Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ilk görüşme bitti, şimdi başka biri ile görüşeceğim ama tüm enerjimi çekti görüşme
Hayırlısı olsun hayırlıysa olsun olmazsada canın sağolsun vardır bir yerlerde nasibin kuşun bile rızkını veren rabbim senimi ihmal edecek canım

Hayırlısı olsun hayırlıysa olsun olmazsada canın sağolsun vardır bir yerlerde nasibin kuşun bile rızkını veren rabbim senimi ihmal edecek canım
Aynen öyle cnm Şimdi ingilizce görüşmem var, yönetimde yabancılar olduğu için ingilizcemi birde böyle test edeceklermiş, geçen hafta yazılı sınav olmuştum

Kızlar ilk görüşme bitti, şimdi başka biri ile görüşeceğim ama tüm enerjimi çekti görüşme
Hadi Insallah bu görüşmende güzel gecer
Nilhanın şimdiye o kiloyla bireysel gelmesi lazım eksi 100 gr vermiş keşke listeye almasaydın pastel sanırım istediği kiloya geldi saldı o yüzden gelmiyor pek canfeb arada geliyor sanırım
Nilhan cok hevesli gelmişti.listeye aldım
Pastel in neti yokmus gecen gün yazdı ama cuma bildirim yapmazsa izine ayırabilirim
Canfeb in de neti yokmus net sıkıntım var dedi

Kızlar ben motive olamıyorum.. emek edip tartıda fark görmemek beni çok üzüyo.. bir şeyleri yanlış yapıyorum bende farkındayım..
Yeterince su içmiyorum havalar soğuyunca..
Spor yapıyorum ama düzenli değil..
Ekmek hiç kdr az tüketiyorum aslında.. günü erken de kapatıyorum..

Bilmiyorum bi düzen oturtamadım galiba.. bide 1 sene kilo verme 1 sene koruma 1 sene al ver derken 3 senedir hep bi diyet modu.. vicdan azabı çekmeden tek cıss yemedim.. bilmiyorum belki hızlı sonuç almak istiyorum ve buda motivasyonumu bozuyo..

Hastalık, yol derken buralardan uzak kaldın canım ama önemli olan sağlıklı vermek
Cok fazla kilon yok zaten yavas yavas verirsin moralini bozma

Hastalık, yol derken buralardan uzak kaldın canım ama önemli olan sağlıklı vermek
Cok fazla kilon yok zaten yavas yavas verirsin moralini bozma
Öyle oldu cnm ya haklısın.. işte inan bunlar motivasyonumu bozuyo.. yarın artı gelicem o yüzden çok mutsuzum..

İnşallah güzel bir sonuç görürsün canım.

11 kilo verdin tatlım bayağı farketmiştir. İnşallah daha da güzel olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…