardim, oğlum için yine yapacağım ama ben ne yesem diye düşünüyorum. Pazı da çok az, tek başına yesem 2 kaşık anca kalır bana. Var mı bı öneriniz
Gitmedim cnm ya.. iyi oldum gibi olurken geri kötüleştim sanki... bakim geçmezse giderim..Doktora gitmedin mi canım. Neden bu kadar uzun sürdü ki.
Saol cnm bi toparlayamadımGeçmiş olsun canım
Ceviz ve dereotu ile zenginleştir tatlım tabi bitmediyseBen de yemek yapmakla uğraşıyorum canlar. Pazı yaptım, üzerine sarımsaklı yoğurt olacak. Yanına hep makarna yapardim, oğlum için yine yapacağım ama ben ne yesem diye düşünüyorum. Pazı da çok az, tek başına yesem 2 kaşık anca kalır bana. Var mı bı öneriniz
Kız git elini yüzünü yıka ....bir iğne batır gitsin o tost baloncuk....eeeee eee( kötü o manasında bir ünlem) o yedikten sonraki pişmanlığa değmez....Şu an
şu an gözümün önünde sucuklu tost uçuşuyor benim
Menü paylasma zorunlulugu getireceğim canım ve menülere bakıp ceza vereceğim belki o zaman daha dikkatli olursunZipzip- ben nefsime hakim olamıyorum,sabah güzel başlıyorum ama akşam olunca sapıtıyorum napcam nasıl toparlancam,menü yazmaya bile yüzüm yok
Aha terminatör kaptan uuu en sevdiğimMenü paylasma zorunlulugu getireceğim canım ve menülere bakıp ceza vereceğim belki o zaman daha dikkatli olursun
Simdiye kadar dönem dönem ceza sistemi uyguladım o zaman daha basaralı oluyoruzAha terminatör kaptan uuu en sevdiğim
Gireriz di mi ben aldım başımı gidiyorum çünkü.dr. fevzi özgönülün beslenme programını yapıyodum ben çok da güzel kilo vermeye başlamıştım.tekrar başlamayı düşünüyorumSimdiye kadar dönem dönem ceza sistemi uyguladım o zaman daha basaralı oluyoruz
Yaza hep birlikte fit gireceğiz
Hadi o zaman yeniden basla canımGireriz di mi ben aldım başımı gidiyorum çünkü.dr. fevzi özgönülün beslenme programını yapıyodum ben çok da güzel kilo vermeye başlamıştım.tekrar başlamayı düşünüyorum
Bugünü yazim mi emin misinHadi o zaman yeniden basla canım
Menülerinide yaz neler yiyorsun bakarız ❤
Yarın basla o zamanBugünü yazim mi emin misin
Bence de ruh sağlığınız açısından iyi olmazYarın basla o zaman
Yok yok öyle ziyafete gömülmedim sadece bikaç bisküvi yedim neskafemin yanına o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?