Günaydın canım ❤Günaydın
An itibariyle sağlıklı beslenmeye başlamış bulunuyorum
Bu sefer başaracağım kendime inanıyorur
İnşallah zipzipimGünaydın canım ❤
Hadi bakalim hayırlı olsun birlikte basaracagız
Tesadüfe bak dün gece ben de Rusya da geçen diziyi iizlediim. Çariçe Katherina@snglmlk cnm dün akşam eşimle tobol diye bir rus filmi izledik. Bizim hoşumuza gitti, sanada önereyim dedim. ☺ Çar Deli Petro zamanında geçen bir olayı anlatıyor, tarihi- savaş filmi gibi düşünebiliriz.
Günaydın ablacım ❤ ❤Günaydın cümleten
Günaydın cnmGünaydın
Günaydın canımGünaydın
Bol sans canım insallah güzel haberlerle geleceksinKızlar ben görüşme yerine geldim, 10 gibi başlayacak. Şans dileyin ❤
Şansıma toplantı varmış, bekliyorum halaGünaydın canım
Bol sans canım insallah güzel haberlerle geleceksin❤
Ayyy kuzum hakkını helal et çekmesin canın boşver bizim burda davetler günler böyle oluyor malesef az oluncada arkandan dedikodu kazanı kaynar önce gözü doyuruyoruz sonra migdeyi birde ben kendi yaptığımı yiyemiyorum buranın bi tabiri var heç hoş gelmir derlerGülümsecim yine de iyi dayanmışsın canım o kadar yemeğin içinde...biraz karbonhidrat kaçmış ama çok da koşturmuşsunuz.... ya sizde gelenek böyle mi yanlış saymadıysam 14 çeşit bana çok fazla geldi. Bence 4 çeşit filan yeter yanlış mıyım? Hem çok da yorulmuşsundur siz ailecek böyle karar alıp çeşit sayısını sınırlasanız güzel olur bence.. bu arada sofranın resmini çektim acıktıkça bakıyorum
Hakkında hayırlısı olsun kuzum inş olurKızlar ben görüşme yerine geldim, 10 gibi başlayacak. Şans dileyin ❤
Günaydın canım ❤Günaydınnnn hayırlı sabahlarrrrr deliksiz bir uyku çekmişim bugün
Yarın insallah güzel sonuclar alırız dicem de listedekilerin bir kısmı gelmiyorKöprüden önce son çıkış bugün yarın cuma neydecükkk
Yarın çıkar listeden canım gelmiyorlarsa keyifleri bilir demek buraya ihtiyaçları yok bizde ihtiyacı olanları alırız hem içimizden çürükleri ayırmış oluruzYarın insallah güzel sonuclar alırız dicem de listedekilerin bir kısmı gelmiyor
Aynen canım öyle yapacagım bu kadar önemsememezlik olmaz iki mesaj yazmak zor değilYarın çıkar listeden canım gelmiyorlarsa keyifleri bilir demek buraya ihtiyaçları yok bizde ihtiyacı olanları alırız hem içimizden çürükleri ayırmış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?