- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Bi günde ödemdir o canımKızlar güncel kilom 57.6 kg, dün 56.8 kg idim. Tartıdan mı benden mi anlamadım
Teşekkür ederim.Gecmis olsun canım ❤
Beni diyetisyenle papaz etmeyinGecmis olsun canım ❤
Tamam sebnemcim
Kesinlikle cok işe yarıyor
Olabilir canım gecmis olsun
Kızım belki senin metabolizman özeldir yedikçe çalışıyordur olamaz mı?Beni diyetisyenle papaz etmeyinne demek 5 den sonra yemeyin tıp dünyasını karıştırmayın
Bende onu diyorum işte ortalığı karıştırmayın aç kalarak kilo vermek ayrı yiyerek kilo vermek ayrıKızım belki senin metabolizman özeldir yedikçe çalışıyordur olamaz mı?
günaydın Kızlar.....
@birmühendisanne geçmiş olsunmavitosbik07 hoşgeldin canım
Zipzip- seni de merak ediyorum nasıl geçecek-geçti uçak yokculuğun?
Ben de bu sabah acayip gerginim, aksilikler yüzünden. Tek tek anlatmiyim en son pazarda üzerime başımdan aşağı su indi, brandalarda toplanan yağmur suyu.aglayacaktim artık.
11.400
Canım lütfennnnnn
Merhaba sebnemcim hosgeldin
Cuma gunu seni izne ayırdım ama ucuncu cuma yine aliriz listeye
Bu arada cuma sonuncu oldun bu yüzden gorevlerin var
O linkler ilk sayfalarda miNeden kilo aldıgını ve bir tane de sağlıklı yemek tarifi yazacaksın linklerini bırakmıstım aslında
Yok bacım yok bu arkadaş geçen hafta kilo alarak geldiği için listedede oldugu için tüm takımlar arasında sonuncu yarışmacı oldu o yüzden ceza aldı eğer görevleri yerine getirmezse bizim takım ceza alacak bak neler var görüyonmu ne kadar büyük sorumluluklar var sadece kendimizi degil takımıda etkiliyorO linkler ilk sayfalarda mi
İyi uçuşlarrrrrr sağ salim inşHava alanındayım ucaga son 40 dakika kaldı
Sagol Canım ❤İyi uçuşlarrrrrr sağ salim inş
Yok bacım yok bu arkadaş geçen hafta kilo alarak geldiği için listedede oldugu için tüm takımlar arasında sonuncu yarışmacı oldu o yüzden ceza aldı eğer görevleri yerine getirmezse bizim takım ceza alacak bak neler var görüyonmu ne kadar büyük sorumluluklar var sadece kendimizi degil takımıda etkiliyor
Neyse gözünü korkutma bireysel birinci oldugu gibi sonuncuda var oda bu hafta bizim takım arkadaşımıza vurduGerçekten, çok ilginç. UFO görmüş köylü gibi her yazılana şaşırıyorumAyarlama yapanlara da ayrıca masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?