Yarın listeden çıkardıgında % yi etkiler degilmiAynen canım öyle yapacagım bu kadar önemsememezlik olmaz iki mesaj yazmak zor değil
Bildirim olmazsa her türlü olumsuz etkiliyor canım 0 olarak hesaplanıyorYarın listeden çıkardıgında % yi etkiler degilmi
Hergün kaybedecegimize birgün kaybederiz daha ne olur boşver çıkar gitsinBildirim olmazsa her türlü olumsuz etkiliyor canım 0 olarak hesaplanıyor
Hergün kaybedecegimize birgün kaybederiz daha ne olur boşver çıkar gitsin
Aynen öyle canımListeye baktım gelmeyen 3/ kişi var
Nilhanın şimdiye o kiloyla bireysel gelmesi lazım eksi 100 gr vermiş keşke listeye almasaydın pastel sanırım istediği kiloya geldi saldı o yüzden gelmiyor pek canfeb arada geliyor sanırımAynen öyle canım
Hayırlısı olsun hayırlıysa olsun olmazsada canın sağolsun vardır bir yerlerde nasibin kuşun bile rızkını veren rabbim senimi ihmal edecek canımKızlar ilk görüşme bitti, şimdi başka biri ile görüşeceğim ama tüm enerjimi çekti görüşme
Aynen öyle cnmHayırlısı olsun hayırlıysa olsun olmazsada canın sağolsun vardır bir yerlerde nasibin kuşun bile rızkını veren rabbim senimi ihmal edecek canım
Hadi Insallah bu görüşmende güzel gecerKızlar ilk görüşme bitti, şimdi başka biri ile görüşeceğim ama tüm enerjimi çekti görüşme
Nilhan cok hevesli gelmişti.listeye aldımNilhanın şimdiye o kiloyla bireysel gelmesi lazım eksi 100 gr vermiş keşke listeye almasaydın pastel sanırım istediği kiloya geldi saldı o yüzden gelmiyor pek canfeb arada geliyor sanırım
Hastalık, yol derken buralardan uzak kaldın canım ama önemli olan sağlıklı vermekKızlar ben motive olamıyorum.. emek edip tartıda fark görmemek beni çok üzüyo.. bir şeyleri yanlış yapıyorum bende farkındayım..
Yeterince su içmiyorum havalar soğuyunca..
Spor yapıyorum ama düzenli değil..
Ekmek hiç kdr az tüketiyorum aslında.. günü erken de kapatıyorum..
Bilmiyorum bi düzen oturtamadım galiba.. bide 1 sene kilo verme 1 sene koruma 1 sene al ver derken 3 senedir hep bi diyet modu.. vicdan azabı çekmeden tek cıss yemedim.. bilmiyorum belki hızlı sonuç almak istiyorum ve buda motivasyonumu bozuyo..
Öyle oldu cnm ya haklısın.. işte inan bunlar motivasyonumu bozuyo.. yarın artı gelicem o yüzden çok mutsuzum..Hastalık, yol derken buralardan uzak kaldın canım ama önemli olan sağlıklı vermek
Cok fazla kilon yok zaten yavas yavas verirsin moralini bozma❤
Aaa öyle düşünme canım neden artı geleceksin ki olumlu düşünÖyle oldu cnm ya haklısın.. işte inan bunlar motivasyonumu bozuyo.. yarın artı gelicem o yüzden çok mutsuzum..
Geriyede kimse kalmadı herkes burdaHadi Insallah bu görüşmende güzel gecer
Nilhan cok hevesli gelmişti.listeye aldım
Pastel in neti yokmus gecen gün yazdı ama cuma bildirim yapmazsa izine ayırabilirim
Canfeb in de neti yokmus net sıkıntım var dedi
Evet canım toparladık onlar dısında herkes yeniden aktif olmaya basladıGeriyede kimse kalmadı herkes burda
BendeeeeEvet canım toparladık onlar dısında herkes yeniden aktif olmaya basladı
İnşallah güzel bir sonuç görürsün canım.Herkese iyi geceler arkadaşlar, 4-5 gündür o kadar yoğunum ki hiç birşeye fırsat bulamadım. Bir koşuşturmadır gidiyor. Sanırım yarından sonra rahatım. Bu sürede diyete dikkat etmeye çalıştım ama ne durumdayım bilmiyorum.Cuma göreceğiz artık
Biz bahçemizde iki yıl önce 3 tırtıl bulup evde beslemistik canım. Sonra kelebek olmuşlardı. Onlardan birinin kozadan çıkışını çekmiştim. Ondan bahsediyorumNe kelebeği ne videosu
11 kilo verdin tatlım bayağı farketmiştir. İnşallah daha da güzel olacağız.Geçmiş bitti kimsecikler kalmadı sabah ben açmıştım şimdi ben kapatayım herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versinbu arada eski komşum geldi geçen cuma diyetisyene başlamış bugün beni gördü ay çok güzel olmuşsun güzelligine güzellik katmışsın nasıl zayflamışsın böyle dedi çok mutlu oldum anlatamam neyse çok konuştuk menümü yazıp kaçayım tekrar hayırlı geceler Allaha emanet olun hoşçakalınnnnn canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?